Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Je hebt bij Feyenoord misschien wel langer nodig dan een jaar’

Laatste update:

Henk Vos speelde tussen 1995 en 1999 voor Feyenoord. De oud-aanvaller werd door de club uitgenodigd voor een terugkeer in De Kuip en via de officiële kanalen blikte Vos terug op zijn tijd in Rotterdam. Ook liet hij zijn licht schijnen over het huidige Feyenoord. “Ik hoop dat ze het nu een beetje op de rails hebben”, aldus Vos.

“Ik denk dat de potentie in het elftal wel aanwezig is. De selectie is een mix van een paar oudere jongens, een paar leiders met enkele jonge jongens ertussen. Voordat je zoiets op de rails kan zetten, heb je misschien wel langer nodig dan een jaar. In een jaar kan natuurlijk veel gebeuren.”

“Voor een topclub is het belangrijk dat ze de ploeg zo lang mogelijk bij elkaar kunnen houden, zodat ze echt aan een team kunnen bouwen”, aldus de 46-jarige oud-spits, die in 1999 kampioen werd met de Rotterdammers.

Denk je dat Feyenoord dit seizoen al mee kan doen om de prijzen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

We hadden vorig jaar het team ook al bij elkaar gehouden, was het elftal om kampioen te worden... maar everybody knows the story

12 oktober 2014 om 14:41

Je kan ook overdrijven want we hadden 8 "top" spelers. en 2 goede wissels. Als we achterstonden en er moest iets gebeuren kon Koeman kiezen uit Armenteros Goossens Verhoek of Cisse.......

12 oktober 2014 om 15:07

Als ze op dit niveau blijven dan gaan ze niet meedoen om de prijzen denk ik.

12 oktober 2014 om 15:15

Ze halen juist nu hun niveau

12 oktober 2014 om 15:18

Feyenoord heeft de laatste 2 wedstrijden met 4-0 gewonnen ahmed.. ik denk dat je bedoeld als ze zo wisselvallig blijven

Een ploeg blijft nooit langer dan 1 jaar bij elkaar je verliest altijd 1-2 bepalende spelers.

12 oktober 2014 om 14:40

Dat is natuurlijk ook niet zo zeer het streven, alleen wat Feyenoord ook deze zomer weer is gebeurd is dat ze vier van hun bepalende spelers zijn kwijtgeraakt. De kern van je elftal moet gewoon bij elkaar blijven, zodat je altijd maar één of twee nieuwe mensen hoeft in te passen en de rest elkaar blind kan vinden

12 oktober 2014 om 14:44

Bij Feyenoord werd het wel tijd dat spelers die mentaal iets zwakker zijn werden verkocht gelukkig is dat bij 2/4 gebeurd. We hebben nu een betere bank want je kan spelers zoals Te Vrede ( 8 goals al gemaakt) , Jp , Vilhena/immers , Basa , Mathijssen of Karsdorp erin brengen.

12 oktober 2014 om 15:44

Inderdaad DOC, zoals je hierboven ook al zei.. vorige seizoen moest je terug vallen op spelers als Goossens terwijl je nu gewoon potentiële basisspelers op de bank hebt zitten.

Ten opzichte van vorig seizoen is Feyenoord er absoluut niet zwakker op geworden, in tegendeel zelfs!

12 oktober 2014 om 21:25

Als selectie niet maar in de spits positie en rechts en links achter zijn we erop achteruit gegaan. Al doet Wilkshire het best aardig en zelfde geldt voor Kazim. Nelom blijft een belabberde speler bij wie ik mijn hart vasthoud als hij aan de bal is of aan de bal wilt komen. Zo een slechte speler Pff. Maar goed we hebben inderdaad de best bank van de eredivisie dus wie weet zal dat ons redding zijn.

12 oktober 2014 om 22:08

Nelom speelde de laatste weken wel wat beter en ik zou Woudenberg ook wel eens als linksback willen zien.
Zoals anderen ook al aangaven is de bank beter geworden en dat was voorgaande jaren altijd het probleem want je krijgt altijd blessures en schorsingen in een jaar.

Je kunt een ploeg in Nederland nooit echt opbouwen. Heb je een keer een goed jaar wordt meteen je beste spelers voor je neus weggekaapt door Newcastle United of Swansea City.

Nee daarvoor is er teveel veranderd binnen het elftal.

12 oktober 2014 om 22:09

ik denk dat we wel weer mee doen om de prijzen maar kampioen zie ik ons helaas nog niet worden.

13 oktober 2014 om 07:53

Dit is ook een tussenjaar he. Volgend jaar word een belangrijk jaar. Zie eigenlijk dan alleen clasie weg gaan.

Opzicht heeft Feyenoord voor dit seizoen wel gewoon een goed elftal, maar de eerste wedstrijden van het seizoen werden met spelers als Joris Mathijsen en Ruben Schaken gespeeld, die komen tekort voor het niveau wat Feyenoord hoort na te streven.

De opstelling waar Feyenoord de laatste weken meespeelt, die vind ik een zeer goed en je ziet ook dat het veel en veel beter loopt bij Feyenoord, dan ervoor, maar het liefst zie ik Tonny Vilhena op de tien positie in plaats van Lex Immers en ik ben ervan overtuigd dat Vilhena, die meestal als linkermiddenvelder speelt, als nummer tien veel en veel beter tot zijn recht komt.

De spelers die nu een basisplaats hebben bij Feyenoord, die maken Feyenoord al beter en dan moet je nog bedenken dat Jean Paul Boëtius en Bilal Başaçıkoğlu nog uit vorm zijn. Verder hebben ze met spelers als Erwin Mulder, Lex Immers (om de reden die ik hierboven dan heb opgenoemd), Mitchell te Vrede (doet het ook gewoon naar behoren in de minuten die hij krijgt), Khalid Boulahrouz (als hij eindelijk eens een keer fit is) en dus Boëtius en Başaçıkoğlu ook nog eens prima spelers op de bank zitten.

Zie opstelling: ik zou Vilhena dus de voorkeur als nummer tien geven, boven Immers. Ook vind ik Jens Toornstra als rechtsbuiten prima spelen. Toornstra heeft een soort vergelijkbare rol zoals Lasse Schöne die bij Ajax heeft.

Vermeer
Wilkshire
v.Beek
Kongolo
Nelom
Clasie
Vilhena
el Ahmadi
Toornstra
Kazim
Manu
12 oktober 2014 om 14:51

Ik zie Vilhena ook graag op "10" spelen maar hij moet er dan wel voor werken. Want tegen
FC Twente speelde hij een goede wedstrijd maar tegen Willem II was het heel erg slecht.

12 oktober 2014 om 15:09

Ik heb een ding ik zou Wilkshire vervangen maar door wie?
Is natuurlijk niet te vergelijken met Janmaat maar zijn spel.
Let op als hij een inworp geeft hij kijk naar geen mens gooit hem zo in het spel.
Kik maar naar de tegen standard luik zo maar een voor beeld.



12 oktober 2014 om 15:16

Wilkshere is een prima back voor feyenoord hoor, verdedigend degelijk en draagt aanvallend zeker ook zijn steentje bij. En iemand afrekenen op een blinde inworp..? Goed onderbouwd wel

12 oktober 2014 om 15:46

Ik heb janmaat de afgelopen seizoenen ook vaak genoeg betrapt op blinde ballen naar voren..

Dit horen we al meer dan een decenia..

12 oktober 2014 om 16:00

Decennia is meervoud, knul..

Praten over potentie is het enige wat er gebeurd de laatste jaren, sowieso meer woorden als daden en daar zit voor mij gevoel het grootste verschil tussen toen en nu! Ook als het even goed gaat niet meteen roepen dat je kampioen kan worden, PEC kan ook kampioen worden...

Feyenoord is bezig met een geweldig beleid. Ik kan me helemaal vinden in het feit dat van Geel de bepalende spelers van de afgelopen jaren verkocht heeft. Dit was simpelweg gewoon het beste moment om te cashen. Het is jammer dat Feyenoord vorig seizoen geen landskampioen geworden is, want het was het beste moment: het einde van periode Koeman.

Feyenoord is nu namelijk begonnen aan het laatste hoofdstuk sinds het begin van de ellende in het seizoen 2007/2008. Het seizoen daarvoor was het laatste hoofdstuk richting de ellende. Na de eerste hoofdstukken zoals de eerste periode van de ellende in de seizoenen 2007/2008 en 2008/2009 en de tweede periode onder Been is nu ook de een na laatste periode onder Koeman afgelopen. Na het hoofdstuk Rutten is Feyenoord weer waar het moet zijn.

Feyenoord heeft zoals ik al zei zijn bepalende spelers verkocht, maar heeft er spelers voor terug gekocht die in tegenstelling tot de bepalende spelers van de afgelopen periode zich al bewezen hebben. Namen als El Ahmadi, Boulahrouz en Vermeer nemen een hoop ervaring mee van het voetballen in het buitenland en hoe het is om kampioen te worden.

Het halen van Toornstra is ook een echte kwaliteitsversterking. Hij komt dan wel van FC Utrecht maar heeft zich al lang bewezen. Hij is eigenlijk ook te laat vertrokken bij ADO Den Haag. En ik denk dat Toornstra na een half jaar moest vertrekken bij FC Utrecht om alles uit zijn kwaliteiten te krijgen. Toornstra zal de aankomende jaren een bepalende speler worden.

Het halen van Basaçikoglu is ook een goede versterking. Iedereen kan zien dat deze jongen er gaat komen en Feyenoord heeft slim gehandeld door hem nu te halen. Zou hij dit seizoen nog bij SC Heerenveen spelen zou Feyenoord hem aankomende zomer niet meer kunnen betalen.

Feyenoord heeft goed gehandeld door Warner Hahn te halen. Hij zal dit seizoen als tweede doelman achter de degelijke Mulder zich gaan ontwikkelen op de trainingen en het tot de selectie behoren van een grote club. Toch haalde Feyenoord nog Vermeer, een veel betere keeper dan Mulder. Dit is het enige punt waar ik van Geel op afreken. Je kan het tegenover Mulder niet maken Vermeer op de allerlaatste transferdag binnen te halen. Mulder heeft geen nieuwe club kunnen vinden en is nu tot minimaal de winterstop de tweede keeper. Waar hij op zijn leeftijd en met zijn gespeelde wedstrijden niks aan heeft. Wel is het voor Warner Hahn goed, nu kan hij wedstrijden spelen. Hij is toch gelijk eerste doelman bij een club die zomaar bij de eerste acht kan eindigen. Ik denk dat Graafland na dit seizoen wel zal vertrekken. Voegt niks meer toe naast de doelmannen Vermeer en Hahn, die beiden niks op zullen schieten van hem.

Boulahrouz zal dan wel niet alles spelen maar brengt de jonge jongens achterin die op Kongolo na (werd derde met het Nederlands Elftal) totaal geen ervaring hebben buiten het spelen van Europa League-voorrondes (nelom) en spelen in de Eredivisie (nelom en van Beek). Wilkshere zou ze niks bij kunnen leren, zo'n type is hij ook niet. Daarnaast heeft hij zes jaar in Rusland gevoetbald en heeft daar misschien een handvol Europa League wedstrijden gespeeld en nooit een prijs gepakt. Ook Mathijsen zal ze niks meer kunnen leren. Hij heeft ze al zijn ervaringen van de afgelopen jaren in Duitsland en Spanje en op wereldkampioenschappen al bijgeleerd en ik denk niet dat z'n mede verdedigers nog op hem vertrouwen gezien zijn mindere spel. Boulahrouz heeft twee wereldkampioenschappen en twee Europese kampioenschappen gespeeld. En bovendien in de topcompetities Engeland, Spanje en Duitsland gespeeld en zal ze nu nog meer kunnen leren, ook omdat hij een andere voetballer is dan Mathijsen.

De jongeling Kongolo zal dit seizoen uitgroeien tot een zeer solide Eredivisie verdediger met een hoop potentie. Voor Sven van Beek is dit het eerste echte seizoen als Feyenoord-spelers. Ik heb in het begin van het seizoen getwijfeld over Nelom maar ook hij komt steeds beter tot zijn recht. Zijn ingooi is een ontzettend goed wapen.

Feyenoord heeft een lekker breed middenveld en ze zullen allemaal minuten gaan maken. Als je als Nederlandse club op het middenveld kunt kiezen tussen een ervaren spelers als El Ahmadi, een groot talent als Vilhena, een harde werker met de punt naar voren als Immers en een harde werker met de punt naar achter als Clasie heb je het heel goed als club. Daarnaast kan ook Toornstra nog spelen op het middenveld. Vilhena en Immers zullen hopelijk vaak rouleren tussen elkaar en Vilhena ook met El Ahmadi. Clasie is de enige middenvelder die zeker is vak een basisplaats.

Wel vind ik dat Feyenoord slecht heeft gehandeld door zoveel buitenspelers te hebben in de selectie. Ze beschikken nu over Schaken, Boetius, Manu en Basaçikoglu zelf terwijl ook Kazim-Kazim op de buitenkanten kan spelen en je achter de eerste vier ook nog Verhoek hebt staan. Opvallend is dat juist een speler die niet buitenspeler is het momenteel wel is. Toornstra speelt daar uitstekend. Je hebt wel een probleem nu met Manu en Boetius op de linkerkant. Ze horen beiden te spelen. Toch zou ik Boetius opstellen wanneer hij zijn vorm weer herpakt, Manu zal deze namelijk ook nog een keer net zoals ieder talent nog gaan verliezen. Feyenoord moet gaan rouleren met deze spelers.

Om tot slot nog over te gaan naar de bank heb ik hier grote complimenten voor. Een bank met Mulder, Boulahrouz, Mathijsen, Vilhena, Basaçikoglu/schaken, Manu en Te Vrede is geweldig. Niet één Nederlandse club kan daar aan tippen.

Vermeer
Wilkshere
Kongolo
Van Beek
Nelom
Clasie
Vilhena
El Ahmadi
Toornstra
Kazim-Kazim
Boetius

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren