Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale wint lastige uitwedstrijd en is weer ‘best of the rest’

Laatste update:

De top drie AS Roma, Napoli en Juventus is nog ver weg, maar Internazionale mag zich voorlopig weer even best of the rest noemen. De ploeg van trainer Walter Mazzarri won zondag met 0-3 bij Udinese, dat in het eigen Stadio Friuli toch een lastig te kloppen tegenstander is. I Nerazzurri hebben net als Hellas, dat met 2-1 won van Cagliari, nu 22 punten. Napoli en Juventus hebben er 28, terwijl AS Roma zondagavond nog in actie komt. De Romeinen kunnen op 33 punten komen.

/

Udinese had al 22 thuiswedstrijden op rij niet verloren, maar vorige week ging het mis tegen het ijzersterke AS Roma. De ploeg van trainer Francesco Guidolin was er in ieder geval op gebrand om het goede gevoel weer te heroveren, maar in de eerste helft was het Internazionale dat dicteerde. De thuisploeg werd vanaf het eerste fluitsignaal onder druk gezet en dat resulteerde na 25 minuten in de openingstreffer. Spits Rodrigo Palacio tekende in zijn elfde competitiewedstrijd van het seizoen voor zijn zevende doelpunt: de Argentijn kopte een bal van Saphir Taïder binnen.

Na een klein halfuur, een paar minuten later dus, tekende verdediger Andrea Ranocchia voor de tweede. Keeper Zeljko Brkic van Udinese verkeek zich op een hoekschop en Ranocchia, die bij de tweede paal stond te wachten, haalde ineens uit. Coach Guidolin van Udinese probeerde na rust nog wat te forceren, zo haalde hij ook de oude vos Antonio Di Natale naar de kant, maar veel leverde het niet meer op. In blessuretijd maakte Ricardo Álvarez zelfs 0-3. Smet op de zege van Internazionale was het geblesseerd uitvallen van twee verdedigers. Walter Samuel, die geen beste indruk maakte, moest na 37 minuten naar de kant, in de tweede helft kan ook Ranocchia niet verder.

Gaat Internazionale de top drie nog bijhalen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch vreemd dat ze boven AC Milan staan, als je de twee selecties naast elkaar zou leggen, dan steek AC Milan er toch met kop en schouders bovenuit? Het zal wel aan de trainer liggen waarschijnlijk...

3 november 2013 om 16:59

Alvaro Arbeloa,
Het draait niet alleen om de spelers, maar vooral om hoe ze spelen.
Inter is een team die uitstekend op elkaar is ingespeeld, dat kunnen zeker niet over AC milan zeggen !

3 november 2013 om 16:59

Het ligt naast de trainer ook aan de bestuur van AC Milan.. Het beleid is gewoon lachwekkend als je ziet welke spelers worden gekocht voor welke bedragen.

3 november 2013 om 18:27

Matri.....

3 november 2013 om 19:30

Juist. Snap echt niet waarom ze hem voor dat bedrag hebben gehaald.

3 november 2013 om 17:01

duidelijk geen verstand van Italiaanse voetbal !!

3 november 2013 om 17:32

ik wil ook dat Allegri wordt ontslagen

3 november 2013 om 18:22

Name zeggen niet alles he.....

Heerlijke match van Inter. Ik dacht nog wel dat Udinese het ons echt lastig ging maken maar ze waren nergens vandaag. We zijn weer de best scorende ploeg van Italie.27 doelpunten al gemaakt Inter is goed bezig. Palacio, Ricky, Cambiasso, Ranocchia, Guarin, Handanovic waren ijzersterk vandaag! Hopen dat er niks ernstigs is met Ranocchia en Samuel. Fantastische 3 punten en al 10 punten boven Milan.

Forza Inter!!!

3 november 2013 om 17:03

Is die Palacio nou echt zo goed of niet? Altijd als ik kijk op liveuitslagen zie ik bijna elke wedstrijd wel de naam Palacio verschijnen. (doelpunt en/of assist)

3 november 2013 om 17:08

Palacio is een baas ja, hij is echt zo goed, technisch en nog zeer snel ondanks zijn al wat hogere leeftijd. En hij heeft een prachtig kapsel, dat staartje is gewoon zijn kenmerk en van niemand anders.

3 november 2013 om 17:09

Haha oké, bedankt voor de snelle reactie. Ik wist wel dat ie snel was. Hij is een van de redenen waarom ik soms Argentinië kies op Fifa.

3 november 2013 om 17:11

Geen probleem !

3 november 2013 om 17:15

@f.kostic

Zoals mij vriend Alexdelpiero10 al zei, het is inderdaad een baas.

Goede match van inter en vooral 1e helft genoot ik. Ik hoop niet dat de blessures te erg zijn. En sampdoria-sassuolo 3-4. Totaal onverwachts.

De hegemonie in eigen huis van Udinese lijkt steeds verder te verdwijnen. Eerst verliezen van Roma en nu van Inter, wat op zich natuurlijk helemaal geen schande is.

Ik voorspel komende week trouwens een ontslaggolf in de Serie A. Petkovic lijkt Lazio maar niet terug op de rails te krijgen, nu ook alweer verloren van Genoa thuis met 2-0, terwijl het eigenlijk gewoon beter was. Bovendien vind ik het spel van Lazio af en toe ook niet om aan te zien, wat vaak resultaat is van de tactische beslissingen van de coach, die nogal risico-vermijdend is. Delio Rossi heeft met een enorm wisselvallige selectie te maken bij Sampdoria met een enorm matige verdediging. Als je met 3-4 thuis van Sassuolo verliest, met een hattrick van het grote talent Berardi (samp had wel een man minder voor 40 minuten), weet je eigenlijk al hoe laat het is. Ook Rossi weet zijn ploeg maar niet op de rails te krijgen na het vertrek van o.a. Estigarribia, Poli en Icardi. En Allegri moet sowieso weg bij Milan, daar gaat het van kwaad naar erger. Die man lijkt helemaal niets goeds te kunnen verrichten voor zijn ploeg.

Overigens moet ik wel lof uiten voor Hellas, gewoon gedeeld 4de in de rangschikking, geweldige prestatie voor een promovendus! Die tifosi hebben daar denk ik een groot aandeel in.

Ik had veel meer van Udinese verwacht, maar gelukkig was dat dus niet zo. Inter was van keeper tot spits zeer geconcentreerd bezig! Ik hoop dat ze nu blijven doorgaan. Op dit moment is in mijn ogen 4e plek het maximale haalbare positie. Rustig opbouwen en alles komt goed!

Forza Inter!

Is Ranegie niet de speler die door Eagles gehuurd werd van een Zweedse ploeg? Was een bedroevende speler, ben verrast dat hij bij Udinese is opgedoken. Soms kan het echt raar lopen jeetje!

Knappe overwinning van Inter, erg moeilijk om in het Friuli 0-3 te gaan winnen maar Inter doet het toch. Overigens verbaast Hellas vriend en vijand, prachtige club met enkele leuke jonge en meer ervaren spelers.

Wat een drama!

Kom je met 10 man terug tot 3-3 en verlies je alsnog. We missen Estigarribia echt, heerlijk spelertje

Ik had gehoopt op plaats 10, en een seizoen waar we met 3-1 van clubs als Roma winnen en ook weer met 3-0 van Cagliari verliezen de week erop. Net als vorig seizoen. We moeten ons herpakken en in de Serie A blijven.

Forza Sampdoria

3 november 2013 om 17:25

Jullie moeten inderdaad in de serie a blijven. Ten eerste om de derby te behouden, ten tweede omdat Sampdoria gewoon een club is die in de serie a moet blijven. Maar ik verwacht wel dat jullie je gaan handhaven hoor, ik kan genoeg clubs opnoemen die minder zijn. Vandaag was die rode kaart natuurlijk een aderlating, anders hadden jullie wel gewonnen. Was het verder wel een verdiende overwinning van sassuolo, of was het een geflatteerde nederlaag?

3 november 2013 om 18:28

Nu nog Palermo terug in de Serie A en het is weer compleet!

3 november 2013 om 18:38

Palermo.. Ik heb wel eens vaker reacties van jou gelezen en het valt me vooral op dat jij zeer respectvol bent naar de supporters van andere Italiaanse clubs. Daarvoor wil ik even zeggen; respect ! Dit gezegd hebbende, wat is er met Di Natale aan de hand dit seizoen? Ik was vorig seizoen zeer gecharmeerd van hem en hoop elke wedstrijd dat hij zich weer manifesteert maar hij lijkt er geen zin meer in te hebben? Als ik een verkeerde conclusie trek hoor ik het graag van de Udinese supporters maar zo komt het op mij over.. Ik kijk sinds vorig seizoen namelijk pas Italiaans voetbal dus sorry als ik ietwat onwetend overkom

3 november 2013 om 19:22

Grazie delgiudice! Zou inderdaad mooi zijn, dan is met de terugkomst van hellas de swrie a wel op zn sterkst. Hopen dat clubs als samp gewoon in de serie a blijven. @ isco, bedankt man! Ik ben inderdaad vaak beleefd tegenover andere Italiaanse clubs, dit komt door mijn grote voorliefde voor het Italiaanse voetbal. Verder heb ik ook niet echt hekel aan andere italiaanse clubs, iets wat andere vz-leden soms wel hebben. Al heb ik soms ook weleens mijn mindere momenten, zoals vorige week bij Juventus. Toen kreeg Juventus een onterechte penalty, iets wat ik op dat moment zeer frustrerend vond. Later baal ik er weer van dat ik een dergelijke reactie plaats. Over di natale; ik denk dat zijn jaren beginnen te tellen. Natuurlijk is hij nooit een speler geweest die overdreven veel meters maakt, maar nu begint hij toch echt op leeftijd te geraken. Al pikt hij met zijn klasse natuurlijk nog genoeg doelpunten mee.

Genoa alweer gewonnen, nu op een prachtige achtste plaats! De laatste vijf wedstrijdeb van lazio allemaal gewonnen, genoa is toch wel en eechte angstgegner geworden voor lazio. Ook knappe overwinningen voor inter en hellas, het is wel duidelijk wie er op dit moment de beste ploeg uit milaan is. Ook hellas echt geweldig, vooral thuis echt een ijzersterke ploeg. Al met al weer een heel leuk serie a weekend, met vanavond natuurlijk nog torino - Roma!

Knappe overwinning van Inter! Niet verwacht, Hoewel Udinese toch wel zwakjes speelde maar alle lof naar Inter dat goed als een team speelt. Met thohir nu aan het roer 1 a 2 ''namen'' halen en weer verder gaan en steeds weer een stap dichter naar de top zetten waar Inter hoort.

Wat speelde Di Natale zwak. Inter kan winnen maar ze moeten wel hun selectie upgraden naar een hogere nieveau. Nanj misschien voor Nagatomo?

Mooie overwinning tegen een ontstellend zwak Udinese. Baal wel flink van de blessures in verdedigend opzicht plus de domme gele kaart van Juan, waardoor hij volgende week geschorst is. Gelukkig is het 'maar' Livorno dat dan naar het Meazza komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren