Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Internazionale is een mooie club, maar moet dan wel interesse tonen’

Laatste update:

Didier Drogba staat niet bij voorbaat negatief tegenover een transfer naar Internazionale. Tussenpersonen zouden de aanvaller hebben aangeboden bij i Nerazzurri, maar in de Italiaanse pers laat de transfervrije Ivoriaan weten daar niet bekend mee te zijn.

/

“Ik weet daar niets van, maar Inter is wel een mooie club. Als ze een aanbieding doen, dan zou ik zeker luisteren. Inter zou dus een optie kunnen zijn, maar dan moeten ze wel serieuze interesse tonen. Ik ben op dit moment in gesprek met een club uit de Major League Soccer”, erkent de 37-jarige Drogba.

Die Amerikaanse club is vermoedelijk Chicago Fire. Hij zou daar 2,4 miljoen euro per jaar kunnen verdienen. Drogba speelde vorig seizoen voor Chelsea.

Denk jij dat Didier Drogba naar Internazionale gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Inter is mooi bezig met aankopen als Miranda,kondogbia.en ze moeten zo voort doen.als je Drogba wil halen dan kan je beter Luca Toni kopen.

19 juli 2015 om 20:07

Ik ben geen fan van Luca Toni maar eerlijk is eerlijk hij legt er jaarlijks nog steeds veel in voor zijn leeftijd.

19 juli 2015 om 22:47

Waarom ben je geen fan van Luca Toni?

Wat moeten we met Drogba, Ik mag hopen dat dit iets is voor de wandelgangen. Drogba kan beter naar de zandbak om te cashen, zijn rol op topniveau is uitgespeeld.

19 juli 2015 om 20:13

Hij kan nog steeds net als eto'o zijn goaltje mee pakken

20 juli 2015 om 00:26

Drogba moet gewoon lekker maar de mls om te cashen. Las dat spelers Giovinco en dos Santos meer dan 6 miljoen verdienen. Lacazette zou een geweldige speler zijn voor inter. Maar ben bang dat hij onhaalbaar is. Anders iemand als aubameyang, immobille had ook een goeie geweest maar die gaat al naar Sevilla. Heeft zich al bewezen in de serie A. Bony had ook een goeie geweest. Als het maar geen drogba is. Dat zou een aankoop zijn die ze de afgelopen jaren teveel gedaan hebben.

19 juli 2015 om 20:47

Kan je beter Luca Toni halen, knalt en kopt ze er jaarlijks nog in.

19 juli 2015 om 22:47

Alsof die naar Inter zou willen.

19 juli 2015 om 20:54

Inter heeft een Vice-Icardi nodig en zoekt dus een ervaren spits met goede kwaliteiten. Dus ik zie Drogba wel graag komen.

Hij zou wel een aanwinst zijn voor inter misschien dat hij icardi nog verder kan helpen in zijn ontwikkeling

Open sollicitatie van de heer Drogba. Als het 3-4 jaar geleden was dan had ik het kunnen snappen. Maar hij is ook niet de jongste meer, 37 al! Alhoewel hij nog erg sterk en technisch is, mist hij snelheid. Bovendien is Inter op zoek naar jonge aanvallers.
Toch kan de komst van Drogba enkele voordelen hebben;
-Als een pinchhitter/ reserve achter Icardi
- Naamsbekendheid en shirtverkoop
-Ervaring op en buiten het veld (goed voor jonge spelers)

Mocht hij qua salaris wat water bij de wijn willen doen, dan zou inter in iedere geval een gesprek met hem aan moeten gaan. Echter betwijfel ik of inter vol voor hem zal gaan. Bovendien zal hij in MLS veel meer geld verdienen. Drogba is ook een geldwolf eersteklas die zelfs naar China ging om te voetballen.


Drogba is een spits die ik 3-4 jaar geleden echt graag bij Inter gezien had, ik meen me te herinneren dat er toen ook contacten waren maar spijtig genoeg is het er nooit van gekomen. Ik denk trouwen niet dat Inter hem nu nog zou aantrekken, is ondertussen 37 jaar en met alle respect voor de topspits die hij vroeger was, hij is nu echt wel over z'n top heen. Voor een laag salaris zal hij het ook wel niet doen dus liever niet. Mooi z'n carrière afsluiten in de States dus.

Waarom een 37 jarige Drogba halen, hij zal het niveau niet meer aan kunnen.

En wat zonde pijnlijk dat het giuseppe meazza weggaatdie nieuwe stadions, die Ac , en inter zijn lijken echt nergens op de een Inter een vorm van een toilet , de ander een soort blokkendoos en allemaal stukken minder toeschouwers helaas.
Alleen As Roma, Lazio, en Palermo,napoli krijgen mooie nieuwe stadions.

19 juli 2015 om 22:48

Tja stukken minder toeschouwers. Stukken minder plekken in ieder geval. Het zit lang niet altijd vol bij ons of bij Inter.

19 juli 2015 om 23:33

Ik kan me nog herrineren, toen tot ongeveer 2005 toen de Serie A nog echt wereldtop was. Bomvolle stadions, 70.000 of 80.000 man zonder probleem. Ik denk dat men in de serie A veel te weinig rekening houd met deze grote economische crisis, in Italie.
Veel mensen die geen baan meer hebben of kunnen vinden. In Duitsland b.v houd men veel meer rekening met het volk, door de prijzen (seizoenskaarten)wat goedkoper te maken, en dus bomvolle stadions te hebben. Italie zou daar een voorbeeld aan moeten nemen. Ook aan b.v een Spanje die ondanks de economische crisis, gaan Atletico en Valencia nog grotere stadions krijgen van 70.000 beiden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren