Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internazionale geeft voorsprong na voortreffelijke volley Palacio weg

Laatste update:

Internazionale is het spoor bijster. Na een nederlaag (Atalanta, 1-2) en een gelijkspel (Udinese, 0-0) kon het team van Walter Mazzarri maandagavond opnieuw niet winnen. I Nerazzurri gaven een voorsprong tegen Livorno weg (2-2) en verspeelden dure punten in de strijd om een ticket voor de Europa League. Inter loopt immers slechts één punt in op nummer vier Fiorentina: het verschil bedraagt drie punten.

/

De achttienvoudig landskampioen zal er alles aan doen om die vierde stek nog te bemachtigen, want die is goed voor een direct plaatsbewijs voor de groepsfase van het Europese toernooi. Aan Rodrigo Palacio zal het niet liggen, want El Trenza is de laatste weken flink op schot. Hij maakte tegen Livorno zijn veertiende van het seizoen en zijn derde in de laatste vijf wedstrijden. De Argentijn trof op slag van rust doel, na een voorzet van Jonathan. Palacio volleerde de bal via de grond in de verre hoek en zette Internazionale daarmee op 0-2.

Eerder had Hernanes de gasten met een schot van dichtbij al op voorsprong gezet. Inter maakte net als Livorno een povere indruk in het eerste bedrijf, maar leek de zege dus al wel binnen te hebben. De thuisploeg van Domenico Di Carlo vocht zich echter razendknap terug. In de 54e minuut joeg Paulinho via de lat de 1-2 tegen de touwen en vijf minuten voor tijd maakte Innocent Emegehara na een dramatische terugspeelbal van Fredy Guarín de gelijkmaker. Mazzarri kon zijn ogen niet geloven en neemt het met Inter zaterdag op tegen Bologna.

Denk jij dat Internazionale in de top vier eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bedankt Guarin! Bedankt Mazzarri! Jullie zijn de hoofdschuldigen van alle slechte wedstrijden van inter. Mazza met zijn waardeloze opstellingen. Blijf je talenten maar verwaarlozen en verkrachten en laat matige Argentijnen en Colombianen spelen. En die Guarin. Ik ga niet zeggen wat ik van hem vind anders krijg ik een IP Ban. De dag dat hij vertrekt is de gelukkigste dag van mijn leven. Flikker aub op en kom nooit meer terug.

31 maart 2014 om 23:05

Ik volg de Serie A eigenlijk niet zo, Guarin al helemaal niet.

Hoe speelde hij?

31 maart 2014 om 23:06

Wat denk je zelf? Zo als elke wedstrijd opnieuw, dramatisch slecht! Hij is dé oorzaak van de late 2-2.

31 maart 2014 om 23:10

En oorzaak van de grote kans missen, die makkelijk erin kon gaan. Je kan echt een hele lijst van die Guarin maken, dan ben ik morgen nog niet klaar.

31 maart 2014 om 23:22

Bij Porto was Guarin echt fenomenaal. Zul je zien dat hij een top WK gaat spelen en een transfer naar bijvoorbeeld Monaco maakt.

31 maart 2014 om 23:06

Is Mazzarri geschorst voor de wedstrijd tegen Bologna

31 maart 2014 om 23:08

Ja Spazio ik voel met je mee, maar denk aan jezelf en laat je niet gek maken door die pipo's.
Hopelijk komt Simeone volgend seizoen en met een paar gerichte aankopen hopen op goede tijden.

31 maart 2014 om 23:12

Wie zegt dat Simeone komt, Inter fans hopen al heel lang op goede tijden, maar op een gegeven moment zakt de moed wel in je schoenen. Inter heeft beste aardige spelers, alleen moeten ze Guarin niet laten meedoen, dat scheelt een slok op de borrel en win je normaliter.

31 maart 2014 om 23:18

Fc.rdam

Het is heel erg gesteld. Inter zit vol achterlijke dwazen zonder voetbalverstand. De trainer verwaarloost toptalenten ( Kovacic, Botta.. ).. zou me niet verwonderen worden ze goedkoop verkocht en spelen ze de sterren van de hemel bij hun nieuwe clubs ( zie Coutinho ).

Ik hoop echt op een nieuwe trainer. Een trainer die al die rotte appels ( Guarin, Alvarez, Kuz, Nagatomo etc.... ) buiten smijt.

31 maart 2014 om 23:20

Lezen!...Depay-CR7

Er staat duidelijk "hopelijk", voor de rest ben ik het met je eens.

31 maart 2014 om 23:26

Spaziointer

Daar ben ik het 100 procent mee eens, dus verder niks toe te voegen.

Of misschien toch....gewoon het seizoen zo goed mogelijk proberen af te sluiten en van de zomer opnieuw beginnen en hopen dat het beleid verandert, meer kan je niet doen helaas.

31 maart 2014 om 23:12

Guarín laat me een beetje denken aan Melo in zijn Juve tijd. Bij vlagen zie je wel dat de jongen talent heeft, alleen wordt zijn zicht op het veld volledig overschaduwd door allerlei zaken: Egoïsme, te veel proberen, geen goed overzicht etc. Helaas zijn dat juist de spelers die je punten kosten: Spelers die de bal opeisen omdat ze weten dat ze het wel kunnen, maar het er op één of andere manier niet uit komt. Nu ga ik niet zeggen dat Guarín het niveau is dat Inter moet nastreven, sterker nog, ik was eerst als de dood dat hij naar Juve kwam. Maar dit niveau, tegen Livorno, zou hij toch makkelijk aan moeten kunnen.

En Mazzarri: het is gewoon nooit een coach geweest die jeugd de kans geeft, dus dat was wel te verwachten. Wat me wel opvalt is dat hij bij Napoli altijd met een bepaald idee probeerde te spelen, maar bij Inter lijkt hij toch nog steeds zoekende naar welke spelers hij moet opstellen, zelfs nu het einde van het seizoen nadert. Ben benieuwd hoeveel geduld men nog heeft...

1 april 2014 om 12:45

Je weet echt biks van voetbal he...

1 april 2014 om 13:41

echt volgens mij zeg je gewoon iets om een reactie los te maken ....
Freddy speelt meestal gewoon goed tot redelijk en dat je de trainer de schuld geeft van alles?? ben je de vorige jaren vergeten ofzo er is niks veranderd en daarbij stond inter vorig seizoen 8e rond deze tijd .... ben zelf voor inter volg elke wedstrijd maar als ik jou reactie lees ben je volgens mij niet echt op de hoogte ...

1 april 2014 om 15:05

Die Mazzarri heeft enorm veel geluk gehad dat ie Cavani tot zijn beschikking had! Het is een gek 1e klasse.. Tactisch indd waardeloos. Ik betreur het want Inter is nog steeds een topclub.

Gaat niet echt lekker bij Inter en dat doet me allesbehalve goed.maar ja effe doorbijten, Europees voetbal veiligstellen en volgend seizoen opnieuw beginnen.

Dit doet me aan Salcido en Maza denken in hun PSV tijd, die deden er ook alles om hun eigen club te laten verliezen door expres de boel de besodemieteren. Ook de kans dat was expres missen. En de bal assist die hij gaf was bewust, want hij werd nou niet echt zwaar onderdruk gezet, en zo ene terugspeelbal geven heb ik nog nooit gezien. Guarin loopt de zaken te manipuleren...

Wauw gewoon wauw dit team kan er helemaal niks van, wat weet je van spelers verhuren en door hun dan worden weg gespeeld!!
Oprotten met deze selectie!
Kuzmanovic, Guarin, Handanovic, Jonathan allemaal oprotten met deze klootzakken, stuk voor stuk waardeloos!! Gewoon waardeloos! Pff hernanes had nagedacht en was lekker bij lazio gebleven in plaats van naar deze circus tent te komen.

31 maart 2014 om 23:08

Met name Guarin zou ik meteen op non actief zetten, bewust de boel besodemieteren en Inter fans voor de gek houden....

31 maart 2014 om 23:14

Handanovic ? Volgens mij gaat er iets niet helemaal goed daar in de boven kamer. Handa is een van de beste, zoniet de beste speler van Inter.

31 maart 2014 om 23:19

Handanovic presteert al weken niet zoals normaal, er was een periode waar in die gewoon echt slecht was. Hij heeft zich langzaam herpakt maar ik vind hem zeker niet te vergelijken met Julio.

Dit was een wedstrijd met dubbele gevoelens. Aan de ene kant heb ik gewoon niets met onze aartsrivaal Inter en aan de andere kant hoopte ik toch stiekem dat ze wonnen, aangezien Bologna niet mag degraderen.

Ik heb alleen de tweede helft gezien, maar wat een saaie pot zeg. Weinig dynamiek en diepgang. De wedstrijd was gewoon dood en het tempo lag ontzettend laag. Guarin kwam erin en wat een droeftoeter is die jongen zeg. Onvoorstelbaar! Schiet tot 3x toe zonder keeper op één verdediger. Hoe moeilijk is het nou om de bal langs, over, naast een verdediger te schieten. De keeper lag nota bene op de grond. Daarna geeft hij ook nog eens de beste assist van de wedstrijd, op Emeghara wel te verstaan.
In nog geen 20 minuten zorg hij gewoon voor een nederlaag. Blij dat die jongen niet naar Juventus is gegaan

Enige lichtpuntjes van de wedstrijd waren Javier Zanetti ( ) en de doelpunten

Bologna heeft een zwaar programma op het menu, maar als Livorno van Inter kan winnen moet Bologna dat ook kunnen doen.

Man of the match; Guarin!

31 maart 2014 om 23:14

Helaas heeft Livorno vandaag niet van Inter gewonnen, maar slechts gelijk gespeeld Maar ja, als er een goed moment is voor Bologna om Inter te treffen, dan is dat nu wel. Er is nog hoop.

31 maart 2014 om 23:15

Wooops, foutje

die guarin..wat is die allemaal aan het doen joh?
ik las dat hij blij was dat hij bij inter mocht blijven toen zijn transfer naar juve niet doorging, maar als ik hem zo zie spelen lijkt het nergens naar... wat een prutser! terwijl het meestal gewoon een betrouwbare goede speler was.,..erg jammer

voor de rest is het gewoon zonde dat inter een 0-2 voorsprong uit handen geeft tegen livorno wat nou geen top ploeg is.

31 maart 2014 om 23:14

Diep van binnen haat hij Inter, hij wilde zo dol graag naar Juve.

Dit had Inter gewoon moeten winnen!
Ze hebben het totaal weggegeven.
OF: Livorno heeft trouwens best veel Inter huurlingen : Bardi,mbaye,belfodil,duncan,etc.

Guarin nooit meer opstellen, nog nooit zo'n nonchalante, egoïstische domme speler gezien
En Mazzarri je speelt tegen Livorno!! Waarom niet starten met Taider ipv Kuz, waarom Hernanes wisselen voor Guarin ipv Kovacic, waarom starten met Alvarez(die hopeloos uit vorm is) ipv Botta.
Als Mazzarri de keuze heeft tussen 2 spelers dan kiest hij voor de oudste ongeacht wie beter is.

De selectie is niet slecht maar Mazzarri is gewoon niet de juiste coach punt

Met deze opstelling zou je meestrijden om CL ticket

Handanovic
Zanetti
Rolando/Rano
Samuel/JJ
D''Ambrosio
Cambiasso
Taider
Kovacic
Hernanes
Palacio
Icardi

Guarin, bedankt voor het verkloten van mijn avond. Wat ben jij toch een irritante, arrogante, maar bovenal dramatische voetballer. Door hem wordt het eerst geen 1-3, alvorens die knakworst de 2-2 veroorzaakt. Welke imbeciel geeft er nou weer een terugspeelbal vanaf zo'n positie? Echt ongelooflijk. Daarnaast moet die mazzari ook eens normaal doen en gewoon kovacic laten spelen, al was kuzmanovic vandaag nog geen eens zo heel slecht. Maar hoe kun je een 2-0 voorsprong in 45 minuten zo weggeven? Tegen Juventus en Roma kan zoiets gebeuren, maar tegen dit livorno? Die lui hebben normaal gesproken al moeite om een keer per 90 minuten te scoren. En ook die Samuel bij de 2-2, dat kan echt niet meer. Goed in de lucht, maar in die sprint met emeghara leek hij wel achteruit te rennen. Al met al een dramatische avond voor inter, dat terwijl het nog zo goed begon..

Enige die zich al jaren aan de malaise ontrekt bij Inter is Palacio, die scoort nu al drie seizoenen op rij erg vlot, en hij is van nature dan nog geen spits maar eigenlijk een flankaanvaller. Dan ben je echt top, Inter moet slim handelen en ervaring binnenhalen. Thorirr heeft het geld, maar ze starten continu zonder Kovacic... iets dat er bij niet ingaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren