Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Isimat praat met Pogba: ‘Iedere week CL-niveau, daar word je ook beter van’

Laatste update:

Sinds 2014 speelt Nicolas Isimat-Mirin in het shirt van PSV. De 26-jarige verdediger werd eerst een seizoen gehuurd van AS Monaco, waarna de Eindhovenaren hem definitief binnenhaalden. De Fransman beaamt dat er grotere competities zijn dan de Eredivisie, maar voorlopig denkt hij nog niet aan een vertrek bij PSV.

“Natuurlijk zijn er andere mooie clubs en grotere competities en ik heb vrienden die daarin spelen. Maar ik moet doen wat goed is voor mij en ik ben blij bij PSV. En er zijn nog uitdagingen genoeg”, zegt de verdediger in gesprek met Voetbal International. Een van zijn vrienden is Paul Pogba en met hem en zijn broers praat Isimat geregeld over de Europese competities. Van hen hoort hij dat de competities elders in Europa zwaarder zijn dan de Eredivisie.

“De clubs zijn meer aan elkaar gewaagd waardoor je meer zware wedstrijden achter elkaar speelt. Iedere week Champions League-niveau, daar word je natuurlijk ook een betere voetballer van”, aldus Isimat, die met PSV op koers ligt om kampioen te worden. Hij wil graag met de Eindhovenaren in de Champions League spelen. We moeten het zo goed doen, dat talentvolle spelers niet wegwillen, maar willen blijven in Nederland.”

“Ik weet dat er ergens anders meer geld verdiend kan worden, maar dat kan veranderen. Dat weet ik zeker. Hoe? Door veel Europese wedstrijden te winnen. Jullie hebben alles in Nederland. Grote clubs met historie, mooie stadions, goede opleidingen en talentvolle spelers”, besluit de Fransman, wiens contract bij PSV nog loopt tot medio 2020.

Denk jij dat Nicolas Isimat-Mirin vanaf PSV nog een stap omhoog kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Isimat is toch echt veel gegroeid dit jaar. Zelden nog op een foutje te betrappen, en gewoon heel sterk in zijn duels. Goed voorbeeld van een speler die echt beter is geworden onder cocu. N

28 februari 2018 om 12:11

Derksen geeft altijd aan dat Cocu de spekers individueel niet gegroeid zijn maar Isimat, Brenet, Zoet, Bergwijn, Arias en (verleden) Locadia zijn toch wel voorbeelden van spelers die beter zijn geworden. Het verbaasd mij alleen dat Cocu er niet voor kan zorgen dat Hendriks niet beter in de opbouw word terwijl je dat juist van een begaafde middenvelder die Cocu was wel zou verwachten. Verdedigend is hij ijzersterk maar zijn spelverdeling is en blijft ronduit zwak!

28 februari 2018 om 12:30

Tja, Derksen heeft het gewoon niet op Cocu. Zal wel frustratie oid achter zitten. Onder Cocu zijn wel degelijk heel veel spelers beter geworden

28 februari 2018 om 13:00

Ik hoor wel meer mensen over dat Hendrix niet beter is geworden onder Cocu.. dan ben ik 1 van de weinige die dat wel vindt denk ik haha. Ik kijk psv trouw elke wedstrijd en ik zie echt wel een verschil met Hendrix dit seizoen en wat seizoenen geleden. Hendrix vond ik eerder in balbezit erg safe spelen, vaak een tikkie breed. Dit seizoen geeft/probeert hij veel meer risico in zijn passes te geven (die vaak ook aankomen) en vind ik hem meer nadrukkelijk aanwezig. Wellicht dat hij niet altijd echt opvalt is dat een reden om te denken dat hij zich niet doorontwikkeld, maar ik zie juist wel veel verbetering in zijn spel

28 februari 2018 om 13:07

Hij is zeker beter geworden maar maakt vaak in balbezit de verkeerse keuzes. Misschien dat ik iets te gewend was geraakt aan de openingen en spelverdeling van de Guardado's en Pröppers maar in opbouwend opzicht is Hendriks zoveel niveau's eronder! Daarom zal het altijd een puinruimer blijven en dat is jammer want ik ben erg gecharmeerd van zijn inzet en intercepties.

28 februari 2018 om 13:08

Ach naar Derksen hoef je echt niet te luisteren hoor. Dat programma, en dan vooral Derksen en Gijp, zijn een persiflage op zichzelf geworden. Inhoudelijk totaal niet meer serieus te nemen, ze zijn alleen nog maar bezig met persoonlijke vetes en afzeiken.

De spelers die jij noemt zijn inderdaad beter geworden onder Cocu. Ik vind trouwens dat dat ook voor Hendrix geldt.

28 februari 2018 om 13:17

Gijp is zeer serieus te nemen als iemand verstand van voetbal heeft is hij het. Inhoudelijk top en wat daarnaast niet. Maar inhoudelijk echt goed Genee trouwens ook. Derksen babbelt, maar wat die man kijkt geen wedstrijden denk ik.

28 februari 2018 om 13:52

Ben ik met je eens, Guardado en Propper zijn qua spelverdeling beter. Guardado had zijn voordeel ook dat hij op meerdere posities uit de voeten kon, waaronder Cam, hij wist wel hoe hij het spel kon verdelen. Ik weet niet of het fair is om Hendrix met Guardado te vergelijken, al doe ik dat zelf ook wel hoor. maar wetende dat Hendrix een pure cvm is, verwacht ik wellicht minder. Toch blijf ik erbij dat hij het wel goed doet dit seizoen, maar je hebt een punt dat het wel beter kan. Hopelijk haalt PSV dan ook de CL, waar Hendrix een hoog niv moet laten zien.

Isimat lijkt mij een wijze jongen,wat hij hier zegt. Dachten alle spelers er maar zo over

Isimat kun je er prima bij hebben. Hij is sterk en kan verdedigen, hij weet dat hij niet kan voetballen dus levert de bal vaak snel in bij iemand in de buurt met hetzelfde shirt, hij is een voorbeeldige prof en zijn interviews zijn altijd zeer vermakelijk. Het is zeker waar dat er grotere talenten rondlopen in de eredivisie maar die zijn (op De Ligt na dan) niet sterker of verdedigend beter dan Isimat. Als hij ook nog kon voetballen dan was hij een top verdediger. Helaas beheerst hij dat nog niet zo goed dus dan kom je uit bij clubs uit het rechte rijtje van topcompetities of clubs als Psv.

Een speler die van een wilde ongecontroleerde doch vrolijke speler is uitgegroeid naar een steunpilaar die inderdaad zelden een fout maakt. Minpuntje aan hem is zijn opbouw maar ach, er is geen voetballer in nederland waar niet iets aan mankeert. Goed om te horen hoe buitenlandse spelers naar het nederlandse voetbal kijken en dan zie je toch dat wij als volk verzanden in negativiteit en ellende. Terwijl ik toch heb geleerd dat het beter is om positief te blijven. Isimat legt het goed uit, we hebben de infrastructuur, de stadions, opleidingen. Het is een kwestie van tijd totdat het allemaal goed komt. Want wat goed is komt snel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren