Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jacob Mulenga scoort na dik zes jaar meteen weer op Nederlandse bodem

Laatste update:

Go Ahead Eagles heeft de stijgende lijn te pakken. Het team vam Kees van Wonderen was zaterdag met 3-0 te sterk voor FC Eindhoven en sloot een week met drie wedstrijden af met zeven punten. De club uit Deventer staat met twaalf punten uit acht duels op een zesde plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Een van de doelpuntenmakers was debutant Jacob Mulenga, die op 27 april 2014 in dienst van FC Utrecht voor het laatst op Nederlandse bodem had gescoord.

Na nog geen half uur spelen nam Go Ahead de leiding: Sam Beukema kopte hard de 1-0 tegen de touwen. FC Eindhoven had kansen op de gelijkmaker, via Hugo Botermans en Jort van der Sande, maar ging met een minimale achterstand de rust in. Het duel leek lange tijd ook in 1-0 te eindigen, maar in de laatste acht minuten nam Go Ahead verder afstand.

Mulenga, dertien minuten eerder ingevallen voor Kevin van Kippersluis, was er snel bij om de bal binnen te werken toen Sam Hendriks op de Eindhovense defensie stuitte. In de extra tijd tekende Bas Kuipers zelfs nog voor de 3-0, waarmee de ploeg van Van Wonderen zich vooral zeer effectief toonde. Het was bovendien de eerste thuiszege sinds 21 februari, toen NEC De Adelaarshorst met een 2-1 nederlaag verliet.

Go Ahead speelt komende vrijdag een uitwedstrijd tegen NEC, dat evenveel punten heeft maar een wedstrijd minder. FC Eindhoven, nummer dertien op de ranglijst, hoopt dezelfde dag tegen Jong AZ een einde te maken aan een reeks van vier duels zonder overwinning.

Mulenga maakte in het verleden furore bij FC Utrecht en na avonturen in Turkije en China zat de aanvaller sinds begin dit jaar zonder club. Na een succesvolle proefperiode tekende de Zambiaan een contract bij Go Ahead en dat is waarschijnlijk ook meteen zijn laatste verbintenis. "Geld motiveert mij niet meer zoveel. Ik wil uitgedaagd worden en tref hier bij Go Ahead Eagles een jonge groep en gepassioneerde fans. De mensen houden echt van deze club", zei hij deze week in gesprek met NPO Radio 1

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met zijn kwaliteiten kan hij zelfs op zijn 36e nog prima mee in de Kkd. Leuk dat ie ook meteen bij zijn debuut laat zien dat hij een nuttige kracht kan zijn. Ook leuk dat hij terug is. Heeft Nederland toch een positieve indruk op hem achtergelaten in zijn tijd bij FC Utrecht.

We moesten verjongen volgens directeur van Dop maar ik ben blij dat we zo'n ervaren kracht aan de selectie hebben kunnen toevoegen. Laten we niet doen alsof hij aanvallend het verschil maakte want dat is nog steeds pover. Defensief daarentegen staat het al weken als een huis. Die Beukema is me er 1 hoor, heerlijk. Goed weekend Eagles vrienden!

Pover maar effectief, ook wat waard. Mulenga prima debuut, oogt gretig en fit, al was het maar een kwartiertje. Van hoeven doet pijn aan de ogen en kippersluis lijkt zich te hebben omgeschoold van voetballer naar Nordic Walker. Foi wat zijn die slecht zeg. Maar goed, resultaat telt.

17 oktober 2020 om 19:35

Die van Hoeven heeft de 2e helft bij Cambuur aardig gespeeld en voor de rest helemaal niets laten zien.. we hebben niet beter he want onze Eddachouri of hoe je het ook mag spellen, speelt ook niets klaar. Al met al mogen we niet klagen Brinkgeverweg

Resultaten komen. Kan zeker nkg stukken beter. Met Corboz is er veel meer verrassing in het spel. Idzes en Brouwers is teveel van hetzelfde als je het spel moet maken. Hopen dat Berden snel terug is dan komt er meer leven in de brouwerij. Van Hoeve is letterlijk en figuurlijk veel te licht en gaat er ook nooit komen. Totaal geen eaglesspeler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren