Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Italiaans international raakt geblesseerd en moet streep door EK 2024 zetten

Laatste update:

Tottenham Hotspur moet het de rest van het seizoen stellen zonder Destiny Udogie. De 21-jarige verdediger is deze week geblesseerd geraakt aan zijn bovenbeen, en is daar inmiddels ook al aan geopereerd. De blessure van de Italiaan lijkt ook te betekenen dat hij het EK van komende zomer definitief aan zich voorbij moet laten gaan.

Tottenham bevestigt via de officiële kanalen dat Udogie is geopereerd aan zijn linkerbovenbeen, nadat hij eerder deze week op de training geblesseerd was geraakt daaraan.

“De verdediger zal verder aan zijn herstel werken met onze medische staf”, vervolgen the Spurs. “We verwachten dat hij tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan kan sluiten bij de selectie. We staan allemaal achter je, Destiny.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Journalist Fabrizio Romano heeft daar nog iets aan toe te voegen: “Ik heb begrepen dat Udogie ook het EK 2024 met Italië gaat missen door zijn blessure. Tottenham verwacht dat hij ongeveer drie maanden aan de kant staat.”

Udogie werd in de zomer van 2022 door Tottenham voor achttien miljoen euro overgenomen van Udinese. Afgelopen seizoen werd hij door de Engelse club nog wel uitgeleend aan de Italianen.

Dit seizoen was de linksback een vaste waarde in de basiself van de Londenaren: hij speelde dertig officiële duels voor Tottenham, waarin hij bovendien twee keer scoorde en drie assists gaf.

Zijn goede spel bij Tottenham bleef ook niet onopgemerkt in zijn geboorteland: in oktober vorig jaar maakte Udogie zijn interlanddebuut, tegen Malta (4-0 zege). In totaal speelde hij tot dusver drie interlands voor Italië, dat het komende zomer dus zonder hem zal moeten doen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is erg jammer, toch mooie stappen gemaakt dit jaar bij Tottenham. Een mooi EK had een mooie beloning geweest voor zijn stappen. En bij Italië nog een keuze minder op de flanken. Er vanuit gaande dat Italië 343 blijft spelen uiteraard.

21 april 2024 om 14:49

Nou is dimarco ook geen slechte linker wingback natuurlijk

21 april 2024 om 15:47

Ja dat verwacht ik ook hoor. Maar het is fijn om 2 sterke opties te hebben. Een cambiaso is nog niet zo ver als dimarco en ugodie in zijn ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren