Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans mist spits: ‘Ik heb gezegd: ‘Bereid je maar voor op je bruiloft’’

Laatste update:

Anass Achahbar ontbreekt zondagmiddag in de selectie van PEC Zwolle voor de wedstrijd tegen FC Groningen. Kort voor de aftrap liet trainer Ron Jans weten dat de aanvaller vanwege trouwperikelen vrijaf heeft gekregen. Achahbar vertolkt dit seizoen een bijrol in Zwolle en dus vond Jans het geen probleem om zijn pupil een duel te missen.

"Ik weet niet of ik degene ben die dat naar buiten moet brengen, maar Anass gaat trouwen", vertelde Jans aan FOX Sports. "Ik heb gezegd: 'Bereid je daar maar op voor, ik zie je woensdag weer'. Anass vond het wel een goed idee volgens mij."

Jans weet niet of Achahbar inderdaad een 'voorbereiding' op zijn bruiloft nodig heeft. "Ik ben nog nooit op z'n Marokkaans getrouwd dus ik weet niet hoe het er een dag voor de trouwerij aan toegaat. Maar zijn rol is op dit moment heel klein in het team. Hij blijft daarvoor knokken, maar ik vind dat hij zich maar op die bruiloft moet focussen."

Verdient Anass Achahbar meer speeltijd?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed opgelost door Jans !

Saillant detailtje bij dit verhaal is dat Anass tot een maand geleden nog op Tinder te vinden was. :x

16 april 2017 om 18:08

En heb hem geliked? Eerlijk zeggen?;-) Maargoed, zitten meer "bnn-ers" op Tinder en die rotzooi, of het allemaal de juiste personen zijn, weet niemand.

Helaas, was opzich een belofte maar lijkt toch veel te kort te komen. Heeft zeker wel de kans gehad om zich te bewijzen bij Pec, maar blijkt toch nog te hoog gegrepen.

Geen idee naar wat voor club deze jongen nu zou moeten? Jupiler League zou hij vast zelf niet zien zitten.. Vrees dat hij dan ook naar een buitenlandse club zal gaan, naar Turkijke bijvoorbeeld..

Hoe zit het met het grote talent Mastour gehuurd van AC Milan?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren