Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

36-jarige doelman voorkomt eerste Inter-zege bij Palermo in vijf jaar

Laatste update:

Internazionale is er opnieuw niet in geslaagd op verplaatsing bij Palermo te winnen. Het team van Roberto Mancini speelde zaterdagavond met 1-1 gelijk en wacht derhalve nog altijd op zijn eerste zege in Stadio Renzo Barbera sinds september 2010. I Nerazzurri staan nu na negen speelronden op achttien punten, evenveel als koploper Fiorentina dat nog een duel te goed heeft.

/

Inter schoot in de eerste helft niet één keer binnen het kader en het was ook veelzeggend dat Samir Handanovic en Mauro Icardi voor rust even vaak de bal aanraakten: acht keer. De thuisploeg had het betere van het spel, maar slaagde er niet in Samir Handanovic te passeren. De doelman keerde twee inzetten van Franco Vázquez en de Italiaans international claimde ook nog recht te hebben op een strafschop, maar daar wilde de scheidsrechter niet aan. Inter liet zich in aanvallend opzicht dus nauwelijks zien; veel verder dan een gesmoord schot van Fredy Guarín kwam men niet.

In de tweede helft golfde het spel meer op en neer en dat kwam ook door de openingstreffer van Ivan Perisic. De middenvelder, die voor rust zwak speelde, liep de bal na een uur binnen na een harde voorzet van Jonathan Biabiany: 0-1. Even daarvoor was Stevan Jovetic met een vrije trap al gevaarlijk geweest. Palermo moest door de opgelopen achterstand op zoek naar een treffer en vond die na 66 minuten, toen Alberto Gilardino zijn been tegen een harde voorzet van Vázquez zette. Palermo tankte door die goal vertrouwen.

/

De rozehemden slaagden er ondanks alle goede bedoelingen echter niet in om door te drukken en ontsnapten een kwartier voor tijd aan de 1-2. Stefano Sorrentino tikte een van richting veranderd schot van Guarín tegen de dwarsligger en lag in de blessuretijd bij een poging van Biabiany opnieuw in de weg. Guarín had Inter ook nog naar de zege kunnen schieten, maar mikte na een demarrage naast waar hij beter had kunnen afspelen. Inter speelde het duel door een tweede gele kaart voor Jeison Murillo overigens met tien man uit.


Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt, man, ik ben de hoop nu al verloren. Zo kom je echt niet cver

24 oktober 2015 om 22:50

Als Inter thuis van Roma niet wint dan geef ik het ook al(weer) op. Als je in topwedstrijden genoegen neemt met een gelijkspel, dan ben je geen topteam. Dus dinsdag winnen van Bologna en in het weekend van Roma, dan zie ik het wel goed komen. Maar de kans dat Inter daadwerkelijk beide wedstrijden gaat winnen is klein.

25 oktober 2015 om 10:56

Inter inter inter toch. Wanneer gaat die ploeg eens voetballen ipv anti voetbal spelen? Veel meer naar voren voetballen met die spelers wat ze nu hebben.

Typisch Inter. Je zou denken dat er dit jaar echt iets veranderd is, maar na 5 wedstrijden laat Inter weer de echte Inter zien. Kansen niet afmaken, domme goals tegen krijgen. Wat een frustrerende wedstrijd zeg. Ook nog is onterecht rood voor Murillo. Vázquez had rood moeten krijgen voor zijn tweede schwalbe. Vázquez is een heerlijke speler maar hoe hij vandaag twee keer rood probeerde aan te smeren was misselijk.

24 oktober 2015 om 23:43

Mancini daar komt het door.

Men, wordt denk ik weer een ontzettend lang seizoen , vind niet dat we er echt heel veel op vooruit zijn gegaan na de (top) aankopen, en de aanstelling van Mancini.

24 oktober 2015 om 22:57

mancini is veel te defensief. zo kan je moeilijk winnen en is t vaak 1-0 of een moeilijke 2-1. en de spelers die hij soms kiest pffff. echt waarom geen ljajic. heeft mancini hem gehaald om de bank warm te houden ofzo. en hij mag wel wat kritischer en minder mild zijn. iemand als mourinho die wat harder is voor spelers is goed.

25 oktober 2015 om 10:58

Ze moeten ook gewoon eens 4-2-3-1 spelen ofzo ipv altijd dat 3-5-2 waarvan 7 doen verdedigen en niet aanvallen.

25 oktober 2015 om 22:49

maar ze spelen geen 3-5-2. gwn 4-2-3-1 of 4-3-1-2. sinds mancini weer hier coach is is dat systeem weggevaagd gelukkig

Ik heb alleen de 2e helft gezien, maar wat keepte Sorrentino goed zeg. Natuurlijk de redding die van het filmpje hierboven, maar ook de 1 op 1 aan het einde vd wedstrijd. Mooi ook die Italiaanse passie van hem na een goede redding.

Omg ik kijk inter nu een paar wedstrijden, maar dat doe ik nooit meer joh. Pijn aan me ogen

jammer dat we niet wonnen. nu al 4 wedstrijden op rij niet gewonnen. aanvallend was inter de 1e helft zwak. vooral perisic die ondanks zijn goal om te huilen was. icardi kan niet meevoetballen en toont ook geen moeite om dat te doen. jovetic vandaag nergens en ljajic moet gewoon beginnen. verdedigend stond inter redelijk opzich en krijgen ze een ongelukkige goal tegen. we krijgen zelden veel tegendoelpunten maar zonder goede aanval kunnen we die ook amper veroorloven. alleen tegen carpi dit seizoen wat de enige match was dat inter meer dan 1 keer scoorde. hopelijk winnen we dinsdag van bologna en laat mancini ons offensiever spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren