Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Internationals Soedan slaan er op los

Laatste update:

Het nationale team van Soedan heeft geen al te beste reclame gemaakt voor het land. Een aantal spelers en officials van het team zijn vrijdag over de schreef gegaan, nadat zij het aan de stok kregen met een Egyptische cameraploeg.

De gemoederen liepen hoog op, toen de Egyptenaren bij het spelershotel om een aantal interviews vroegen. Toen officials van de Soedanezen dit weigerden, kwamen een aantal spelers zich met de zaak bemoeien. Vervolgens liep het volledig uit de hand en vlogen een aantal spelers de cameraploeg aan. De Ghanese politie moest vervolgens de boel sussen.

Adham El-Kamouny, TV-reporter voor het aangevallen kanaal TV1, reageerd geschokt op de BBC. "Toen de Soedanezen het interview weigerden, vroeg ik of zij dat even voor de camera konden zeggen. Vervolgens brak de hel los begon het gescheld en fysieke geweld. Zo'n zes spelers vielen mijn regisseur aan. Wij gaan ons materiaal zo spoedig mogelijk opsturen naar de Ghanese politie en de Afrikaanse voetbalbond (CAF)."

Soedan kwam in de 26ste editie van de Afrika Cup niet goed uit de startblokken, toen zij met 3-0 van Zambia op de broek kregen. Zaterdag om 20:30 staat het volgende groepsduel tegen Egypte op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren