Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jason van Duiven gaat in op interesse van Heracles en schept duidelijkheid

Laatste update:

Jason van Duiven keerde vrijdagavond terug in zijn geboortestad Almelo. De talentvolle spits van Jong PSV wist het promotiefeestje van Heracles echter niet te verpesten. Een riante 3-0 zege zorgde ervoor dat de Almeloërs na een jaar terugkeren in de Eredivisie. Als mogelijke versterking voor volgend seizoen werd deze week de naam van Van Duiven genoemd door TC Tubantia. De aanvaller reageert voor de camera bij Voetbalzone op die geluiden.

Moet PSV Jason van Duiven volgend jaar verhuren?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met 18 jaar nog behoorlijk jong, maar het talent spat er vanaf! Hoop dat hij het komende seizoen minuten gaat maken in de Eredivisie! Jaartje Heracles zou ook goed zijn om zijn Twentse tongval weer terug te krijgen....

29 april 2023 om 13:30

Klonk ook niet bepaald Brabants dus geen idee waar hij dit heeft opgepikt.

Het interview had kunnen stoppen bij “ heb je al gesproken met Van Nistelrooij over volgend seizoen”. Als het antwoord daarop nee is dan moet je dat eerst afwachten. Kan me voorstellen als hij de backup van De Jong blijft dat hij wil blijven. Als er een nieuwe spits gehaald wordt en hij werkt zijn wedstrijden bij Jong af dan zou een verhuurperiode bij Heracles niet verkeert zijn.

Groot gelijk, lekker de volledige voorbereiding meedraaien bij het eerste en dan kijken waar je staat. Deze jongen komt er wel, heeft een heel interessant profiel als spits.

29 april 2023 om 13:35

Welk profiel dan?

29 april 2023 om 13:55

klein, snel, behendig en neusje voor de goal.

niet het type spits dat ik alleen in de aanval zou zetten in een 4-3-3

beetje het type spits dat tegenwoordig niet echt meer in gebruik is bij de grote clubs.

zou een leuke spits zijn voor teams die 5-3-2 spelen. maar die kiezen over het algemeen dan ook meer voor een schaduw spits dan een 2 spitsen systeem die complementair zijn aan elkaar.

Jason van Duiven die voor zijn kans gaat bij PSV, ja natuurlijk!

Maar denk dat hij zich beter een jaartje kan laten verhuren. Of Heracles en kunstgras de ideale locatie is weet ik niet. Misschien net een niveautje hoger proberen, clubs als NEC ofzo.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren