Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jadon Sancho kan ondanks ruzie met Ten Hag toptransfer binnen Europa maken

Laatste update:

De toekomst van Jadon Sancho ligt mogelijk in Turijn, zo weet transfermarktexpert Fabrizio Romano te melden. De Engelsman leeft al maanden in onmin met Manchester United-manager Erik ten Hag en gaat de club in januari verlaten. Juventus heeft bij United geïnformeerd naar de voorwaarden.

Juventus wil de 23-jarige buitenspeler graag voor een half jaar huren en een deel van zijn salaris overnemen. United heeft nog niet gereageerd op het aanbod van Juventus, omdat de club Sancho liever verkoopt dan verhuurt.

Verkopen kan wellicht aan clubs uit Saudi-Arabië. Volgens The Telegraph staat Al-Ettifaq, de club van manager Steven Gerrard, te popelen om de Britse enclave uit te breiden. Naast Gerrard staan ook Jordan Henderson, Jack Hendry, Demarai Gray onder contract bij de club uit het Midden-Oosten.

Sancho wordt daarnaast begeerd door Edin Terzic, trainer van Borussia Dortmund. De trainer van Dortmund heeft zelfs al contact met de voormalig speler van die Borussen. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Dortmund zijn volgende bestemming wordt.

Volgens Sky Sports-journalist Florian Plettenberg wil Sancho ergens spelen waar hij kan rekenen op een vaste basisplaats. Dat zou Dortmund kunnen zijn. Plettenberg schrijft dat een overstap naar zijn voormalig werkgever, ondanks de interesse van Terzic, onwaarschijnlijk lijkt, maar ook niet uitgesloten.

De reden dat Dortmund niet staat te springen om een terugkeer van Sancho, is het feit dat de discipline van Sancho in zijn eerste periode bij Dortmund intern altijd onderwerp van gesprek was. Hij kwam vaak te laat op trainingen en vloog na wedstrijden vaak meteen uit in zijn privéjet. De Engels international bleef dan twee of drie dagen weg.

Maar het grootste probleem, waar Sancho naar verluidt nog steeds mee kampt, is zijn levensstijl. De aanvaller slaapt niet genoeg omdat hij tot in de vroege uurtjes op zijn spelcomputer speelt, zo klinkt het.

Sancho werd in de zomer van 2021 voor 85 miljoen euro naar Manchester gehaald. Bij de Engelse recordkampioen kon hij echter zijn stempel niet drukken. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Arsenal (2-1 verlies) zei Ten Hag dat Sancho niet hard genoeg trainde. Sancho meldde zich daarna op social media en betichtte de manager van liegen. Sancho weigert zijn excuses aan te bieden en is sindsdien verbannen uit de selectie van the Mancunians.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is voor beide partijen een dramatische deal geweest. Nog altijd maar 23 jaar, hij is echt hopeloos uit vorm en bji Juventus zie ik hem nu niet opbloeien. Denk dat een stap naar een club als Sociedad of Dortmund hem beter doet.

14 november 2023 om 09:49

Sociedad en Dortmund zijn van hoger niveau. Juventus is een prima niveau voor Jadon.

14 november 2023 om 10:29

Sociedad is ook een stukkie beter dan United. Daarnaast heeft Sancho 0% kans om Oyarzabal of Kubo uit de basis te spelen, en dan hebben ze ook nog Barrenetxea achter de hand.

14 november 2023 om 11:20

Deenb waarom voor beide partijen? Denk dat dortmund goede zaken gedaan heeft.

14 november 2023 om 11:26

Hij bedoeld Sancho en United

14 november 2023 om 11:33

jajoh... ah ok ja tuurlijk. Al denk ik dat het voor sancho ook prima deal was. Krijgt geloof ik 300k per week en zit elke avond lekker te gamen met zn maten (als al die geruchten waar zijn natuurlijk)

Hoewel ik het een verschrikkelijk goede voetballer vond bij Dortmund heb ik toch zo mijn twijfels over zijn professionaliteit. Als je de verhalen hoort over zijn slaapritme etc. dan krijg je al gauw het gevoel dat hij niet helemaal leeft voor de sport ondanks dat hij het talent wel degelijk heeft. Maar als hij zijn niveau terugkrijgt van de tijden bij Dortmund is dit wel degelijk een echte versterking voor Dortmund en zie ik hem als absolute meerwaarde.

Het beste voor beide partijen. Denk dat het voor Sancho goed is om tijdelijk in een andere omgeving te zijn en weer vertrouwen te tanken, waar United een negatieveling kan lozen.

Als ik de verhalen moet geloven over de onprofessionele houding van Sancho, dan gaat hij bij geen enkele topclub slagen. Jammer, was een goede speler bij Dortmund. Heeft vrij weinig laten zien in Manchester.

Zou niet weten waar Sancho moet gaan spelen in een 352 formatie. Gezien zijn huidige vorm is het ook niet verstandig om voor hem de formatie te wijzigen. Hoop dat de topprioriteit een middenvelder is. Liefst een spelverdeler zodat locatelli naar rechtssmid kan gaan. En in zijn kracht gaan spelen.

14 november 2023 om 10:07

Anderzijds zou je Chiesa dan wel gewoon terug op de linkerflank kunnen zetten. Wat toch zijn beste positie is vind ik.

14 november 2023 om 10:12

Dat is waar, alleen is er dan geen goede wissel om in te brengen op die posities. Dan zou je op links Kean moet opstellen in zijn afwezigheid. En op rechts Weah in de afwezigheid van Sancho.
En er is geen extra keus nodig voorin momenteel. Anders lopen daar weer 5 man voorin waar je uit moet kiezen. In een jaar zonder Europees voetbal heb je niet zulke bezettingen nodig.

14 november 2023 om 10:19

Met Vlahovic, Kean, Milik en Weah heb je dan wel teveel opties inderdaad. Al zou je misschien dan nog tijdens de wedstrijd kunnen wisselen van systeem en terug naar een 3-5-2 gaan? Of andersom, van de 3-5-2 naar een systeem met flankspelers met 1 spits.

Maar het vereist wel allemaal veel tactische flexibiliteit, een aantal wissels tijdens de wedstrijd om het om te zetten en zoals je aangeeft kan je beter iemand op het middenveld halen.

Sancho lijkt me echt een voorbeeld van te jong teveel geld. Snap ook niet dat zo'n speler dan naar Juventus zou gaan. wat moet je daar nu doen. Club zit momenteel nou ook niet echt in de flow waar je als speler terecht wil komen. Staan momenteel keurig tweede in de serie A. Maar het is daar nooit rustig.

14 november 2023 om 16:45

Je beseft toch dat Juve 9x achter elkaar kampioen is geworden hé? Het gaat de laatste jaren wat minder maar momenteel is de rust teruggekeerd ondanks Pogba (doping) en Fagioli (gokken). We leveren puik werk en werken op budget voor de financiële zaken terug op orde te krijgen.

15 november 2023 om 11:30

Ik weet zeker dat Juve recent 9x kampioen is geworden. Doelde zelf ook meer op de laatste drie jaar. Qua voetbal is het wel in orde, doelde inderdaad meer op de randzaken.

Juve speelt toch met 5 verdedigers (ofja, wingbacks/middenvelders)? Waar moet Sancho spelen dan? Als schaduwspits met Chiesa om Vlahovic heen??

Of gaan ze dan met Sancho - Vlahovic - Chiesa voorop gewoon spelen en terug na 4 achterop?

14 november 2023 om 10:14

Snap overigens niet waarom ik mijn reactie niet kan wijzigen.

Verder snap ik die Italiaanse teams meestal ook niet. Willen altijd voor hun eigen spelers de jackpot hebben, maar zelf willen ze voor (top)spelers op de eerste rang zitten en dan komen ze met een super laag bod of een leen met optie tot koop ofzo die nooit gelicht gaat worden....

Bij Arsenal waren er ook al dat soort geruchten m.b.t. een Partey en Tomiyasu bijvoorbeeld. Alsof we basisspelers/squad rotation players gaan uitlenen aan een topclub in de Serie A? Lachwekkend soms voor zo'n grote club(s).

14 november 2023 om 10:26

Je kan het maar proberen niet? Daarnaast hebben de Italiaanse clubs ook geen eindeloos diepe zakken zoals bijna heel de PL.

14 november 2023 om 10:38

Tsja, je kan het zeker proberen. Maar vind het beetje hypocriet. Als men dan een speler uit Italië wilt, moet men perse de hoofdprijs betalen...

En het voorbeeld (juve wilde Partey huren van Arsenal) is lachwekkend in mijn ogen. Mits fit is Partey een sleutelspeler en absolute basisspeler. Wie haalt het dan in zijn hoofd om een leenbod te doen?
Arsenal heeft Raya ook gehuurd vanwege FFP. Dan zullen ze Partey echt niet ''verhuren''. Dara kunnen ze toch niks logisch voor terughalen dan?

14 november 2023 om 10:46

Gek hè dat clubs hun eigen spelers voor veel geld willen verkopen en goedkoop mogelijk iets willen kopen.

14 november 2023 om 11:27

Heel gek inderdaad! Foei hoe durven ze

14 november 2023 om 11:44

Ach, krijg je weer lachwekkende reacties.

Het is gewoon enorm hypocriet. Kernspelers proberen te huren met optie tot koop (terwijl er geen vervanger is) en vervolgens wel zelf alles eruit willen halen bij verkoop.

Iedereen wil zoveel mogelijk winst maken op eigen spelers. Maar het valt op dat Italiaanse (top)clubs vaak lachwekkende boden doen. Dat is wat ik zeg. Maar goed, reageer maar weer kinderachtig.

Had ook niks anders verwacht van een Barca-supporter overigens, gezien de mooie financiële huishouding in Catalonië

14 november 2023 om 13:20

Het is zoals men hierboven zegt 'italiaanse clubs hebben niet zo diepe zakken als pl clubs'

het is dan toch logisch dat ze zo zaken proberen?

Voor hetzelfde geld speelt Sancho de pannen van het dak in Italië, wint hij zijn vertrouwen terug en is hij volgend seizoen onbetwist basisspeler van man u. win win dus.

Ik snap je frustratie niet echt als ik eerlijk mag zijn.

14 november 2023 om 15:37

Ik snap het wel. Dure spelers, die vaak genoeg ook nog eens basisspelers zijn, maar nu bijv. niet spelen omdat ze niet fit zijn, proberen te huren voor een appel en ei.

Vind het gewoon lachwekkend dat een grote club als Juve dat nodig acht te hebben. En eigenlijk ook vrij kansloos. Misschien niet in het geval Sancho, maar bijvoorbeeld het geval Partey bij Arsenal wel. En zo zijn er nog voldoende andere voorbeelden.

Goeie speler alleen mentaliteit wat minder heb ik het idee. Ook dat die zegt alleen een club waar ik basis sta. Nee zo werkt het niet laat maar zien dat je beste bent dan sta je basis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren