Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jans: ‘De vraag is of Klopp, Guardiola en Tuchel daarop zitten te wachten'

Laatste update:

Ron Jans gaat aankomend seizoen aan de slag als hoofddocent voor de cursus Coach Betaald Voetbal bij de KNVB. De oefenmeester neemt aan het einde van deze jaargang afscheid van PEC Zwolle, waar hij sinds 2013 de scepter zwaait, en hoopt zich in een andere hoedanigheid te ontwikkelen. Hij gaat aan de slag als 'leercoach' bij de Nederlandse voetbalbond, waar hij zich bezig gaat houden als begeleider bij de Cursus Betaald Voetbal.

"Een sabbatical had ik al langer in mijn hoofd. Het moeilijkste daaraan is dat je het gewoon een keer moet doen. Dit was voor mij de uitgelezen kans. Ik wil een jaar in mezelf investeren. Dan heb ik het over privédingen en hobby's, maar in de eerste plaats ook over de voetbalsport. Het klinkt misschien vreemd, maar ik vind dit een mooie beslissing van mezelf", laat Jans optekenen door Voetbal International.

"Ik ben geen geweldige kok, maar ik red me. Wel zou ik graag eens andere pannen vasthouden", vertelt Jans met gevoel voor beeldspraak over zijn ambitie om bij andere clubs in de keuken te kijken. "Al is het natuurlijk de vraag of trainers als Jürgen Klopp, Pep Guardiola en Thomas Tuchel op pottenkijkers zitten te wachten."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon doen Ron, ik kan me weinig trainers voorstellen die jou zouden wegsturen. Beste trainer van de eredivisie in de laatste jaren, en aangenaam mens met nog wat humor ook.

16 maart 2017 om 06:17

Dat moet zich nog uitwijzen, weet wie Ron Jans is en wat hij gepresenteerd heeft.
Alleen kan hij dit op een goede manier overbrengen.
"Een goed ruiter maakt je nog geen goed kampioen"

Wat ik fijn vind aan Jans, is dat hij naast voetbalkennis ook nog eens een bepaalde intelligentie lijkt te hebben. Hij teert niet op zijn naam. Daarnaast is hij ook niet bang om zich ergens over uit te spreken.

Ik geloof dat hij weloverwogen beslissingen kan nemen op basis van de toekomst en op basis voor wat goed is voor het Nederlandse voetbal. Het is fijn om zo iemand bij de KNVB te hebben.

Wat mij betreft mag hij dan ook wel doorgroeien daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren