Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale volgt voorbeeld Milan niet en gaat door met ervaren duo

Laatste update:

AC Milan is bezig met een opruiming en neemt afscheid van diverse routiniers, maar Internazionale volgt dat voorbeeld niet. Op de officiële website van de club maakt Inter vrijdag bekend dat de aflopende contracten van Luca Castellazzi en Walter Samuel zijn verlengd. De twee zijn zodoende ook volgend seizoen nog in het Giuseppe Meazza te bewonderen.

/

Castellazzi tekende zelfs voor twee seizoenen bij. De 36-jarige doelman is tweede keus achter Júlio César en heeft vrede met die rol. Castellazzi is bezig aan zijn tweede seizoen bij Inter en speelde tot dusver 21 competitiewedstrijden voor de club, waarvan zes in het lopende voetbaljaar. De sluitpost speelde eerder jarenlang voor Sampdoria.

De 34-jarige Samuel tekende voor een seizoen bij, met een optie voor nog een extra jaar. De verdediger speelt al sinds 2005 voor Inter, dat de robuuste Argentijn destijds overnam van Real Madrid. Samuel speelde tot dusver 138 competitiewedstrijden voor de club uit Milaan, waarvan 26 in het lopende seizoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Internazionale heeft een gebrek aan kwaliteit en moeten duidelijk verjongen.

Castellazi ken ik niet echt, en Samuel heeft zijn beste dagen gehad lijkt het.

Vind het raar nieuws.

Walter Samuel is met alle respect gewoon te oud traag geworden, al hou ik wel van zijn harde acties.

Dit is natuurlijk toch een ander verhaal als bij Milan. Een 2de doelman van 36 moet kunnen, daarnaast vind ik Samuel nog steeds klasse! Toch vind ik dat er bij Inter ook een soort van schoonmaak moet komen.

Het zou je beleid maar zijn als club. Sinds mourinho er weg is loopt het niet meer. Een beter jeugdbeleid zou de problemen een beetje oplossen. Je kan me niet vertellen dat er in italie geen talent rondloopt. Wonnen de junioren van Inter niet de Nextgen van ajax? Misschien dat het eens een idee zou zijn wat talent van dat elftal in te passen in plaats van verder te gaan met de bejaarde kaartclub

11 mei 2012 om 18:56

Inter is niet slim bezig, want ze halen misschien niet eens de CL en daar willen de topspelers juist wel spelen. Ik hoop dat Sneijder vertrekt naar een club in Engeland want hij hoort daar echt niet thuis.

Walter Samuel is niet eens zo héél oud en hij verlengd daarnaast maar met een jaartje, dus hij is gewoon op zijn 33ste ongeveer vrij om te gaan waar hij wilt. Ik begrijp perfect dat Inter verder gaat met hem, nog steeds een sterkhouder bij Inter, ook dit seizoen gebleken. En met een doelman verlengen die einde dertig is is opzich niet erg, zeker niet omdat het maar een back up is. Internazionale zal echt wel enkele spelers wegdoen en jongere spelers met talent halen, zo ver zal Moratti wel zijn.

11 mei 2012 om 18:57

Ik vind dat je het perfect uitlegt wat ik ook wou zeggen! Eén jaartje erbij moet gewoon kunnen voor Samuel

11 mei 2012 om 19:18

Mensen moeten voortaan op de Italie topics eerst jouw reacties lezen voordat ze gaan reageren, want de meeste weten nergens wat van af.

Hulde aan je reactie!

11 mei 2012 om 19:31

Hij is 34 jaar, Sa2juve..

11 mei 2012 om 19:47

Ja maar in 7 jaar tijd maar 140 wedstrijden te hebben gespeeld...das wel erg weinig.
Misschien raakt ie weer geblesseerd en speelt ie maar 5 wedstrijden volgend seizoen.
Hij word nu steeds ouder dus ook blessure gevoeliger.

12 mei 2012 om 04:23

Ten eerste Sa2juve, hij is al 34 jaar en geen 32. Ten tweede, hij heeft in z'n 7 jaar tijd maar 128 competitiewedstrijden gespeeld wat aan de behoorlijk lage kant ligt. Uit ervaring blijkt dat hoe ouder te spelers worden des te blessure gevoeliger ze worden. Het is dus maar de vraag hoeveel wedstrijden Samuel aankomend seizoen in staat zal zijn om te spelen. Volgens mij verdiend Samuel ook behoorlijk. Een 36 jarige 2e keeper is geen ramp dus dat ze het contract van Castelazzi verlengen kan ik begrijpen.

Ik denk dat ze Samuel's contract hebben verlengt omdat als ze gaan verjongen hij de jonge verdedigers nog genoeg kan leren. En dat hij in de loop van volgend jaar waarschijnlijk toch op de bank beland als ze een betere hebben.

Luca Castellazzi ken ik niet goed. Maar toch altijd handig om een ervaren kracht als 2e keeper te hebben.

Opzich kan een tweede keeper van 36 gwn, maarja ze hadden eerst toch die Viviano als tweede keeper? Is toen naar zo'n andere Italiaanse club gegaan... Maarja, Samuel... Ik zou als ik Inter was echt gaan verjongen hoor. Als dit Inter tot de Europese top behoorde, oké, maar ik vind ze net Europese subtop. Dit jaar uitgeschakeld in de CL door Marseille, de huidige nummer 10 van Frankrijk... Waarom beginnen ze niet gewoon aan een nieuw Inter?

11 mei 2012 om 19:08

United eindigt achter Basel. Een onbekende club in Europa. Zijn ze dan ook geen Europese top meer? In mijn ogen zullen Barcelona, Real Madrid, Milan, Inter, Juventus, Arsenal, United, Bayern, Dortmund, Chelsea en Liverpool altijd top blijven. Kijk alleen al naar de grote en de historie van al die clubs.

11 mei 2012 om 19:18

In mijn ogen is de Europese top iets actueels. Als Liverpool negende staat in Engeland, vind ik ze niet bepaald Europese top. Als je naar historie zou kijken zou je Ajax ook in dat rijtje mogen zeggen, maar Ajax is toch geen Europese top? Of heb jij het idee dat als naar Ebecilio en Bulykin zit te kijken dat je naar de Europese top zit te kijken?

11 mei 2012 om 19:21

Nee tuurlijk niet. Oke dat is misschien waar. Maar een ploeg dat 2 jaar terug nog de CL won kan nu opeens geen subtop zijn vind ik. Ze kwamen wel tot de laatste 16 van de CL.

11 mei 2012 om 21:26

Alleen zou ik Chelsea eruit halen en Ajax vergeet je. Ajax bakt europees tegenwoordig weinig van maar het blijft een instituut zoals de clubs die je noemt en vergeet Bayern niet!

11 mei 2012 om 21:38

Bayern staat er gewoon bij.

Samuel is logisch hoor. Chivu gaat waarschijnlijk weg, Cordoba stopt ermee. En hopelijk gaat die Stankovic ook eens weg. Castelazzi is daar en tegen gewoon een goeie keeper al zal ik hem als derde keeper gebruiken. Viviano als tweede namelijk.

11 mei 2012 om 19:17

Ik dacht dat ze Chivu's contract onlangs nog verlengd hadden? Lijkt me dan (jamer genoeg) sterk dat hij zal vertrekken. Stankovic speelt wss ook volgend seizoen voor Inter, net als pottenbakker Forlan. Cordoba stopt idd, dus voor hem zou een vervanger moeten komen. Maar ik vind het eigenlijk vrij dramatisch bij inter momenteel. Lucio die enkel in grotere wedstrijd deftig speelt, Samuel die OK is, maar ook wel fouten maakt, Chivu die het ene moment een fantastische tackle doet, om daarna een penalty dom weg te geven, enz... De jongere garde bv Ranaochia, is dit seizoen eigenlijk gwn de Forlan in de verdediging bij Inter. Enorme blunders vaak en gwn te slecht voor in de basis. Hopelijk kan Juan volgend jaar uitpakken!

Viviano als 2e keeper hebben zou wat zonde zijn denk ik. Stopt zijn ontwikkeling een beetje, en hij was ook egene die nadrukelijk vroeg om verhuurd te worden dit seizoen. Castelazzi als 2e lijkt me echt wel OK. ;

11 mei 2012 om 19:20

Gewoon concurreren met J. Cesar. Hij is inmiddels 26. Of je hem de kans geven of anders verkopen. Verhuren heeft echt geen zin meer.

11 mei 2012 om 19:28

Hmm ja mss ook wel. Maar vind persoonlijk César nog steeds erg sterk spelen, ondanks de kritiek die hij vaak krijgt. Lijkt me wat zonde om hem of Viviano op de nank te moeten hebben. Maar mss dat ze dan net beter willen spelen omwille van de concurentie.

12 mei 2012 om 02:21

Stankovic en Forlan Moeten echt weg. Stankovic verpest het spel en kan alleen per jaar 2x mooi van afstand schieten thats it. Forlan pas niet bij het systeem van Inter.we hebben snelle spitsen nodig zoals Eto'o.

Persoonlijk had ik Castelazzi mss laten vertrekken, maar vind het ook niet overdreven erg dat hij blijft. Is ook gwn 2e keeper achter César, dus valt goed mee. En hij kan ook degelijk keepen. Al had ik mss liever Viviano zien komen. Hij had dan wss geen basis gestaan, maar dan kon er al eens gezien worden hoe hij het doet bij Inter.

Samuel vind ik 1 van de weinigen die nog vrij goed is en mag blijven. Hij, Cambiasso en Zanetti zijn enorm belangrijk voor dit Inter. Hij speelt ook nog goed, al vrees ik dat hij volgende jaren vaak geblesseerd zal zijn. Hij staat er namelijk bekend om niet de sterkste knieën te hebben.

Langs de andere kant vrees ik dan weer dat Inter het contract van alle oude spelers zal verlengen. Een Forlan, Chivu en Stankovic vind ik persoonlijk niet meer zo geweldig. Lucio en Milito zijn ook niet meer wat ze waren, al speelt Lucio in derby's altijd goed en heeft Milito er dit seizoen er toch al weer 23 inliggen, waarmee hij het zelfs beter doet als onder Mou. En zo kun je voor alle 'oudjes' (buiten Forlan) wel positieve punten vinden. En ik vrees dat het seizoen nog niet TE dramatisch was om de bezem serieus door te halen. Zo werden beide derby's gewonnen bv. en staat Inter op plaats 6. Valt in theorie een beetje mee, waardoor ik dus vrees dat er niet een echt deftige schoonmaak gehouden zal worden.

11 mei 2012 om 19:17

Milito doet het gewoon fantastisch dit seizoen. Bij een matig team als Inter er 23 inknallen is gewoon top. Lucio, Stankovic, Chivu en Forlan moeten allemaal weg. Cordoba stopt er al mee. Chivu gaat waarschijnlijk weg. Lucio heeft jammer genoeg nog een doorlopend contract. En Stankovic en Forlan moeten gewoon nooit meer spelen. Daarbij is die Ranacchia zo verschrikkelijk overschat. Ik vraag me soms wel af zal die Juan Jesus nou echt minder zijn? Obi bakt er ook weinig van. 1 goal in 37 wedstrijden is gewoon bedroevend. Pazzini mag ook lekker oprotten. Wat een koekebakker. En onze toptalent Coutinho wordt vrolijk uitgeleend aan Espanyol. Ben benieuwd of spelers als Bessa, Longo,crisetig, Mbaye etc ooit de kans krijgen om zich te bewijzen, want alle talenten worden toch meteen verkocht. Balotteli en Santon bijvoorbeeld. Wanbeleid is het gewoon.

11 mei 2012 om 19:25

over Milito heb je gwn gelijk. Hij doet het nu zelfs beter dan onder Mou. Maar ik denk dat je wel kunt zien dat ook hij wat over zijn top heen is. Heeft niet meer de actie van 2seizoenen geleden, vind ik. Heeft daarnaast ook weinig concurentie (forlan: geen, Pazzini: weinig, Zarate: weinig, Castaignos: geen) waardoor hij eigenlijk meer de kans krijgt. Neemt natuurlijk niet weg dat hij er toch even 23 inlegt.

Ik vrees dat Chivu heeft of ging verlengen. Stankovic speelt volgend jaar ook nog gwn denk ik, net als Forlan. Cordoba stopt idd. Betwijfel ook of Juan slechter is als pottenbakker Ranocchia, want man man, wat is hij bagger dit seizoen! Obi vind ik persoonlijk vrij goed. Scoort weinig, maar speelt meestal wel goed. Pazzini zie ik ook graag oprotten, maar zal niet gebeuren: 1. Zou rond de 20mln kosten, 2. Hij is een Italiaans international.

Wanbeleid is er idd, zeker toen ze Santon verkochten. Balotelli vind ik nog vrij begrijpelijk, aangezien ze een schappelijke prijs betaalde. Hoop in ieder geval dat Coutinho volgend seizoen kan knallen.

11 mei 2012 om 19:33

Klopt en Obi heeft ook altijd een volledige inzet. Mag ook blijven hoor. Maar als je geen goals maakt of assists geeft is dat te magertjes voor een club als Inter. Misschien verhuren?

Samuel neemt dan zo de rol van Materazzi over en Castellazzi de rol van Orlandoni. Oude krijgers die Inter achter de hand kan houden. Iedereen roept dat ze moeten verjongen, maar dat weten ze zelf ook wel en dat is helemaal niet zo gemakkelijk als het lijkt. Als ze willen verjongen zullen ze enorm veel geld moeten uitgeven.

Rare titel van VZ, wat heeft dit nou met Milan te maken. Castellazzi is gewoon een heel betrouwbare tweede doelman, Walter Samuel is gewoon nog steeds een ontzettend sterke centrale verdediger en was ook dit seizoen gewoon goed. Internazionale gaat inderdaad afscheid nemen van een aantal oudgedienden maar er hoeft niet eens heel veel bij, wat mij betreft een spits, een aanvallende middenvelder en een linksback en we zijn klaar voor het komende seizoen. Ik hoop dat we Zarate defijitief overnemen want ik weet zeker dat hij veel meer kan dan dat we nu hebben gezien. Sneijder moeten we verkopen, goede voetballer maar te vaak geblesseerd en nu kunnen we nog veel geld voor hem vangen.

Samuel is nog een redelijke verdediger maar wel behoorlijk blessure gevoelig bovendien denk ik dat Inter er goed aan doet om hun hele selectie te verjongen en dus ook afscheid te nemen van oude betrouwbare krachten zoals Samuel. Ze hebben het contract van Chivu pas geleden verlengt dus die blijft nog even. Cordoba stopt er wel mee maar die zou toch enigzins wel te vervangen moeten zijn door een jeugdspeler lijkt me. Dat ze het contract van Castelazzi verlengen begrijp ik. Hij is gewoon een goede 2e keeper.

Samuel is gewoon een goede sterke verdediger die zeker nog meekan op dit nivuea.
Daarnaast word het contract niet verlengt van cordoba die stopt.
Ik zou stankovic wegdoen en forlan en poli mag ook weg van mij.

Forlan gaat waarschijnlijk weg

Ga door met jonge mensen als Ranocchia en verkoop oude mensen zoals Samuel, minder salaris dus meer inkomsten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren