Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale maakt terugkeer Mancini officieel

Laatste update:

Roberto Mancini keert terug bij Internazionale. De geplaagde Serie A-club maakt vrijdag via de offficiële kanalen melding van de aanstelling van de oefenmeester, die tussen 2004 en 2008 ook al voor de selectie van i Nerazzurri stond. De club uit Milaan kondigde eerder vandaag het congé van Walter Mazzarri aan. Hij was slechts zeventien maanden in dienst.

/

“Vandaag heb ik de lastige beslissing genomen om afscheid te nemen van Walter Mazzarri”, laat clubeigenaar Erick Thohir via de clubsite weten. “Ik wil hem bedanken voor zijn inzet. Hij heeft zich volledig ingezet voor de club, met geloof en passie. Maar het is ons doel om weer een van de topclubs in Europa te zijn en daarom ben ik zo blij dat Roberto Mancini weer terug bij de club is. Zijn verleden bij Inter en bij andere clubs spreekt voor zich. Zijn internationale ervaring en honger naar succes zullen een positief effect op het team sorteren.”

Inter werd onder Mancini in 2007 en 2008 kampioen van Italië, terwijl de titel van 2006 door het Calciopoli-schandaal later ook aan de Milanese club toegewezen werd. Ook won Mancini met Inter tweemaal de beker en de Supercoppa. De ex-coach van onder meer Manchester City en Galatasaray heeft naar verluidt tot medio 2017 getekend en zal nota bene in de derby met AC Milan, op 23 november, zijn rentree op de bank maken.

Roberto Mancini is een verbetering ten opzichte van Walter Mazzarri

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet of we hier nou zo blij mee moeten zijn, heeft het goed gedaan bij inter maar bij City en Galatasaray vond ik hem maar 3 keer niks

14 november 2014 om 18:14

Mancini laat zijn teams behoorlijk presteren nationaal. Maar europees voetbal is altijd een aanfluiting. Maar gezien de drang van inter om weer top 4 te spelen vind ik hem wel competent.

14 november 2014 om 19:13

Ik weet wel dat je er niet blij mee moet zijn. De resultaten bij inter waren inderdaad goed, maar ik denk niet dat door mancini komt. Ik volg hem pas meer sinds hij bij city is, en hij is onuitstaanbaar, tactisch snapt hij er helemaal niks van, spelers worden niet beter onder hem. Slechtste trainer die op topniveau acteert, en niet zo'n beetje ook. Daarnaast wil hij altijd een enorm salaris, dat zal nu niet anders zijn lijkt me. Wanbeleid dat inter hem aanstelt en ik ben er van overtuigd dat dat straks terug te zien valt. Ik hoop het ook, wanbeleid moet afgestraft worden!

Mooi, dan blijven ze van De Boer af!

Ben heel benieuwd naar hoe Mancini het gaat doen. Loopt natuurlijk al tijden totaal niet lekker bij Inter en ik vraag me af of Mancini hier verandering in kan brengen...

14 november 2014 om 18:16

Denk je nou echt dat een coach van het kaliber De Boer naar een zinkend schip a la Internazionale gaat ? De Boer heeft de topclubs voor het uitkiezen. 4x Kampioen met een matig Ajax, De Boer zal waarschijnlijk Luis Enqirue opvolgen bij Barcelona.

14 november 2014 om 18:30

Dit Ajax rolt Inter van de mat hoor, dus wat lul je nou zwak. Inter is Inter Milan allang niet meer met Adriano, Zlatan, Zanetti en ga zo maar door.

14 november 2014 om 18:35

Ajax rolt ze van de mat? Inter heeft nog steeds een aantal spelers die in de eredivisie met 3 vingers in de neus de beste zou zijn. Als eredivisie club heb je wel kans tegen inter, maar je rolt ze echt niet op hoor.

14 november 2014 om 18:37

Doe normaal man xD inter heeft echt veeeeeeeeeeeeeel betere spelers dan ajax met deze selectie moeten ze ajax gemakkrlijk weg kunnen spelen xD

14 november 2014 om 18:45

Dan speel je alsnog 3 tegen 11.. Dat is het hele probleem, het is gewoon los zand.

14 november 2014 om 19:46

Jullie Ajacieden voelen je wel erg groot of niet... Wees eens realistisch, Inter is nog steeds een paar maatjes te groot voor Ajax. Klaar.

14 november 2014 om 19:51

Haha. Inter een paar maatjes te groot voor Ajax, hou eens op met dat buitenland te verheerlijken joh.

14 november 2014 om 20:17

De Boer heeft ook al zo'n 30 keer aangegeven dat hij nul interesse in een baan in de Serie A heeft, vanwege het voetbal dat er gespeeld wordt. Dusseh, daar maak ik me nou helemaal geen zorgen over.

14 november 2014 om 20:19

Dat noemt de gewone Nederlander realistisch. Denken dat je Inter oprolt als een heracles is ronduit lachwekkend. Daar spelen spelers waar Ajax enkel van kan dromen.

14 november 2014 om 20:53

Viswoestijn

Realistisch? Je bent juist weer bezig met verheerlijken. Ajax kan alleen van zulke spelers dromen? We hebben het hier toch niet over Barca, Real of Bayern, we spreken hier over de huidige nummer 9 van de Serie A. Ik denk dat de gemiddelde Ajax speler in zijn carriere wel verder gaat komen dan dat.

14 november 2014 om 21:20

Inter heeft op elke positie een betere speler. Dat zegt niet dat ajax geen kans maakt. In de huidige vorm denk ik 50/50.

14 november 2014 om 22:33

@InkeAjacied h 'we spreken hier over de nummer 9 van de Serie a' Hahaha eigenlijk zie je toch maar weer dat Eredivisie zeer overschat word en dat zelfs de nummer 9 van de Serie A een betere selectie heeft dan de nummer 2 van Nederland. Maar je hebt gelijk joh. Wat zijn spelers als Hernanes, Icardi, Palacio, Kovacic, Juan Jesus, Medel, Handanovic etc tegenover toppers als Cillessen, Moisander, veltman, Klaassen, Serero, Sigthórsson etc.... Ik hoop dat je nu wel begrijpt hoe lachwekkend jouw reactie is.

14 november 2014 om 22:48

Qua spelersmateriaal is Inter natuurlijk gewoon verder dan Ajax is. Dat kun je niet ontkennen zelfs al staan we maar negende in de Serie A.
De competitie in Italië is ook gewoon sterker. Discussie hierover lijkt me zinloos.

Frank heeft daarentegen een mooi team gesmeed daar in Amsterdam en Mazzarri is dat jammer genoeg niet gelukt. Dus Ajax is als team op dit moment wel gewoon verder als dat Inter is.

Hopelijk komt daar verandering in nu met Mancini en weet hij wel een geoliede machine te maken van dit Inter waar gewoon genoeg kwaliteit zit.

14 november 2014 om 18:28

De Boer weet al wie hij graag wilt loten in de Europa League: Inter Milan

14 november 2014 om 19:15

Ik hoop het ook. Want ik zeker dat we Ajax uitschakelen. Onze middenveld zullen jullie niet eens in jullie dromen hebben. Ook onze toptalenten zijn beter dan die van jullie. Klaassen en Milik zijn wel leuke spelers, maar Kovacic en Icardi zijn toch wel van een ander niveau

14 november 2014 om 21:02

Leuk die droom middenvelders van je maar tactisch gezien is Ajax weer 5 klasses beter. En die buitenlandse talenten worden altijd zo verheerlijkt hier.

15 november 2014 om 16:17

Whahaha sorry hoor maar iedereen die hier zegt dat Ajax verder is niet serieus te nemen!! Ajax, psv, Feyenoord mogen blij wezen als ze in het linkerrijtje kunnen komn in de serie A... Tuurlijk is het pijnlijk te erkennen, maar nl clubs Zijn gewoon (nog) niet zo ver... Daar moet nog veel voor gebeuren, en dat er nu hier Ajax fan zijn die gelijk naast de schoenen lopen omdat ze een paar x Europees leuke wedstrijden heb gespeeld zoals bijv de winst tegen barca... Moet je nietgelijk gaan denken dat je van dat soort kaliber ben...Dat zijn momentopnames!! Anders moeten jullie nog ff terug kijken naar de bekerwedstrijd tegen pec... Is ook een momentopname en geen maatstaf

Ik had liever een Sampaoli of De Boer gezien, spijtig!

De installatieprocedure zal niet lang duren voor Mancini, meneertje kent de cultuur, taal en geschiedenis vd club, dit is het enige positieve van zijn aantrek.

14 november 2014 om 20:04

Ik denk dat de Boer sowieso niet haalbaar was voor Inter.

Waardeloos beleid van Inter. Wat moet Mancini je gaan brengen ? Juist helemaal niks.

14 november 2014 om 18:07

Stabiliteit zodat ze eindelijk eens een fatsoenlijke eindpositionering kunnen halen die Inter waardig is. In deze groep zit meer dan wat Mazz eruit heeft gekregen, Mancini is gewoon een goeie trainer die al prijzen gepakt heeft met Inter, Fiorentina, City etc, presteerde ook goed bij Lazio. Mancini is zeker een vooruitgang voor hen.

14 november 2014 om 18:14

Inter heeft al jaren een waardeloos beleid. Maar Alexdelpiero heeft wel gelijk. Met onze selectie zou je meer moeten bereiken. Ik denk dat Mancini een verkeerde keuze is, ik hoop dat ik ernaast zit. Ik had liever De Boer, Mihajlovic of Simeone gezien.

14 november 2014 om 18:32

@intermilito

Lol. Alsof Simeone en De Boer nu naar Inter zouden komen, gekkie. Mihajlovic doet het nu prima bij Samp dus waarom zou hij opeens vertrekken? Zoals alexdelpiero10 al zei, Mancini is ene goeie trainer en weet prijzen te pakken ( niet dat Inter nu opeens prijzen gaat pakken, maar je snapt wat ik bedoel).

Welkom thuis, Mancio.

14 november 2014 om 21:15

Gezien de kandidaten, is Mancini de enige echt reële goede optie. Inter wil een topclub zijn dus wat dan "moeten" doen is een "top"trainer. betwijfel inderdaad of het gaat werken.
Maar toch Forzaaa Inter Amala.

Pff, dat ze zo iemand aanstellen zegt genoeg, das geen verbetering. Bij City was het drama onder hem. Nja, dan hoeven ze in elk geval de Boer niet te proberen.

Hoe lang zal het deze keer duren voordat ze hem ontslaan..

"hij was slechts zeventien maanden in dienst." Dit valt toch wel mee? Nee het is niet lang nee, maar ik heb sneller voorbij zien komen..

Nou mancini? hij is tactisch echt zeer zwak. ik weet niet wat inter met hem moet

Er lopen talenten als di francesco en montella rond en wat doet inter? Ze nemen een afdanker, best een goede kerel die mancini, maar zijn recente klussrn waren op zn zachts gezegd niet erg overtuigend

14 november 2014 om 18:30

Ik denk niet dat sassuolo en Fiorentina hun coach midden in het seizoen willen laten gaan. En zeker niet naar een ander team in de serie a. Daarbij is Fiorentina een concurrent van inter.

14 november 2014 om 19:23

Afkoopsommen voor coaches zijn niet mals. Bovendien zit je ook met het probleem, zoals zanetti44 al aangeeft, dat deze ploegen niet staan te springen een coach midden in het seizoen te verlaten.
Denk dat Thorir's eerste prioriteit is om Inter weer binnen enkele jaren in de top 3 te laten binnenrollen. Mancini staat niet bekend als een Europese vechter, maar in Italië heeft hij het in de Serie A altijd verdienstelijk gedaan.

Enige wat ik voor Inter vrees is dat hij direct gaat teren op het werk van Mazzarri, nu hij zo recht middenin het seizoen in deze klus springt. Het is lastig om binnen een paar dagen je eigen visie over te brengen. Zelfs Allegri durfde het met Juve niet direct aan om in een ander systeem te gaan spelen, inclusief al die voorbereidingstijd die hij had. Wonderen mogen we dus niet verwachten van deze trainerswissel.

Denk dat we het met Mancini wel beter gaan doen. We zijn nu ook van de 3-5-2 af I guess. Eindelijk is mazzarri weg. Wat hij wilde doen lukte totaal niet. Mancini mag tegen milan beginnen. Kan een mooi debuut zijn als hij wint. Wil nog revanche van vorig jaar.

Forza inter

Echt zonde dit. Inter loopt sinds de CL winst van 2010 achter de feiten aan. Inter moet eindelijk eens gaan spelen op een manier die past bij het hedendaagse topvoetbal: aanvallend en modern, gewoon 4-3-3 met vleugelaanvallers en veel positiewisselingen. Daarom had ik graag een manager gezien die met een duidelijke visie een ploeg kan opbouwen, zoals Roberto Martinez bijvoorbeeld. Nu kiezen ze met Mancini voor een manager die zich alleen richt op kortetermijn resultaat. Ik ben blij dat Mazzarri weg is, maar ik ben bang dat Inter hier niet veel mee opschiet.

Hij gaat Inter geen stap verder helpen. Hele matige trainer die bij zijn vorige clubs niks heeft laten zien (nee ook bij City niet ondanks het kampioenschap). Enige voordeel is dat hij de clubcultuur kent en daardoor sneller weet wat er verwacht wordt.
Succes Inter want je zult het nodig hebben met deze zelfingenomen coach.

Ik weet niet wat ik hier van moet denken.
Mancini heeft aangetoond Inter te kunnen laten vechten, maar heeft ook aangetoond bij zijn laatste klussen dat hij ze niet laat voetballen. Tactisch is hij niet bepaald sterk.
Bij Inter past hij overigens wel, hij kan ze weer zakelijk laten voetballen waar Inter bij mij om bekend staat. Al met al weet ik nog steeds niet wat ik er van denken moet.

14 november 2014 om 19:10

toen had ie ook crespo adriano en ibra daar word je wel makkelijk kampioen mee
en dan hadden ze achterin ook nog zanetti samuel etc.
kampioen word je niet met nagatomo en campagnaro
2006 kreeg inter de serie a door die schandaal
2007 hadden ze geluk dat juve in serie b was
2008 waren ze top
maar als tohir als n gek gaat investeren net als die russen en die sheikhs dan kunnen ze wel top 3 worden
serie a is echt afgezakt en dat komt niet door lege stadions komt doordat beide milan clubs weinig geld hebben en als beide clubs niet investeren in t team dan denk ik niet
dat t goed komt daar
ik zou inter volgend jaar zo willen zien

handanovic
arbeloa
vidic
samuel
cole
cuadrado
medel
guarin
robben
kovacic
icardi
14 november 2014 om 19:42

Sorry mate,

Je bent totaal niet realistisch met je opstelling.
Arbeloa en Cole zitten goed waar ze zitten en dan spreek ik nog niet eens over Robben.
Dat is gewoon kansloos.

Tuurlijk had hij toen Crespo en dergelijke, echter wat er nu zit is echt niet van slecht niveau. Mazzari wou alleen zijn eigen zin doordrijven ipv naar zijn selectie te kijken, grote beginnersfout imo.

14 november 2014 om 20:33

Samuel is eind vorig seizoen vertrokken uit Milaan. Speelt momenteel voor FC Basel.

En de totale ondergang van Inter is een feit!

Goede trainer over het algemeen. Velen vinden hem vanwege zijn speelstijl laf, en lopen te zeuren om zijn defensieve voorkeur van voetballen. Tijdens zijn periode bij Galatasaray heb ik deze meneer leren kennen min of meer. Hij houdt van fysiek sterke spelers, met een goed uithoudingsvermogen. Zijn relatie met de spelersgroep was inderdaad niet geweldig, in ieder geval voor de camera's leek dit zo over te komen. Mancini dwingt wel respect af, mede door zijn uitstraling en lichaamstaal. Hij komt zo arrogant over oo TV, maar dat is hij absoluut niet. Hij loopt gewoon vaak te zeiken met een glimlach langs de lijn, waardoor velen een pesthekel hebben aan hem.

Mancini is in tactisch opzicht ijzersterk. Hier durf ik geld op in te zetten. Hij heeft altijd een bepaald strijdplan, of dit nou defensief is of aanvallend, hij leeft voor zijn job.

Heb heel veel respect voor deze Italiaan. Helemaal omdat hij bij Galatasaray een dikke afkoopsom heeft laten liggen van ruim 4 miljoen EU. Dit omdat zijn ambities niet overeen kwamen met de club, en zodoende is hij nu hoofdtrainer geworden van Internazionale.

Ben blij dat ik ben overgestapt van Sport1 naar FOX. Ben vanaf vandaag supporter van Internazionale!

Geweldig dat Mancini weer terug is bij Inter. In Italië wordt hij gewaardeerd en over zijn kwaliteiten als trainer bestaat geen twijfel. Denk dat Inter binnen korte tijd kan uitgroeien tot een topploeg in Italië, ondanks dat er nog niet erg veel geïnvesteerd wordt en de ploeg ook niet overloopt van de kwaliteit met matigheid als Kuzmanovic. Daartegenover staan natuurlijk Icardi en Kovacic.

Hopelijk komt Inter weer aan de top.

Op dit moment toch wel de meest realistische optie voor Inter. Ik ben in ieder geval blij met Mancini in de zin van dat hij een vooruitgang is op zijn voorganger. In de Serie A heeft hij bewezen uitstekend te kunnen presteren.
Ook hecht Mancini veel meer waarde aan een goede verdediging wat in de Serie A gewoon van vitaal belang is.
Mazzarri kon allesbehalve een geoliede machine maken van onze verdediging. Gatenkaas ten top.

Ook heeft Mancini in zijn verleden bij Inter bewezen dat hij heel goed weet hoe hij spelers naar zijn tactiek moet laten spelen. Ook hier slaagde Mazzarri totaal niet in.

Mancini is gemaakt voor de Serie A want hij heeft met zijn spelopvattingen en tactieken altijd successen weten te boeken op nationaal niveau met landstitels en bekers.
Inter moet eerst op nationaal niveau weer worden wat het ooit was. In die zin is Mancini zeker een meer dan geschikte keus.
Ook kent Mancio de club als geen ander gezien zijn verleden hier en dat is al een enorm voordeel opzich. Aanpassen aan de club zal hij hierdoor niet hoeven doen.

Teleurstellend. Is een trainer die alleen maar de verantwoordelijkheid op zijn spelers schuift en continu vraagt om nieuwe aankopen. Speelt verder gigantisch defensief. Je kan alleen maar huilen om dee.keuze.

Ik ben blij dat mazzari weg is en hopelijk en waarschijnlijk.spelen we geen 352 meer mancini is op dit moment een goede aanvulling op de groep alsje kijkt wat haalbaar was op dit moment simeone de boer montella en de rest zitten al bij een club dus die gaan niet zomaar weg of kosten veel geld dus.
Mancini heeft een verleden bij inter dus dat is wel fijn er staat wel een hele andere groep dan toen hoop dat ie er iets van kan maken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren