Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: James Rodríguez zet in op binnenlandse overstap

Laatste update:
/
Moise Kean en Cengiz Ünder wisselen mogelijk van club. AS Roma wil eerstgenoemde terughalen naar Italië en Ünder kan de omgekeerde weg richting Everton bewandelen. (Liverpool Echo)
/
Juventus stelt Olympique Lyon voor om Houssem Aouar in eerste instantie voor twee jaar te huren. La Vecchia Signora kan zo de financiële verplichtingen voor een speler wiens waarde op minstens vijftig miljoen euro wordt geschat beter uitspreiden. (Corriere dello Sport)
/
James Rodríguez geeft de voorkeur aan een overgang naar Atlético Madrid boven een transfer naar Newcastle United. Het is echter nog niet duidelijk of los Colchoneros in staat zijn om aan de eisen van Real Madrid te voldoen. (Mundo Deportivo)
/
Een langer verblijf van Thiago Silva bij Paris Saint-Germain is toch niet uitgesloten. De Franse grootmacht gaat de routinier alsnog een aanbieding doen om zijn aflopende contract te verlengen. (Calciomercato)
/
Athletic Club blijft dromen van een terugkeer van Javi Martínez. De Basken hopen de verdediger, die nog een jaar vastligt bij Bayern München, tegen een gunstige prijs over te kunnen nemen. (La Razón)
/
AS Roma kijkt rond in Argentinië en denkt aan twee deals. Zowel Talleres-spits Nahuel Bustos als River Plate-verdediger Gonzalo Montiel is in beeld in het Stadio Olimpico. (Diverse Italiaanse media)
Denk jij dat James Rodríguez volgend seizoen voor Atlético Madrid speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Over Athletic Club gesproken, ik begrijp nog steeds niet dat er geen subtopper of zelfs topclub in Engeland of Spanje die Inaki Williams heeft gekocht, toch elk jaar echt een zeer goede speler en nog steeds niet heel oud.

27 mei 2020 om 15:38

Ja, lijkt me een ideale spits voor Atletico Madrid. Volgens mij wil hij zelf graag bij Bilbao blijven

27 mei 2020 om 16:04

Iñaki Williams heeft vorig jaar een contract ondertekend tot maarliefst 2028! Heb geen idee wat zijn afkoopsom is maar ik denk dat die ver boven de 100 miljoen ligt. Eveneens is Athletic een van de rijkste clubs uit Spanje vanwege hun Baskische beleid.

27 mei 2020 om 17:51

Hij ligt vast tot 2028, en heeft een afkoopclausule van volgens mij 120 miljoen. En Bilbao is heel simpel in spelers verkopen: Of je betaalt de afkoopclausule, of hij blijft gewoon. Want Bilbao kan niet echt veel versterkingen halen, omdat er alleen Basken mogen spelen. Verder heeft Bilbao in de hele geschiedenis van de club in totaal nog geen 150 miljoen uitgegeven aan transfers. Daar staat een transferinkomen tegenover van ruim 250 miljoen tegenover. Bilbao focust zich vooral op de eigen jeugd, en kijkt met regelmaat bij Osasuna, Alaves, Eibar en heel af en toe bij Sociedad, maar heel veel opties zijn er niet.

27 mei 2020 om 19:15

Williams is een Bask, die worden bij Bilao ingekocht en nooit meer laten gaan, aldus met zijn tot 2028(!) Lopende contact. Williams is te duur voor 99% van de clubs en voor de elitetop is hij niet goed genoeg

Ik kan mij niet voorstellen dat Lyon akkoord gaat met een huurperiode voor Aouar. Daar kunnen ze immers zelf geen speler voor kopen. Ik zou tegen Juventus zeggen:'kopen of niks. Heb je daar het geld niet voor ? Jammer dan".

Haha, of dat een vraag is überhaupt. Zou je voor gek verklaren indien je Newcastle United verkiest boven Atletico Madrid haha. Zou het mooi vinden als Javi Martinez terugkeert op het oude nest, die heeft zijn beste tijd bij Bayern wel gehad en kan bij Athletic Bilbao nog prima van waarde zijn.

@jajaja007 Ik was in januari 2018 bijnde wedstrijd Getafe - Athletic Club de Bilbao. Toen maakte Williams een wereldgoal. Hij kreeg een verre pass van Laporte aangspeeld nabij de rechter hoekpunt van het strafschopgebied. Hij knalde de bal zonder aannemen direct over de keeper vlak onder de lat. Was een adoelpunt van absolute wereldklasse.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren