Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jansen: ‘Als je die niet binnen schiet, doe je iets niet goed’

Laatste update:
/

Michel Jansen had de eerste seizoenshelft van FC Twente graag afgesloten met een overwinning op RKC Waalwijk. Op visite in het Mandemakers Stadion bleven de Tukkers echter steken op een gelijkspel (1-1). Luc Castaignos redde een punt voor zijn club, al had hij zeker drie keer kunnen scoren. “We hebben een aantal open kansen gehad. Als je die niet binnen schiet, doe je iets niet goed”, weet Jansen.

De (op papier) trainer van FC Twente vond zijn team goed spelen in Brabant, liet hij na afloop weten aan het ANP. FC Twente had in zijn ogen voortdurend het overwicht en creëerde veel mogelijkheden. Dat die er niet in gingen, was een teleurstelling voor Jansen. “Op een gegeven moment gingen we zelfs denken dat het vanavond helemaal niet zou lukken”, blikt hij terug op de wedstrijd.

Mogelijk gaan de kansen er vaker in met de komst van Torgeir Börven. De komst van de 22-jarige Noor werd vrijdagavond kort na de wedstrijd officieel bevestigd door FC Twente. Jansen zegt op de clubwebsite verheugd te zijn dat de talentvolle spits van Vålerenga per 1 januari in Enschede actief is. “Een speler in wie wij zeker doorgroeimogelijkheden zien. Torgeir is een vaardige speler die zich in de Noorse competitie goed heeft laten zien en nu de stap wil maken naar een grotere competitie. Bij FC Twente bieden wij hem deze kans.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit echt een fan geweest van Castaignos maar hij leek de laatste weken steeds beter te voetballen. Vandaag had hij er gewoon meer moeten maken. Jammer maar helaas voor Twente, lekker voor Vitesse.

20 december 2013 om 23:08

Ja man ik ook, ik heb Luc castangios nooit goed gevonden en dat al dat hij voor mijn club Feyenoord uitkwam. Weet niet wat ze in hem zien maar geloof me of niet wat hij doet doe ik ook voor mijn amateur clubje

21 december 2013 om 01:25

Ja idd.. Maar dat RKC heh, als Rommedahl en Castelen er na de winterstop bij zijn. Wat een leuke voorhoede hebben die dan toch.

21 december 2013 om 03:34

Eerlijk gezegd broer hoop ik zoiezo dat RKC ADO en NEC het redden om in de eredivisie te blijven. Die clubs horen gewoon in de eredivisie.

Goh, is Mcclaren terug?

Deze mag ook wel op een tegeltje

20 december 2013 om 23:52

Wat moet hij anders zeggen dan?

21 december 2013 om 11:36

"we played a match against a opponent. It was a friday match, which is different from a saturday match. We have a squad that can score goals, but we had to score more today to win. We just have to keep on going and win matches to become champions."

Klopt helemaal.
Hij was op de goede weg een keer een dipje in het afmaken moet hij zich over heen gaan zetten. Twente heeft nu ook een concurrent binnen voor Castaignos. Dit zal hem ten goede komen.

Wie is Michel Jansen?

20 december 2013 om 23:12

de assistent trainer van schreuder, maar eigenlijk is het toch een hoofdtrainer..

20 december 2013 om 23:27

spreekpop van schreuder, schande dat die jansen er zit.
doe niet moeilijk knvb, het gaat al ruim half jaar goed met schreuder dus geef hem dat papier kado en trek het rookgordijn aub op

21 december 2013 om 11:36

ik kan me nog goed herinneren hoe Johan Cruyff ooit eens de tribune afkwam en een plaatsje innam naast de hoofdtrainers. Zeer denigrerend en ook zeer vermakelijke televisiebeelden.
Mensen meten bijna altijd met 2 maten. De dingen van hun zelf of eigen club zijn ze blind voor.
P.s. Ik heb dit voorval altijd als zeer grappig ervaren.

21 december 2013 om 13:17

wat kan ik daar aan doen, het was ook vernederen voor de hoofdtrainer. maar het was wel heel duidelijk dat johan toen de regie nam en wat dat betreft zou twente gewoon duidelijk moeten zijn. hoe kan je die jansen nou de pers te woord laten staan terwijl schreuder zij team aanstuurt

20 december 2013 om 23:31

Helaas twee reacties die niets inhoudelijks vermelden over dit topic
Heb meer de indruk dat je de discussie over de trainer van Twente weer opgang wil brengen
Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je echt geen voetbal kennis hebt
Dan mijn excuus
Helaas mist Luc weer een paar dotten van kansen
Maar als je dan laat in de wedstrijd de gelijkmaker maakt, hoeft hij zich zelf volgens mij niet zo op de borst te slaan
Want de verliespunten zijn uiteindelijk aan hem te danken

20 december 2013 om 23:45

dus als je niet weet wie de traner is van twente heb je gene voetbal kennis? twente is niet zo speciaal als jij denkt..

20 december 2013 om 23:50

@rijvers

"wie is Michel Jansen ?" of "wat doet Michel Jansen ?" (dat is een betere vraag) zijn gewoon hele relevante vragen zolang dat circus uit Enschede door het land blijft trekken.

21 december 2013 om 02:23

Als je nu nog niet weet hoe de goed gekeurde constructie met trainers bij Twente werkt. Hou dan je mond. Het lijkt wel een kleuter klas. Het is al zo vaak ter sprake gekomen door Beenhakker.
Luc is geen koele spits, geen afmaker die aan een half kansje genoeg heeft. Hij gaat weliswaar steeds beter spelen, maar hij staat daar om ze er in te schieten. Zijn rendement is bedroevend laag. Hij had er zeker een stuk of 6 meer moeten maken uit al zijn kansen.

21 december 2013 om 11:57

Zie jij hier staan dat ik Twente speciaal vind?
Dan zou ik mijn reactie nog maar eens goed lezen
En ja als je niet weet hoe de trainers van de eredivisie clubs heten, heb je geen voetbalverstand
Verder is de club die jij als naam gebruikt, sinds de Boer er nog speelde ook niet speciaal meer als jij denkt

21 december 2013 om 12:00

Snap niet waarom jij nog telkens de circus tent in blijft gaan
Maar goed je ziet dat er niets verkeerd gaat, anders was er wel ingegrepen
Misschien dat dit velen dwars zit?

Wat een suggestief stukje tekst weer door dat " (op papier) " toe te voegen.
Laat zien dat de schrijver van dit stuk niet objectief kan zijn. Triest.

Jammer dat Twente punten heeft laten liggen in deze wedstrijd.
Maar zoals trainer Michel Jansen terecht zegt: als je de kansen niet benut dan houdt het op.

edit: typefoutje verwijderd

21 december 2013 om 00:08

Hahaha dit is precies wat ik ook dacht.

22 jaar en talentvol? begon ie ook te puberen toen ie 17 was?

21 december 2013 om 10:17

Alleen in de Eredivisie vinden wij 22 jaar oud, in alle andere competities lachen ze hier om. Tegenwoordig wordt er overigens teveel naar leeftijd gekeken en te weinig naar kwaliteit. Zie bijv PSV en Ajax spelers die er in hebben gestaan.

Over Castaignos: die botsing na rust was volgens mij bewust en ernstig gemeen. Mag de aanklager naar kijken, maar zal wel niet kunnen.

Castagnios had die kansen moeten benutten. Als hij nog aanspraak wilt maken om 1e spits te blijven dan moet hij toch iets scherper voor de dag komen.

Als je even de moeite neemt om te kijken bij de omschrijving bij de KVK van voetbalzone , dan snap je heel snel waarom je niet kan reageren op de beschuldiging van sexueel handelen binnen Ajax en er dagelijks ( negatief ) over Psv staan en de trainer van twente zo wordt neergezet....

Opvallende resultaten van rkc 2x gelijk tegen twente gelijk tegen ajax winst op feyenoord en verloor in de laatste minuut bij psv...dus doet rkc het goed tegen "toppers" o ja winst tegen vitesse. ..credits voor rkc

Hopelijk kan Borven een basis plaats veroveren die knakker die elke wedstrijd opgelegde kansen mist ben ik wel klaar mee! Kost je weer drie punten.

Castaignos is nou eenmaal een voetbalhersenloze speler waar je echt de oorlog niet mee wint en deze is ook nog eens zwaar en zwaar overbetaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren