Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jay-Roy Grot blijft actief in de Eredivisie: ‘Dit is een jongensdroom’

Laatste update:

Jay-Roy Grot speelt komend seizoen bij Vitesse, zo melden de Arnhemmers vrijdagmiddag via de officiële kanalen. De aanvaller, geboren en getogen in Arnhem, wordt voor een jaar gehuurd van Leeds United. “Het voelt geweldig dat ik als geboren Arnhemmer nu dan ook echt in het shirt van Vitesse ga spelen”, zegt Grot in een reactie op de clubsite.

“Het is een jongensdroom voor mij, want mijn hart ligt in Arnhem”, vervolgt de aanvaller, die eerder actief was voor aartsrivaal NEC en afgelopen jaar op huurbasis actief was bij VVV-Venlo. “Vitesse is een grote en ambitieuze club. Vanaf het eerste moment is het gevoel goed bij Vitesse. Het is voor mij een stap omhoog en ik ga alles geven om bij te dragen aan de successen van de club.”

Grot begon zijn voetballoopbaan bij Vitesse 1892. Via ESA verkaste de aanvaller naar de jeugdopleiding van NEC. Bij die club maakte ook zijn debuut in het betaald voetbal op 12 augustus 2015, toen de Nijmegenaren met 1-0 wonnen van Excelsior. In de zomer van 2017 tekende Grot een contract bij het Engelse Leeds United, dat uitkomt in de Championship.

Afgelopen seizoen kwam Grot op huurbasis uit voor VVV-Venlo en kwam tot 33 duels en 6 doelpunten. “Jay-Roy is een fysiek sterke aanvaller. Met Jay-Roy halen we een veelzijdige aanvaller binnen, waarmee wij onze aanvallende mogelijkheden vergroten”, aldus technisch directeur Mo Allach. Grot is na Armando Obispo de tweede zomerversterking van Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze transfer zal best nog wel is gevoelig kunnen liggen bij Nec. Maarja zoals de tekst al aangeeft. Geboren en getogen in Arnhem, dus ik gun hem de stap wel van Leeds naar Vitesse

28 juni 2019 om 16:13

NEC speelt dit seizoen toch geen eredivisie dus lijkt me niet dat hij hier veel hinder van gaat ondervinden

Dit is nu niet de speler waar zó naar uitgekeken is.

En wederom huur, zo bouw je als club niets op. Ik vind prima om talenten a la Mount - Odegaard- Baker- Kalas te huren. Maar nu gaan we al een speler an jong-Psv huren en een bankzitter van Leeds United. Ik voorzie een stroef en zwaar seizoen....

28 juni 2019 om 16:15

Ja ik ben PSV fan maar kom uit regio Arnhem en heb echt een zwak voor Vitesse. Toch blijft het vaak een vreemdelingenlegioen met af en toe een hele goede speler waar je het hele seizoen leuk naar zit te kijken maar ik heb nou niet echt het idee dat ze iets aan het bouwen zijn voor de lange termijn.

28 juni 2019 om 16:24

Vanwege Financial Fairplay zijn de mogelijkheden beduidend beperkt. Met de overname is er veel geld gepompt in Papendal en de jeugdopleiding. Dat laatste moet weer de levensader van de club worden.

Tot die tijd was het voornamelijk huren van Chelsea talenten om daarnaast wat op te bouwen. Vorige zomer hebben ze absoluut de plank mis gelagen; veel nieuwe spelers maar oh zo weinig kwaliteit. Die kun je 1) alweer afvoeren en 2) de spelers die uit contract lopen leveren niets op.

Met Buitink en Musaba komt er aanvallend wel wat door. En hopelijk zet die lijn zich door waardoor er elke zomer 4-5 spelers tot de A-selectie mogen voegen

28 juni 2019 om 16:52

Dat met die 'jeugdopleiding die weer de levensader moet worden' horen we ook al een jaar of 8. Volgens mij gaat dat niet gebeuren. Hoogstens uit pure noodzaak.

28 juni 2019 om 17:05

Dat klopt, maar je hebt niet in 3 jaar tijd zo maar even de jeugdacademie naar een veel hoger niveau getild.

Wel ben ik het met je eens, dat we al eerder daarvan resultaat hadden moeten zien. Toch komen er mooie talenten aan binnen nu en 2 jaar als de andere clubs daar vanaf weten te blijven.

Wat anders @vitessa1, wat is er mis gegaan met Richonell Margaret. Want dat is mij eigenlijk niet bekend... en ik ben wel benieuwd

28 juni 2019 om 17:41

Zover ik weet verlengd hij zijn contract niet.

28 juni 2019 om 17:54

Ik vind het dubbel, wederom zo veel huurspelers.
Alhoewel Vitesse verantwoordelijkheid neemt door echt te willen werken aan de begrotingstekorten, botst het gewoon gigantisch met de sportieve ambities.
Zowel de huur van Grot als die Tjech.
Alhoewel ik jet echt goed vind dat het huishoudboekje op orde komt ben ik bang dat we uiteindelijk wederom Europees voetbal gaan mislopen. Hopelijk verrassen deze spelers, maar ik heb er een hard hoofd in.
Echter, gezond worden door creatief met je centen om te gaan en geen onverantwoorde risico's te nemen maakt de club, hopelijk, op de lange termijn sterker.

Op basis van welke kwaliteiten heeft hij een transfer naar Vitesse verdiend? Hij valt echt nooit op.

Groot en sterk, maar zeer matige voetballer. Begrijp er niks van dat Vitesse hem een jaar huurt.

Heel apart dat ze hem huren, heeft totaal geen indruk gemaakt. Word zeker gehaald voor de bank want kan me niet voorstellen dat hij voor de basis komt. Maar goed ik hoop dat hij me kan overtuigen....... Ik hoop wel dat er nog een aantal spelers bij komen zodra de markt open gaat! Waaronder een nieuwe keeper, rechts buiten en al helemaal centraal op het middenveld mocht Serero weggaan (Ramselaar??)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren