Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans geniet: ‘Er zijn niet zo veel spelers die daar uit zichzelf mee komen’

Laatste update:

Ron Jans heeft bij PEC Zwolle nog maar pas de beschikking over Wout Brama, maar de trainer heeft nu al in de gaten dat de 28-jarige middenvelder een aanwinst is voor zijn selectie. Brama, die seizoenenlang uitkwam voor FC Twente, stapte op zijn coach af om tactische zaken te bespreken.

/

Wat er van de middenvelders wordt verwacht bij PEC en hoe er druk gezet dient te worden waren onderwerpen die door Brama werden aangekaart. “Er zijn niet zo veel spelers die daar uit zichzelf mee komen”, laat de tevreden Jans weten aan Voetbal International. “Maar het typeert Wout. Dat soort spelers is een genot om mee te werken”, vindt de 56-jarige oefenmeester.

“Hij is zelfkritisch en denkt heel goed na over het spelletje. Hij kan ons de komende tijd óp het veld heel goed helpen, maar ook daarbuiten is hij van toegevoegde waarde in de coaching en de begeleiding”, benadrukt Jans, die de middenvelder afgelopen zondag tijdens de (verloren) derby tegen Go Ahead Eagles liet debuteren in het shirt van PEC.

Denk je dat Wout Brama snel een basisplaats verovert bij PEC Zwolle?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond hem bij FC Twente altijd koning van de tikkieterug, ik hoop dat hij dat bij PEC Zwolle minder doet.

Ik verwacht alweer veel commentaar van alle azijnpissers hier, maar Brama is gewoon een heel behoorlijke en degelijke voetballer die, zoals Jans ook al zegt, veel voor PEC kan gaan betekenen.

Denk niet dat Twente aan Engelaar meer gaat hebben dan PEC aan Brama.

Als hij bij PEC gewoon ritme op kan doen en dit seizoen zijn oude niveau weer weet te halen, zie ik hem volgend jaar gewoon alsnog naar het (voor hem gewenste) buitenland vertrekken. Kan in de subtop van de Bundesliga of de BPL echt wel mee.

25 oktober 2014 om 19:12

Wanneer ben je een Azijnpisser in jou optiek ? Als je Brama een middelmatige voetballer vind , die totaal geen risico in zijn spel legt ? Daarnaast is het natuurlijk vreemd dat Ron Jans blij is met het feit dat Brama naar hem toe komt met deze vragen, lijkt mij namelijk dat Ron Jans als trainer sowieso met een nieuwe speler over dit soort zaken moet praten.


Maar goed Brama is voor Zwolle een aanwinst, hij had bij een betere club kunnen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren