Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interesse uit Premier League vervaagt niet: ‘Alleen bezig met FC Twente’

Laatste update:

Luc Castaignos staat nog steeds in een schaduwteam van Swansea City, zo meldt het Algemeen Dagblad maandag. De aanvaller van FC Twente leek eerder deze zomer al op weg naar de club uit de Premier League, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Het dagblad verzekert dat de interesse niet is vervaagd en dat ook Hull City de naam van de aanvaller heeft genoteerd.

/

Castaignos is zelf echter niet bezig met een vertrek uit de Eredivisie. "Ik ben alleen met FC Twente bezig, en met onze Europese wedstrijd van komende donderdag, tegen FK Qarabagh", zegt Castaignos in gesprek met het Algemeen Dagblad. Castaignos maakte hoe dan ook zondag tegen NAC Breda mogelijk zijn laatste doelpunt voor de club uit Enschede.

Castaignos maakte tegen de Bredanaars een einde aan een lange reeks zonder doelpunten. Sinds 23 februari had de aanvaller namelijk het net niet gevonden, maar dat deerde hem niet zo. “Ach, ik ben niet zo bezig met statistieken. Ik vind het net zo belangrijk om hard te werken voor het team”, verzekerde de voormalig aanvaller van Feyenoord en Internazionale.

Denk jij dat Luc Castaignos deze zomer van club verandert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er zijn periodes geweest dat ik hem bij elk bod zou laten gaan, maar de laatste weken hoop ik toch echt dat hij blijft. Hij is tot nu toe wel een belangrijke speler voor dit Twente. Toen hij er uit ging tegen NAC ging het gelijk minder.

25 augustus 2014 om 08:28

Als Twente slim is laten ze deze kwakzalver gaan. Hij mist zo ontzettend veel kansen en is nooit beslissend in de duels. Laat Twente nou slim zijn en hemmen van cambuur voor een paar euro oppikken. Deze man laat keer op keer zien een killer te zijn. Beslissend voor zijn club en daarnaast 100% inzet. Er zijn ook al interesses vanuit het buitenland voor hemmen dus Twente, sla je slag!

25 augustus 2014 om 09:43

Ik zou als Castaignos Twente zou verlaten voor Muhren van Volendam gaan.

25 augustus 2014 om 11:26

Muhren maakt niks klaar bij Twente. die is vergelijkbaar met Tuyp en Platje. typische jupiler league spitsen. misschien kan Muhren wel bij Nac of Heracles slagen. Twente moet naar een hoger niveau streven.

Waarom zou een club deze arrogante niet scorende spits willen hebben

Ik hoop echt dat ie blijft, gisteren veruit de beste man op het veld. Zal zich dit seizoen nog beter ontwikkelen. Daarnaast hebben wij geen waardige vervanger voor hem. Hij is nu te belangrijk om te laten gaan.

Speelde gisteren goed, met Ziyech achter zich komt hij ook veel beter tot zijn recht. Als hij nu die stijgende lijn vast blijft houden kan hij volgend jaar zomer uit veel mooiere clubs kiezen.

Ik denk dat hij het maar beter moet doen in de Eredivisie. Was ooit een groot talent toen hij nog bij Jong Oranje speelde en vervolgens een grote stap maakte richting Italië Inter Milan. Ik denk dat Swansea City betere spitsen kunnen halen. Luc heeft letterlijk niks laten zien.

25 augustus 2014 om 10:47

Uh hij speelt nog steeds bij jong oranje hoor, hij is net 21

25 augustus 2014 om 12:25

Niet op het jeugd EK. Op dat podium kregen Hoessen en Locadia de voorkeur......

25 augustus 2014 om 13:08

Locadia en Castaignos zaten helemaal niet bij de selectie, Hoessen zat alleen maar op de bank. Luuk de Jong stond toen nog in de spits maar dat was ook niet wat Wandering schrijft.

Sinds het EK speelt Castaignos als eerste spits in jong Oranje, niet Locadia, niet Zivkovic.

25 augustus 2014 om 13:18

Op het jeugd Ek kreeg iig Locadia en Hoessen vreemd genoeg de voorkeur boven Luc. Locadia viel uiteindelijk geblesseerd af voor dat toernooi.

Luc Castaignos is zo slecht niet, ooit een groot talent die te jong is vertrokken.
Hij mist naar mijn gevoel teveel maar hij creeert de kans ook, dood goed voor de man te komen, vrij te lopen.

Ajax zit in het zelfde schuitje, prima spits maar het kan en moet beter om aansluiting te vinden in Europa.
Twente heeft ook een prima selectie en kan op hun manier ook stappen zetten in Europa.

De spits is wel je uithangbord van je selectie.

We zagen allemaal wel dat Luc wel degelijk gemist gaat worden....ik hoop dan ook dat hij blijft en zich verder blijft ontwikkelen zoals hij nu doet.

Bovendien heeft hij Altijd kei- en keihard gewerkt en mede daardoor konden vorig seizoen Tadic en Promes excelleren....i.m.o. wordt Luc nog altijd schromelijk onderschat.

alsjeblieft pak je spul en en verdwijn. Na 1 goal is iedereen weer enthousiast en mag die van Schreuder weer een half jaar aan klooien, liever niet. vut dr met.

Ben benieuw welke spits er bij Twente op de de schaduwlijst staan. Want veel tijd is er straks niet meer.

25 augustus 2014 om 13:10

Er gaan geen spitsen weg dus die schaduwlijst ligt gewoon nog ergens in een laatje.

25 augustus 2014 om 13:19

Luc gaat dus niet meer weg deze transferperiode ?

25 augustus 2014 om 15:04

Nee, die wil zelf blijven.

Of hij nou een goal maakte of niet, als hij speelt zoals de laatste tijd - en dan vooral tegen NAC - dan heb ik liever dat hij blijft. Vervanger aantrekken wordt moeilijk, en Børven heeft ook geen goede beurt gemaakt.

25 augustus 2014 om 13:00

Borven heeft 1 fatsoenlijke kans gehad en dat was die wedstrijd tegen roda jc waar hij een paar keer scoorde. Ik denk dat hij best wat goals zou maken als hij ipv luc zou spelen en niet naast of voor luc. Die kopkans van luc had borven wel gemaakt denk ik

25 augustus 2014 om 13:13

Borven was niet eens in scoringspositie gekomen, hij mocht tegen Cambuur 90 minuten spelen en tegen NAC 45 minuten, dat is evenveel als Castaignos dit seizoen in de de spits heeft gestaan, en hij heeft 1 x een doelpoging ondernomen.

Castaignos is er nog lang niet maar Borven heeft er helemaal niets van gebakken.

25 augustus 2014 om 13:22

tegen roda ? Die wedstrijd was toch niet serieus te nemen. Zegt genoeg dat alleen toen Borven wat kon laten zien. Want ik weet niet wat Roda die wedstrijd kwam doen, maar ze kwamen iig niet om een resultaat te boeken.

Als je er 8 mln voor kunt krijgen zou ik het doen. Twente moet oppassen dat het over een week niet weer opnieuw hoeft te beginnen met bouwen maar aan de andere kant zijn ze nu aan het bouwen met het verkeerde type spits. Ik vind borven qua type spits beter bij Twente passen maar Luc is wat all-rounder. Dus als we er nog een stevige transfersom aan over houden is het goed om hem te laten gaan. Een ander voordeel is dat ze dan van de enorme loonkosten af zijn

Wat heeft Borven tot nu toe laten zien? Hij werkt niet eens de helft zoals Castaignois dat wel doet. Borven moet maar eens een jaartje in Jong Twente voetballen en laten zien wat hij kan. Als we dit jaar aan Borven zijn overgelaten dan zijn we weer bij af. Castaignios was de beste man in de laatste 2 wedstrijden van Twente, ook al speelde hij maar een helft tegen Nac. Met hem hadden we meer balbezit in de voorste linie gehad, en hadden we niet eens verloren denk ik. Borven bakte er helemaal niets van!!!

Was zondag belangrijk en leek ook beter in zijn vel te zitten met Ziyech achter zich. Toch mist hij wel erg veel kansen voor een spits en zou ik hem laten gaan wanneer er een goede vervanger beschikbaar is. Waarom niet eens Zschusschen over laten komen van Jong Twente? Scoort bij Jong Twente makkelijk en heeft nooit een kans gekregen in de eerste selectie. Veel slechter dan Borven zal hij toch niet zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren