Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale stelt geen ultimatum: ‘Ik geloof in de trainer en ons project’

Laatste update:

Walter Mazzarri heeft volgens de Italiaanse pers nog twee wedstrijden om zijn baan bij Internazionale te redden, maar voorzitter Erick Thohir laat nu in een officieel statement weten dat daar geen sprake van is. De Indonesiër heeft alle vertrouwen in de 53-jarige Italiaan.

/

“Ik heb al heel vaak laten weten dat ik geloof in onze trainer en in het elftal, en ik geloof ook in ons project. Dat wil ik graag herhalen”, aldus Thohir. “De resultaten zijn natuurlijk belangrijk, maar we geven niemand een ultimatum van een paar wedstrijden, of zoiets. Ik ben bovendien erg tevreden over de wedstrijd van gisteren. Inter speelde met het hart en met veel toewijding. Ik hoop dat we nog veel van zulke wedstrijden gaan zien.”

I Nerazzurri wonnen op bezoek bij Cesena met 0-1 door een benutte strafschop van Mauro Icardi. Inter speelt woensdag in het eigen Giuseppe Meazza tegen Sampdoria en gaat komende zaterdag op bezoek bij Parma. Ondertussen worden de namen van Roberto Mancini, Sinisa Mihajlovic en David Moyes als mogelijke opvolgers van Mazzarri al genoemd.

De ex-succescoach van Napoli maakt zich overigens geen zorgen, zo heeft hij reeds laten weten aan Sky Italia: “Als de voorzitter wil dat ik blijf, dan doe ik dat. Als hij er niet zo over denkt, dan pak ik mijn spullen. Ik ken dat mechanisme in het voetbal inmiddels wel”, besluit de oud-middenvelder.

Is Walter Mazzarri volgens jou de juiste trainer voor Internazionale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Thohir is echt een slimme club eigenaar. Hij maakt een goed project, plan en is realistisch. Pompt niet meteen 200 miljoen in de selectie en verwacht ook geen prijzen na 1 seizoen.

27 oktober 2014 om 23:30

Precies, daar kunnen een hoop voorzitters een voorbeeld aan nemen.

De eerste voorzitter in Italie die normaal doet. Zamparini had hem allang ontslage, aangenomen en weer opnieuw ontslagen.

27 oktober 2014 om 23:36

En dan weer aangenomen om het seizoen te redden.

Thohir wil gewoon Inter weer een gezonde sterke club maken die weer mee kan met de top van de wereld. In plaats van spelers blijven kopen en geld in de club te pompen tracht hij de organisatie eerst op te zetten langzaamaan de boel op poten zetten met de juiste mensen op de juiste plekken. Dit project zal nog een aantal jaar duren maar met de aanhoudende malaise in de Serie A, kan Inter zich vrij snel wel in de top 3 vestigen met Roma en Juventus. Met spelers als Icardi en Kovacic geloof ik daar wel in. Ik hoop dat inter gewoon weer CL kan gaan spelen, daar waar zo'n club gewoon thuishoort.

28 oktober 2014 om 12:43

Inderdaad! Als Inter de komende twee jaar gewoon Europees voetbal haalt, ik doel op Europa League, (het liefst CL natuurlijk) dan komt het allemaal goed. Thorir is een slimme voorzitter en weet dat de organisatie goed moet zijn voordat Inter weer bovenin kan meedraaien. Ik hoop wel dat inter in januari nog een a twee goede versterkingen gaat halen.

Wat een lachwekkende poll is dit zeg. Iedereen die Inter volgt weet dat Mazzarri niet de juiste coach is. Integendeel, hij haalt niet alles uit deze groep met zijn domme tactiek

Thohir handelt gewoon heel slim hier door de rust te bewaren rondom de club en de staf/spelers. Hij zal ook nooit overhaaste beslissingen nemen omdat hij op de eerste plaats een zakenman is en daarna pas een liefhebber. Hij denkt vooral aan het weer gezond maken van de club. Mazzarri ontslaan zou financieel niet verantwoord zijn, zeker niet nu Inter allesbehalve gezond is. Ook overtuigen de potentiële opvolgers mij geen van allen.

Wel ben ik het met nerazzuri9 eens dat Mazzarri niet het maximale uit de spelersgroep haalt. Zijn tactiek faalt hopeloos en hij doet er vrij weinig aan. We hebben over iedere linie topspelers staan en daar kan echt veel meer uit gehaald worden.

Ik hoop daarom ook dat Simeone haalbaar is voor aankomende zomer. Die man zou wel raad weten met de spelersgroep.

Hoe dan ook, Forza Inter tot het einde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren