Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Janssen bij eerste serieuze test met Tottenham onderuit tegen Italianen

Laatste update:

Vincent Janssen heeft zijn eerste serieuze testcase als speler van Tottenham Hotspur achter de rug. De Londenaren traden dinsdagavond (lokale tijd) in Melbourne aan tegen Juventus, dat in het kader van de International Champions Cup als tegenstander diende. De landskampioen van Italië ging furieus van start en hield vervolgens net genoeg over voor een zege: 2-1.

/

Juve kende dus een uitstekende start van het duel en nam binnen een kwartier een 2-0 voorsprong. De 1-0 kwam al na vijf minuten op naam van Paulo Dybala, die na een snelle counter gedecideerd raak schoot in de verre hoek. Tien minuten later was het de beurt aan nieuwkomer Medhi Benatia, die de bal op aangeven van mede-aanwinst Miralem Pjanic met het hoofd voorbij doelman Michel Vorm werkte. De Italianen leken daarmee op een simpele zege af te stevenen.

Mauricio Pochettino sloeg na rust echter aan het wisselen en dat sorteerde effect. Érik Lamela deed na 67 minuten spelen iets terug: Victor Wanyama vond de Argentijnse invaller, die vervolgens beheerst afrondde. Janssen zag het vanaf de zijkant aan: de Nederlander was vlak daarvoor naar de kant gehaald. In de slotfase kregen the Spurs via Lamela nog een goede kans op de 2-2, maar hij stuitte op doelman Neto.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat voor cijfer geven de kijkers Janssen? Wedstrijd niet gezien? Graag wel objectief.

26 juli 2016 om 14:09

Janssen was niet heel erg goed. Een paar keer maar de bal gehad. Kan nog steeds wel goed de bal afschermen op dit niveau, maar echt iets forceren lukte niet echt.
Jammer, ik hoopte persoonlijk wel op een kansje. Ik zou hem voor deze wedstrijd een 6je geven, maar hoger zal het echt niet worden

26 juli 2016 om 14:10

Hij deed niks goed maar ook niks fout want hij was niet aanspeelbaar. Volgens mij niet eens een schot vandaag. Dus onzichtbaar vandaag. Lamela viel wel goed in. En Wanyama was overtuigend op het middenveld.

26 juli 2016 om 14:20

Wat ik via twitter heb opgevangen was het niet wat met Tottenham. Jansen komt er nog redelijk af omdat velen zeggen dat hij nog wedstrijdfit moet worden. Werd ook weinig gevonden

26 juli 2016 om 14:24

0.
Maar dat lag aan de spurs zelf. Hij kreeg geen bal, en waanneer hij toevallig de bal had verspeelde hij hem meteen.
Pech voor hem dat hij de eerste helft speelde, en niet de tweede toen er 8 jeugd spelers vam juve het veld in gingen

26 juli 2016 om 14:42

Spurs speelde slecht niemand was een lichtpuntje in sowieso de eerste helft. Vooral de jonkies achterin waren dramatisch. Allee pass lijnen richting Janssen werden er uit gehaald maar kon zich zelf ook niet aanspeelbaar lopen. Ik geef hem een 4

27 juli 2016 om 12:54

Die cijfers moet je met een korreltje zout nemen.

Janssen had toch al een doelpunt gemaakt in een oefenwedstrijd?

26 juli 2016 om 14:03

Ja, in een oefenwedstrijd tegen Rotherham United, maar dat was geen serieuze test natuurlijk.

26 juli 2016 om 14:08

Het zou een kwalijke zaak zijn als ze dat niet serieus namen. Kan je ze beter niet spelen die wedstrijden.

26 juli 2016 om 14:20

Dat soort wedstrijden zijn er om wedstrijdritme te krijgen, niet om de spits serieus te testen in een wedstrijd waaruit de verdediging bestaat uit de plaatselijke bakker, geschiedenisdocent en IT-specialist.

26 juli 2016 om 14:36

Des te groter de reden om het serieus te nemen en te willen scoren lijkt mij. Hij zit pas net bij de club. Als het tegen de plaatselijke bakker al niet lukt.

26 juli 2016 om 14:47

Plaatselijke it-specialist? Rotherham is Championship, gewoon prof niveau.

26 juli 2016 om 15:06

Natuurlijk nemen ze die wedstrijd wel serieus, maar jij begrijpt ook wel dat ze de prestatie tegen Juventus iets serieuzer nemen dan tegen een Championship club.

Zelfde als met Ajax/psv/feyenoord. Die spelen ook tegen een JL club maar daarna tegen een Porto/marseille/valencia. Dan is dat 2e potje toch wat belangrijker, vooral als graadmeter hoe je er voor staat.

26 juli 2016 om 19:18

@emile
Als je weet hoeveel topteams in de bpl worden verslagen in een van de 2 bekers door ploegen uit de championsship of door ploegen die nog lager spelen, denk ik dat de spurs die westrijd serieus nemen.

Wedstrijd gemist

Hoe speelde Janssen ?

26 juli 2016 om 14:20

Dit b elftal had niks in te brengen tegen juve en daar was vooral Janssen de dupe van. Maar met die paar spaarzame ballen die hij dan kreeg deed hij ook niet altijd wat goeds.

26 juli 2016 om 14:21

Als iemand die in een binnenzak zit. Maar dit is geen graadmeter, we zullen zien hoe goed hij het in de PL gaat doen, oefenpotjes zeggen vaak niks.

Janssen speelde een onopvallende wedstrijd. Hield de bal wel een paar x goed vast maar verder geen gevaar kunnen stichte en ook een aantal keer balverlies. Maargoed ik weeg niet zo zwaar aan dit soort wedstrijden tottenham speelde met een b-gar ituur

Niet alleen Tottenham speelde met een b-garnituur. Juve mist ook een compleet elftal.

26 juli 2016 om 15:04

Maar die speelden nog met aardig wat (potentiele) basisspelers, Dybala, Benatia, Pjanic, Hernanes enz. Spurs niet.

26 juli 2016 om 16:58

benatia en hernanes zijn geen basisspelers en hernanes zal dat ook nooit worden, dus bijna een compleet b-elftal van juventus

26 juli 2016 om 17:08

Benatia kunnen we nu nog niet weten, maar dan waren er hoe dan ook meer basisspelers van Juve dan van Spurs, en ook meer spelers die geregeld invallen ipv jeugd.

26 juli 2016 om 17:10

Benatia geen basis materiaal? Die staat half november gwn in de basis

Janssen kreeg nul komma nul bruikbare ballen om gevaarlijk te worden. De eerste keer dat Tottenham echt gevaarlijk werd was overigens wel via Janssen die de bal bij zich hield randje zestien en hem aflegde voor een schot door een teamgenoot. Zijn team bestond uit squadplayers en jonkies waar de achterhoede overigens veel fouten maakten. Ik zou daarom deze wedstrijd niet gebruiken om een impressie te krijgen van hem.

Dacht ergens gelezen te hebben dat Janssen 90 minuten speelde??

Het niveau van de Tottenham verdediging was wel erg triest, daarbij moet ik wel zeggen dat het lijkt of Benatia zijn verdediger een duw in de rug geeft voor hij de bal binnen kopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren