Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je kunt stellen dat het zondag een wedstrijdje van vijf miljoen euro is’

Laatste update:

Feyenoord en FC Utrecht strijden zondag in De Kuip om de KNVB Beker en de belangen zijn groot. Sportief gezien zou de winst van de beker voor Feyenoord een pleister op de wond van dit seizoen zijn, dat in een bepaalde fase ronduit dramatisch verliep. FC Utrecht hoopt vurig op de trofee omdat het prestigieus zou zijn de beker weer te winnen én omdat daarmee direct een ticket voor Europa zou worden bemachtigd.

/

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren vatte het vrijdagavond in gesprek met Nieuwsuur bondig samen. “Winnen we zondag, dan cash je al meteen 3,5 miljoen euro vanwege de directe plaatsing voor de groepsfase in de Europa League. Tel daar een flink aantal extra seizoenkaarten én meer interesse van sponsors bij op, kun je stellen dat dit zondag voor ons een wedstrijdje van vijf miljoen euro is.”

FC Utrecht won in zijn bestaan driemaal de KNVB Beker: in 1985 ten koste van Helmond Sport, in 2003 ten koste van Feyenoord en in 2004 ten koste van FC Twente. Dirk Kuyt speelde in 2003 nog mee aan de zijde van de Domstedelingen, maar staat zondag oog in oog met zijn oude club in een Feyenoord-tenue.

Wie wint zondag de KNVB Beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja ik gun 't ze. Hoop dat Fc Utrecht wint.

Hoe leg ik nog een beetje extra druk op de schouders van mijn spelers, hoofdstuk 1....

23 april 2016 om 03:01

0-1: het afmaken van ramselaar?
1,1: kramer toch de 1-1 onterecht binnen tikken
1-2: Haller (de spits Vd eredivisie
) schiet Utrecht in Europa!!

23 april 2016 om 03:51

Janssen is DE spits van de eredivisie

Heerlijk, hij zegt precies hoe het zit!

Het kan haast niet anders dan dat Utrecht die beker gaat winnen... Die ploeg is veel sterker, meer in balans, en waarschijnlijk gretiger dan Feyenoord...

23 april 2016 om 07:01

Knap dat Feyenoord dan toch 7 punten boven Utrecht staat met meer doelpunten gemaakt en minder tegen, en in de twee ontmoetingen twee keer won (eenmaal met maar 10 man).

23 april 2016 om 07:01

Alleen heeft feyenoord meer kwaliteit.. Daarom staan ze ook derde en utrecht zesde.. Kwaliteit..

23 april 2016 om 07:38

Meer kwaliteit maar niet sterker? Ik vind het een goed verhaal.

24 april 2016 om 00:39

Barca had meer kwaliteit, atletico was sterker. Is t nu helder?

Ik hoop dat Utrecht wint, al zou het Europees gezien mogelijk beter zijn als Feyenoord wint. Lastige keuze..

We hebben individueel ook meer kwaliteit als Feyenoord. De trainer is tactisch ook erg sterk. Utrecht gaat hem ook winnen. Feyenoord mag blij zijn met de prestatie van plek 3.

25 april 2016 om 03:31

Nou nou, jij durft. De ploeg met de meeste kwaliteit heeft vandaag verdiend gewonnen en wij weten allemaal wie dat nu is. Utrecht mag blij zijn met plek 5.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren