Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Isco rondt uiterst gevoelige overstap razendsnel af: deal is al rond

Laatste update:

Isco gaat zich voor een seizoen verbinden aan Real Betis, zo meldt Fabrizio Romano. De 31-jarige aanvallende middenvelder heeft zijn jawoord gegeven aan de Andalusiërs en zal spoedig zijn handtekening onder een eenjarige verbintenis zetten. Het is een pikante overstap, omdat Isco een half jaar geleden zijn contract liet ontbinden bij stadsgenoot en aartsrivaal Sevilla.

Isco werd een jaar geleden met veel verwachtingen ingelijfd door Sevilla, nadat de technicus bij Real Madrid op een dood spoor was beland. Isco stond liefst negen seizoenen onder contract bij Real en won onder meer vijf keer de Champions League met de club, maar werd met name in zijn laatste seizoen nauwelijks meer ingezet door Carlo Ancelotti.

Sevilla dacht goede zaken te doen met het binnenhalen van de ervaren Isco, maar het huwelijk liep uit op een teleurstelling. De aanvallende middenvelder stond in de eerste helft van het seizoen 2022/23 weliswaar meestal in de basis, maar de resultaten van Sevilla waren slecht en Isco raakte in conflict met technisch directeur Monchi. Het kwam zelfs tot een handgemeen. In december 2022 werd het contract van Isco door Sevilla ontbonden en sindsdien zat hij zonder club.

Isco vertelde onlangs zelf over zijn negatieve ervaringen met Monchi. Na het ontslag van trainer Julen Lopetegui wilde Sevilla van Isco af. "Monchi belde mijn zaakwaarnemer op en vroeg hem om een nieuwe club voor me te zoeken", aldus de 38-voudig Spaans international. "Zonder dat eerst met mij te bespreken. Dus ik ging met Monchi praten en ik zei: 'Wees eerlijk, dan lossen we dit op. Wil je me houden of niet? Ik wil geen problemen maken.' Toen ontstond een beetje een aanvaring. Ik zei dat hij de grootste bedrieger is die ik ooit heb ontmoet in het voetbal. Hij viel me aan. Hij pakte me bij mijn nek. De beveiligers moesten ons uit elkaar halen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja 'pittige overstap' Isco is een type broodvoetballer, loyaliteit is niet belangrijk. Het zou mooi zijn als hij ooit terugkeert bij Malaga maar dat zie ik niet snel gebeuren

26 juli 2023 om 18:30

Hij heeft er even gevoetbald, maar het is niet dat hij van Malaga afkomstig is of er in de jeugd gezeten heeft. Valencia is zijn jeugdclub.

26 juli 2023 om 18:51

Och daar heb je Lierse weer, het was toch echt Malaga waar hij de pannen van het dak speelde, en doorbrak, maar misschien heb jij dat niet mee gemaakt, ondanks dat het niet gaat gebeuren was het wel mooi geweest dat hij terug zou gaan naar Malaga

26 juli 2023 om 18:55

Hij heeft daar inderdaad uitstekend gedaan en hij werd daar bekend voor het brede publiek.

Het lijkt me alleen sterk dat hij op twee jaar tijd zoveel binding met die club/stad heeft dat hij er wil terugkeren.

26 juli 2023 om 19:07

Dat lijkt mij ook sterk maar daarom hoeft het niet minder mooi te zijn, je hoeft niet altijd zo betweterig te zijn met zulke dingen, dat je vaak gelijk hebt dat klopt, maar gewoon even rustig doen hè

27 juli 2023 om 00:31

Malaga is wel degelijk z’n club, en hij komt er wel degelijk vandaan, zij het uit de provincie. Hij komt uit Benalmadena, waar ik toevallig ook woon, en heb met zijn vader 10 jaar geleden gewerkt. Malaga is écht z’n club, des te groter ook mijn verbazing dat ‘ie bij Betis gaat voetballen.

27 juli 2023 om 07:18

Niet doen jongens. Als Lierse het zegt dan is het zo!

26 juli 2023 om 18:38

Op basis waarvan stel je dat loyaliteit niet belangrijk is voor Isco. Het feit dat hij maar liefst 9 jaar voor Real Madrid heeft gespeeld geeft voor mij toch een heel ander beeld.

26 juli 2023 om 19:09

Hahah dat is wel een andere afweging natuurlijk. Bij Real Madrid voetballen is voor de meeste voetballers het ultieme doel in hun carrière en een eindstation. Isco heeft het daar een paar jaar heel goed gedaan, maar het grootste gedeelte van die negen jaar had hij echt geen grotere club dan Real kunnen krijgen en misschien geen één van vergelijkbare grootte. Hooguit meer speeltijd, maar hij streek ook nog eens een salaris op bij Real wat hij in combinatie met een sportief evenredige uitdaging waarschijnlijk niet of in ieder geval niet meer had kunnen krijgen. Dan is de keuze niet zo moeilijk om loyaal te blijven natuurlijk.

Een Totti die in zijn prime naar de hele wereld kon maar bij Roma is een voorbeeld waar je kunt zeggen dat loyaliteit echt belangrijk voor die persoon is. Isco die, hoewel een fantastische voetballer op zijn goede dag, ontzettend blij mocht zijn dat hij zoveel jaar bij Real mocht voetballen is een ander verhaal, zonder ook maar iets aan Isco af te doen verder. Vind dit alleen niet zo'n sterk argument

26 juli 2023 om 19:24

Bestaan er clubs groter dan Real?

26 juli 2023 om 20:49

Ik snap je punt. Ik heb het ook wel afgewogen toen ik reageerde op het feit dat iemand schreef dat Isco een typische broodvoetballer is die loyaliteit niet belangrijk vindt. Uit het feit dat Isco negen jaar bij Real Madrid bleef, vind ik qua loyaliteit toch eerder in het voordeel van Isco spreken dan in zijn nadeel. Op zich heb je valide argumenten, maar negen jaar bij laten we zeggen de grootste club ter wereld vind ik dan ook weer geen gebrek aan loyaliteit zoals gesuggereerd werd. (Niet door jou overigens)

26 juli 2023 om 20:51

@ fynrd! Fc utrecht

26 juli 2023 om 18:52

Hij is toch vrij loyaal naar Real geweest. Weet dus niet waar je het over hebt.

26 juli 2023 om 20:11

Wat een ongelofelijke onzin zeg dit. Gelukkig ontkrachten Lierse en KTB84 het al uitstekend.

Opvolger van Canales die naar Mexico is, pittig Maarja hij zal er zelf wel niet zo een gevoel bij hebben. Ben benieuwd hoe die ontvangen word door. De fans van Betis

In zijn laatste interview kwam hij gemotiveerd over. Op sociaal media laat hij ook training videos zien.

Hij wilt volgens de Spaanse media er nog een laatste keer wat van maken. Hij heeft talent zat, hopelijk komt het er nog een keer uit.

26 juli 2023 om 18:42

Was rond 2016-2018 echt fenomenaal, fantastische speler in zijn prime. Benieuwd of hij het nog eens kan laten zien.

26 juli 2023 om 21:03

Unpopular opinion: seizoen 2016/17 Isco is 1 van de beste middenvelders van deze eeue.

@vz Isco heeft 4 keer de CL gewonnen

26 juli 2023 om 18:56

Isco heeft 5x de CL gewonnen hoor. In 2014, 2016, 2017, 2018 en in 2022...

Pikante overstap, maar wel een interessante en mooie overstap. Jammer om te zien dat Isco de afgelopen jaren sportief weinig klaar heeft gespeeld. Was in zijn hoogtijdagen een geweldige speler om naar te kijken bij Málaga en Real Madrid tot ongeveer 2018 of 2019. Hij is ook nog maar 31-jaar en heeft dus in principe nog wel wat jaren voor zich, maar bij Isco heb ik zelf altijd nog het idee dat hij een speler van 22 of 23-jaar is.

Geen idee waarom, maar dat denk ik altijd als ik hem zie spelen of zijn naam hoor of lees. Helaas sterven creatieve nummers 10's als Isco, maar ook bijvoorbeeld James Rodriguez en Özil uit. Nu zijn de nummers 10's vooral lopers met scorend vermogen en toch wat minder techniek. Als er wel nummers 10's zijn, dan worden ze in een vrije rol op de vleugels neergezet zoals bijvoorbeeld Ziyech bij Ajax en Chelsea (in de wedstrijden die hij speelde) en zo zijn er nog wel wat meer voorbeelden geweest. Maar ook zo'n Güler bijvoorbeeld, dat is ook nog een soort klassieke nummer 10 maar die zal denk ik uiteindelijk ook in een soort vrije rol vanaf de vleugels gaan spelen in plaats van op de 10-positie.

Wat betreft Isco naar Real Betis, denk ik dat het ook wel een goede stap voor hem is. Hebben met Pellegrini een goede coach en spelen goed voetbal. Een heel goed voetballende, lastige en prima presterende team om tegen te spelen en hebben ook gewoon meerdere goede en mooie (qua techniek) spelers rondlopen.

Heb die hele Isco altijd overschat gevonden.

26 juli 2023 om 20:13

Dat zegt alleen maar iets over jou.

Wat kan deze man voetballen. Jammer dat het er niet voor 100% is uitgekomen. Had hem ook graag bij Malaga zien spelen en spelen die niet in La Liga.

27 juli 2023 om 00:33

Malaga speelt tegenwoordig helaas in de segunda división B, afgelopen jaar weer gedegradeerd

27 juli 2023 om 12:27

Ohhh ik zie het nu. Dat is toch wel erg zonde van zo'n mooie club

Een tovenaar die nog altijd van ‘t spelletje houdt. Laatste tijden erg uitgesproken en op z’n socials zie je een fitte isco. Naar mijn idee voor ieder team een aanvulling als die lopers om zich heen heeft.

Heb Isco iets van 15 jaar geleden kunnen aanschouwen op Eurovoetbal, een jeugdtoernooi in Groningen dat helaas niet meer bestaat. Hoewel het bij jonge spelers lastig te zien is vind ik, stak hij er toen met Djuricic, die ook op het toernooi speelde, er qua techniek ver bovenuit en dan vind ik het toch altijd mooi om zo'n speler nog actief te zien in de voetballerij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren