Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jarige Milner schiet Villa langs Gillingham

Laatste update:

Aston Villa moest er meer voor doen dan het had gehoopt, maar uiteindelijk maakte de ploeg geen fout. De manschappen uit Birmingham worstelden zondagmiddag met Gillingham, dat dankzij twee treffers van de jarige James Milner toch ten onder ging (1-2). Voor de dappere Gills, die uitkomen op het vierde niveau van Engeland, zit het FA Cup-avontuur er zodoende op.

Gillingham verlaat het toernooi echter met opgeheven hoofd. De ploeg van Mark Bentley deed er in eigen huis van alles aan om het Aston Villa moeilijk te maken en had ook lang uitzicht op een bevredigend resultaat. Twaalf minuten voor tijd kregen de bezoekers echter een strafschop toegewezen nadat Ashley Young ten val was gebracht. Milner faalde niet en schoot zijn ploeg naar de overwinning.

De middenvelder, die zijn 23e verjaardag vierde, had in de eerste helft ook al de score geopend. Milner stond na dertien minuten spelen op de juiste plek opgesteld en kreeg de bal op maat bediend door Stilian Petrov. Op de rand van het strafschopgebied faalde Milner niet en schoot hij de bal met een beheerste knal achter de kansloze Gillingham-doelman Simon Royce.

Na de domper gaf Gillingham zich niet gewonnen. Gesteund door de fanatieke aanhang ging de thuisploeg vol goede moed op zoek naar de gelijkmaker en de ploeg kreeg daar ook kansen voor. De beste mogelijkheid viel echter aan de overkant te noteren, toen de zeventienjarige Nathan Delfouneso de marge had moeten verdubbelen. De spits werd met een fraaie pass gevonden door Milner, maar kegelde de bal over waardoor Gillingham in leven bleef.

In de tweede helft maakte de thuisploeg daar dankbaar gebruik van. In een fase waarin de druk op Brad Friedel werd opgevoerd maakte Simeon Jackson er op fraaie wijze 1-1 van, waarna de thuisploeg mocht hopen op een stunt tegen de revelatie uit de Premier League. Milner stelde twaalf minuten voor tijd echter orde op zaken, waardoor hij zijn verjaardag extra uitgebreid kon gaan vieren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

knap gedaan van aston villa

4 januari 2009 om 16:39

Tegen een 4e klasser uit engeland? Ik vind dat niet echt knap!

4 januari 2009 om 16:41

ja een echte stunt. Gaan voor champions league voetbal en van een vierde klasser winnen met 2-1

4 januari 2009 om 19:55

Ach, Man City verliest in eigen stadium dik van Nottingham Forest, die net boven de degradatiestreep staan in de Championship. Chelsea verspeelt in eigen huis de winst in de laatste minuten tegen Southend United, dat nog een divisie lager uitkomt dan Nottingham en Stoke verliest ook van een laagvlieger.

Aston Villa is de enige engelse club waar de engelse spelers de bepalende spelers zijn, heeerlijk is dat!(milner,barry,a Young,agbonlahor). Portsmouth ook(crouch,defoe,johnson)

4 januari 2009 om 16:52

Jah idd lkkr Brits team Aston Villa. Dat zijn teams waar ik van hou! Ik vind Martin O'neill ook een fantastische trainer...

Leuk verjaardags cadeau.

@ happy: Ik vindt het knapper van Gillingham, 1-1 tegen Aston Villa spelen. Want die pingel rekenen we niet mee natuurlijk.

Villa moest zich schamen.

hehe eindelijk eens Milner, hoop dat hij nu eens wat moois gaat laten zien in de komende periode.. Bij Newcastle kwam het er maar niet uit.

wat een schwalbe van young, ongelooflijk dat die scheids erin trapte, want hij stond er precies goed voor

Is dat niet die milner die toen bij Nec heeft gespeeld ? want dat waren jones en milner toch ?

on topic: in ieder geval, gewonne, en dat telt nu.

4 januari 2009 om 19:56

Dat waren Jones en Eagles.

ben onder de indruk van mijn clubje, gillingham . ze waren veel feller dan Aston Villa, en speelden goed voetbal i.p.v. de hele tijd die lange ballen. Jammeer dat ze toch hebben verloren. Toch een compliment (y)

Leuk cadeau voor Milner zeg,maar erg matig vna Villa.

Schwalbe!
Niet normaal, wat jammer voor de Gills.

Mooi dat ze winnen we hebben wel genoeg stuntjes gezien meer hadden we echt niet nodig!

Is dit een ploeg die kans maakt op Champions league voetbal?
die penalty was een schande , vieze schwalbe
Jammer dat ze hebben verloren ik vond het een leuke ploeg .
ze komen uit in de (4) toch?

t valt me wel op dat alle Pl clubs de grootste moeite hebben met de clubs van lagere klasses?

Ik snap die teams van engeland niet ze gaan verliezen vanm de teams van 4de leag enz maar tis ook een cup je kan die ook winnen tis gwn ong even belngrijk als Kampioenschap..

4 januari 2009 om 19:57

Omdat die teams waar ze tegenmoeten ook kunnen voetballen en met een beetje meer inzet dan normaal kan je ook ver komen, daarnaast kunnen de grotere clubs de kleinere clubs ook onderschatten.

Altijd leuk, scoren op je verjaardag

Ik vond Gillingham heerlijk spelen, ondanks dat er toch een hoop dingen waren waar je van dacht ja.... Maar dat kan je ook wel verwachten van een league 2 ploeg. Jammer van die penalty, maar hij was wel terecht denk ik. Naar mijn mening zou een 1-1 een betere uitslag geweest. Want het was toch zeker Gillingham die het spel maakte, zeker in de eerste helft.

Villa doet goed, beter dan ik dacht(en ik had hoge verwachtingen) alleen denk ik dat als ze met 2 spitsen spelen dat ze wat beter zouden spelen en meer goals zouden maken.petrov of Sidwell eruit en Iemand halen Defoe als ie zin heeft of bentner huren tot dat Carew terug is. Bentder is wel een type waar O'neill van houdt. Hoe doet die ene spits van 17 (moeilijke naam) het ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren