Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Januzaj: ‘Ik ben echt blij voor hem, hij is mijn vriend en een goede speler’

Laatste update:

Marouane Fellaini heeft de voorbije veertien maanden heel wat stront over zich heen gekregen. Nadat David Moyes er niet in slaagde Cesc Fàbregas en Ander Herrera binnen te halen bij Manchester United, belde hij naar Everton om Fellaini daar los te weken. In de jaren voor zijn transfer werd steeds gezegd dat de Belgische middenvelder toe was aan een stap hogerop, maar eenmaal op Old Trafford werd hij de kop van Jut.

/

Fellaini zou het niveau niet aankunnen, te blessuregevoelig zijn, een voorbeeld zijn van het falende beleid van Manchester United en snel weer weg moeten gaan. De middenvelder bleef echter gewoon en probeert nu het vertrouwen van Louis van Gaal te winnen. Die gebruikte hem in de competitie driemaal als invaller en afgelopen maandag pakte dat goed uit. Aan het begin van de tweede helft kwam Fellaini erbij tegen West Bromwich en vlot daarna scoorde hij.

Adnan Januzaj zegt trots te zijn op zijn oudere landgenoot. “Ik ben echt blij voor hem, hij is mijn vriend en hij verdiende dat doelpunt. Hij heeft er heel hard voor gewerkt en heeft last gehad van blessures. Het is moeilijk voor hem geweest om terug te komen en ik was heel blij dat ik hem zag scoren. Hij is een goede speler, die veel voor dit elftal kan betekenen en met zijn kwaliteiten een bijdrage kan leveren”, vindt Januzaj.

Januzaj zelf maakt geen gemakkelijke periode door. Waar Moyes nog veel vertrouwen in hem stelde, gebruikt Van Gaal hem vaker als invaller. Tegen West Brom begon hij voor de eerste keer in de competitie in de basis, dit seizoen. Hij mocht meteen negentig minuten blijven staan en dat deed hem goed. Ontevreden is hij niet met zijn rol, verzekert de Belg. “Ik ben erg blij met de manier waarop het nu gaat.”

Denk jij dat Marouane Fellaini de weg naar boven is ingeslagen bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mis ik wat motivatie bij Januzaj? Niet dat een 19 of 20 jarige meteen een plek moet opeisen bij een grote club als United, maar tevreden zijn met deze situatie als voetballer is toch... bijzonder. Ik mis vechtlust in zijn uitspraken.

Overigens moet United Fellaini niet van de hand doen, de kwaliteiten die hij bij Everton etaleerde is hij echt niet verloren gespeeld of zo, het is gewoon een speler met erg specifieke kwaliteiten. Kan zeker een meerwaarde zijn voor United.

25 oktober 2014 om 13:36

Ja maar als je zoveel ''grote'' namen voor je hebt, kan je moeilijk anders doen. Bij Liverpool speelt een 19-jarige Sterling en is hij 1 van de sleutelspelers, maar Sterling zou bij Manchester United ook geen basisplek hebben. Januzaj is nog jong, als hij niet bij de first team speelt, speelt hij altijd bij de U21. Dan heeft hij iig wat wedstrijdritme, al zie ik hem eigenlijk wel liever een jaartje verhuurd worden.

25 oktober 2014 om 13:37

Als je in de Engelse pers zou zeggen dat je niet helemaal tevreden bent dan krijg je weer alle tabloids over je heen.

25 oktober 2014 om 13:50

Hij heeft al aangegeven te gaan vechten voor zijn plaats hier bij United, dus dat is het niet.

25 oktober 2014 om 14:19

Januzaj begint ook arrogante trekjes te krijgen...als je vergelijkt net na zijn doorbraak

25 oktober 2014 om 14:34

zegt ronaldo.C

25 oktober 2014 om 15:05

Zegt barca_barca met Messi in het team die niet een shirtjes wildr ruilen met Kaka

25 oktober 2014 om 16:33

CR7-CR9... niet zo stom haten over shirtjes ruilen.. je weet niks ergers te vertellen over messi omdat hij zich gewoon goed gedraagt.. net als ronaldo (laatste!!) Tijd

Januzaj, zo een speler moet je gewoon laten spelen, maar helaas valt Van Gaal terug op spelers die al naam hebben in de voetbalwereld.. en dus niet op aankomende talenten..

Betreft Fellaini, commentaar geven is gemakkelijk, geen enkele speler haalde hun topniveau bij Manu U terwijl ze niet gekwetst waren... Fellaini was lang buitenspel, is geen technisch wonder maar ben er zeker van dat hij zonder twijfel mee kan bij Man U. Het is nl geen wereldploeg dus dat maakt het nog wat gemakkelijker voor hem

25 oktober 2014 om 14:15

Onzin, van Gaal werkt ALTIJD erg veel met jonge, onervaren spelers. Ben je nu al het wk vergeten? Daarnaast heeft hij Blind meegenomen, liet hij Blackett debuteren en geeft hij veel spelers minuten die nauwelijks wat hadden gespeeld.

25 oktober 2014 om 14:36

Heb het over zijn tijdperk bij Man U, niet over het Wk...

25 oktober 2014 om 14:51

Dan nog, zijn tijdperk bij Man Utd. Ooit gehoord van Blackett, Mcnair, Lingard, Thorpe? Allemaal jeugdspelers en allemaal speelminuten gegeven

Dat heeft helemaal niks met motivatie te maken het siert em juist dat ie realistisch blijft en dat ie opendoet moment gewoon te kort komt op elke week basis te spelen.
Die jongen komt er wel heeft alleen tijd nodig.
En wat betreft Fellaini die moet Manutd zeker houden je kan Fellaini op meerdere posties zetten en dat is natuurlijk handig denk maar aan CB. CDM. CAM.SP

Januzaj wordt zeer overschat. Hij verdient geen basisplaats, maar zal het met invallen moeten doen.

Voor zijn leeftijd is hij wel een van de betere uiteraard, maar er zijn in mijn optiek betere spelers in de selectie.

Maar ja, LvG zal het wel weten.

25 oktober 2014 om 14:01

Eerder onderschat, er wordt gedaan alsof hij een nietsnut is en zelf bij AZ niet mee zou kunnen, tenminste hier op VZ.

25 oktober 2014 om 14:05

Zo is het, hij is een absoluut toptalent waar er maar om de zoveel jaar 1 van geboren wordt. Hij was fantastisch onder Moyes, de beste speler in een zwalpend team. En dat als piepjong kuiken dat er net bij komt. Van Gaal is goed gek dat hij hem naar de bank verwezen heeft. Vorige week nog maar zijn eerste speelkans en je ziet dat die tijd op de bank hem niet veel goeds heeft gedaan.

Januzaj moet zich dit seizoen meer gaan bewijzen. Ik vond dat hij de afgelopen wedstrijd geen sterke indruk achterliet, terwijl hij vorig seizoen een van de sterspelers was bij Man Utd.

Ik snap ook niet dat hij voor België heeft gekozen in plaats van Albanië. België heeft natuurlijk een veel betere team, maar bij Albanië zou hij (een van) de sterspeler zijn van het elftal en iedere interland spelen.

Ik zou Januzaj graag eens op de 10 zien spelen. Daar speelde hij ook in de jeugd. Hij leek me met zijn linker ook perfect om een goeie cross te geven vanop de linkerkant, maar daar staat nu Di Maria. rechts vind ik hem vooralsnog tegenvallen maar het was slechts zijn eerste basisplaats. Het komt wel, een topper, sowieso.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren