Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Jan Vertonghen kan nieuw contract vergeten

Laatste update:
/
Roberto Gagliardini verlaat Internazionale wellicht in januari. Fiorentina en Torino denken aan een huurdeal voor de middenvelder, die in Milaan geen basisplaats heeft. (Diverse Italiaanse media)
/
Gonçalo Guedes is op de radar van Real Madrid verschenen. Zaakwaarnemer Jorge Mendes heeft al gesproken met de Koninklijke over een mogelijke transfer van de Valencia-aanvaller. (Diverse Spaanse media)
/
Mauricio Pochettino maakt zich zorgen over Jan Vertonghens vormdip en denkt dat de verdediger zijn snelheid begint te verliezen. De manager is dan ook niet van plan om het aflopende contract van de Belg bij Tottenham Hotspur te verlengen. (Football Insider)
/
Real Madrid is bereid om Isco en Mariano Díaz in januari te betrekken in een deal rondom Christian Eriksen. Tottenham Hotspur kan de middenvelder en aanvaller verwelkomen als het meewerkt aan een vertrek van de Deen. (El Desmarque)
/
Crystal Palace is bereid om Olivier Giroud een uitweg te bieden. De Franse spits komt onder Frank Lampard weinig aan spelen toe bij Chelsea en verkast in januari mogelijk naar de stadsgenoot. (TEAMtalk)
/
Thomas Meunier beschikt over een aflopende verbintenis bij Paris Saint-Germain en is in beeld bij Juventus, Manchester United en Arsenal. De verdediger hoopt echter een nieuw contract te verdienen in Parijs. (Calciomercato)
Denk jij dat Jan Vertonghen aankomende zomer gaat vertrekken bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik denk dat Pochettino een nieuw contract ook wel kan vergeten, als hij zo door gaat.

Isco en Mariano voor Eriksen? Dan mag er wel 60miljoen bij van de Spurs.

21 oktober 2019 om 18:06

Eriksen waarvan het contract afloopt deze zomer is maximaal 50 miljoen waard.

21 oktober 2019 om 18:15

Daarom mogen de Spurs geld bijleggen.

21 oktober 2019 om 18:30

Mwah. Isco is niet meer zoveel waard. Heeft de laatste jaren niks gepresteerd. Mariano deed het oké bij Lyon. Spurs gaat nooit geld bijleggen en ik kan dat goed begrijpen.

21 oktober 2019 om 19:20

Hou wel rekening met Eriksen z'n contract die over een halfjaar afloopt. Dat is niet meer dan een miljoen of 30 waard.

21 oktober 2019 om 21:29

Volgens transfermarkt.nl is Eriksen nog altijd 100 miljoen waard Isco 60 en Mariano 20. Mooie ruildeal met gesloten portomonee lijkt me.

Zou Eriksen wel passen als 1 van de 2 centrale middenvelders in het Zidane systeem? Bij Ajax heeft hij wel in die positie gespeeld maar ik vond dat hij in de topwedstrijden defensief tekort kwam.

21 oktober 2019 om 18:17

Denk het wel. Is nu gewoon een betere versie van Kroos. Heeft een heerlijke trap, maar in tegensteling tot Kroos heeft hij ook aardig wat loopvermogen.

21 oktober 2019 om 18:23

Hij mist daarin tegen fysiek en verdedigende capaciteiten tov kroos.

21 oktober 2019 om 19:05

Kroos verdedigende capaciteiten? Waar?

21 oktober 2019 om 19:16

Als er iemand is die 9 van de 10 wedstrijden niet fatsoenlijk meeverdedigd voor z'n positie, is het Kroos wel. Fysiek is het ook niets beter dan Eriksen.

22 oktober 2019 om 09:41

''fysiek en verdedigende capaciteiten'' en ''kroos'' in één zin gaat niet samen

21 oktober 2019 om 18:35

Als er een middenvelder naast staat die het vuile werk opknapt, denk ik dat Eriksen zeker belangrijk kan worden voor Real. Misschien klinkt het gek, maar denk ook dat Eriksen nog verder kan groeien. Bij Tottenham staat hij stil en dat komt mede omdat Tottenham stil is komen te staan (of zelfs beetje achteruit nu)

21 oktober 2019 om 19:17

Klinkt niet gek hoor. Is gewoon de waarheid. Eriksen had afgelopem zomer al moeten vertrekken, want hij wil helemaal niet meer bij de Spurs zitten. Dat blijkt wel.

21 oktober 2019 om 20:46

Mee eens, ze laatste jaar Ajax bijna beter dan wat hij nu laat zien. En dat is puur omdat hij er ook volgens mij gewoon niet wilt zijn. Overigens is het überhaupt ontzettend lastig om bij Tottenham weg te komen met Levi boven je. Blokkeert alles.

Wat wordt er altijd ontzettend veel geschreven over ruildeals. Zo Veel onzin in de wandelgangen gaat over ruildeals en in feite zijn zo'n 10% van alle transfers ruildeals (mijn eigen schatting). Alleen een ruildeal zorgt voor meer speculatie, meer clicks oftewel, voetbalzone ten voeten uit.

Er zijn ook mensen die Vertonghen graag terug zien bij Ajax. Niet doen. Was toen hij vertrok al niet de snelste, en gaat redelijk hard achteruit. Liever Sanchez terug, dat is een soort verdediger die Ajax nu hard nodig heeft: snel en kopsterk.

21 oktober 2019 om 18:47

In de eredivisie is snelheid ook niet het allerbelangrijkste. Kijk maar naar Daley Blind. Is ondanks zijn traagheid een prima verdediger voor in de eredivisie. Hij compenseert het met inzicht, goed positioneren, duelkracht, hard werken, slim zijn.

21 oktober 2019 om 18:54

Want de Spurs gaan Sanchez verkopen, terwijl Toby en Vertonghen ook al weg gaan?

21 oktober 2019 om 21:47

Nee, maar ik noem hem als type dat Ajax nodig heeft. En zeker niet Vertonghen. Maar Overmars kennende:-(

Goed nieuws, Vertonghen is dus transfervrij op te halen voor Ajax in de zomer. En ook Fosu Mensah, Alderweireld, Eriksen en Dries Mertens zijn dan transfervrij. Wie weet kan Ajax een paar van deze spelers transfervrij inlijven. Zou mooi zijn!

21 oktober 2019 om 18:59

Vertonghen en Fosu Mensah zijn wel realistisch denk ik. Maar Alderweireld niet. Ook van Eriksen kan ik me niet voorstellen dat hij al terug naar Ajax wilt. Die gaat naar Real Madrid of Italie denk ik. Maar idd, zou mooi zijn als je die eerste twee zou weten te strikken

21 oktober 2019 om 19:00

Eriksen gaat zeker niet naar nu naar Ajax komen. Fosu Mensah misschien wel. Bij Vertonghen is het beste er al vanaf, Alderweireld zal wel een goede aankoop zijn.

“Begint zijn snelheid te verliezen”. Nou die heeft die nooit gehad en nu al helemaal niet meer haha. Vertonghen wordt al bijna een jaar eruit gelopen in wedstrijden. Laatste 2 wedstrijden tegen Watford en Brighton was die zo verschrikkelijk slecht.

Jan, kom maar lekker naar huis!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren