Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Italiaanse middenmoter wil stunten en schrijft namen van Pato en Eto'o op'

Laatste update:

Sampdoria was in het afgelopen seizoen een grijze middenmoter in de Serie A en eindigde uiteindelijk op de twaalfde plaats. De club uit Genua heeft met Massimo Ferrero een nieuwe voorzitter en hij wil volgend seizoen hoger gaan eindigen: om dat te bewerkstelligen moet er een topspits van naam komen. De preses schijnt te denken aan Alexandre Pato en Samuel Eto'o.

/

Volgens Sky Italia staat de 24-jarige Pato het hoogst op de verlanglijst, maar de Braziliaan heeft al een transfersom van vijftien miljoen euro, terwijl de 33-jarige Eto'o momenteel transfervrij is. De Afrikaan vraagt dan wel weer meer salaris dan Pato, die graag terug wil keren naar de Serie A. In de Italiaanse competitie speelde hij eerder voor AC Milan.

Pato kwam tot 117 competitiewedstrijden voor i Rossoneri, voordat hij terugkeerde naar zijn vaderland. De aanvaller kwam eerst uit voor Corinthians en speelt tegenwoordig voor Sao Paulo. Eto'o speelde in Italië eerder voor Internazionale en stond vorig jaar op de loonlijst bij Chelsea.

Voor welke spits moet Sampdoria gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou mooi zijn die terug te zien, één van de meest talentvolle nummer 9's die ik ooit gezien heb, jammer dat blessures hem zo remde. Schijnbaar doet hij het ook niet zo goed in Brazilië, ik vraag me dus af in hoeverre dit voor Samp een directe meerwaarde kan zijn. Voor 15 miljoen kan je als middenmoter dat risico op kapitaalvernietiging niet lopen.

19 juli 2014 om 18:37

Hij heeft wel het voordeel dat hij de Italiaanse competitie kent. Aanpassen zal dan niet erg worden.

19 juli 2014 om 18:43

Pato is nooit een doelpuntenmachien geweest, 15 doelpunten zou voor hem meer als prima zijn, in zijn beste periode bij Milan haalde hij dat ook.

Hij rendeert het beste om een echte spits heen maar ik kan me ook wel voorstellen dat het moet vlotten samen met Gabbiadini en Eder om een gevaarlijke voorhoede te vormen.

19 juli 2014 om 18:50

Pato kwam als 17 jarige Italië binnen en liep op jonge leeftijd als nummer 9 1 op 2, Pato is echt een pure nummer 9 maar blessures remde hem, vind je het gek dat iemand die elk seizoen 3 of meer maanden uit is nooit 20 goals scoort?

19 juli 2014 om 21:46

als pato geen blessures had dan was hij nu een van de beste ter wereld misschien wel de beste kijk is op youtube naar ze ackties tegen barca ... hij zette spelers voor schut als puyol ...

Hoopte dat lvg hem zou halen

Weet niet wat het is met Pato, maar ik houd altijd vertrouwen in die jongen. Mooie voetballer.

Dit zijn geen topspitsen. Eto'o is heeft zijn beste tijd gehad en tegen de goed verdedigende Italianen zie ik hem niet schitteren. Pato is nooit een topspits geweest en is het nu ook niet.

19 juli 2014 om 19:02

Eto'o tikte anders nog behoorlijk lekker met hazard! En pakte ze doelpunten ook wel

19 juli 2014 om 19:08

Vergeet niet dat hij een blessure had/heeft, op zijn leeftijd kan dat erg lastig worden.

Wat zou ik Alexandre Pato graag terug willen zien in een Europese competitie. Het liefst in Spanje of Italië. Helaas heeft hij als nadeel dat hij erg blessuregevoelig is.

In zijn eerste twee seizoenen bij AC Milan had Pato nooit echt last van langdurige blessures, maar daarna begon hij in een keer blessuregevoelig te worden en was hij er lange periodes niet bij.

Erg jammer, want hij leek op dat moment uit te groeien tot een spits van wereldformaat bij AC Milan, maar helaas is hij dus te blessuregevoelig en ook nu in Brazilië doet hij het niet erg geweldig, maar desondanks zie ik hem graag bij een Italiaanse club (bijvoorbeeld Fiorentina, voor Sampdoria zou hij een topaankoop zijn, mits hij een hele tijd fit blijft. Eigenlijk zal hij voor elke ploeg een aanwinst zijn, mits hij fit en in vorm blijft) of een Spaanse club (bijvoorbeeld Sevilla, Valencia of Villareal).

Samuel Eto'o zou ook een topaankoop voor Sampdoria zijn, maar ik denk dat hij voor AS Roma zal tekenen.

Zou ook mooi zijn voor Braziliaanse elftal als pato zijn potentie haalt, dat is toch wel wat beter dan Fred..

Zo veel potentie die jongen. Dacht toen dat ie 1 van de beste spitsen ter wereld ging worden aangezien die op jonge leeftijd al zo invloedrijk was bij Milan. Erg jammer dat ie zo ver is afgezakt dus hoop echt dat ie z'n potentie nog waar kan/gaat maken

Van pato ben ik toch wel een liefhebber! Eto'o ook! Pato kan beter na AC Milan gaan! Eto'o naar de vs of naar de woestijn? Pato blijft een goeie spits! Beter als fred! )

Ik heb Pato altijd al een goede voetballer gevonden werd alleen geplaagd door blessures. Als Sampdoria het geld heeft om Pato te kopen zou ik het zeker doen, ook kent hij de competitie al wat een voordeel kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren