Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Interesse in ‘Welsh Pirlo’ neemt toe: ‘We denken na over een bod’

Laatste update:

Swansea City heeft bij monde van investeerder Jason Levein bevestigd interesse te hebben in Joe Allen. Liverpool stemde donderdag naar verluidt in met een bod van 15,5 miljoen euro van Stoke City, maar ook Swansea zit dus achter de handtekening van de 26-jarige middenvelder aan.

/

“Hij is zeker iemand over wie we het hebben gehad. We steken er veel tijd in om te bekijken welke versterkingen bij de huidige selectie en in de huidige structuur passen. Allen is iemand die hier duidelijk een geweldige geschiedenis heeft en is nog altijd een jonge speler. Hij is iemand in wie veel clubs geïnteresseerd zijn, onze club incluis”, aldus Levein tegen Sky Sports.

“Ik ben aan het praten met voorzitter Huw Jenkins. We leunen op zijn kennis om te bepalen of Allen de juiste versterking voor ons kan zijn. We houden hem in ieder geval in de gaten. We denken er inderdaad over na om een bod uit te brengen, maar op dit moment hebben we nog geen formeel bod verstuurd”, besluit Levein. Allen ligt bij Liverpool nog tot medio 2017 vast.

Bij welke club past Joe Allen op dit moment beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Stoke City toch beter bij hem past. Het type voetbal ligt Allen denk ik wel en het is ook wel een iets hoger niveau dan Swansea.

23 juli 2016 om 09:59

Maar Swansea ligt dan wel weer in zijn eige land.

23 juli 2016 om 10:23

En hij kent de club al, dus hij hoeft niet te wennen etc. Ook kent hij bijna iedereen bij de club nog, dus denk dat Swansea beter bij hem past.

Ik denk dat Stoke City toch beter bij hem past. Het type voetbal ligt Allen denk ik wel en het is ook wel een iets hoger niveau dan Swansea.

Hahahaha wat een onzin om hem de welsh Pirlo te noemen. Goed het staat tussen haakjes,maar sneu om dan zo de aandacht te trekken. Omdat hij er een beetje op lijkt. Hij is bij lange na niet zo goed als Pirlo en zal dat ook nooit worden.

23 juli 2016 om 14:35

Want zo'n naam zou dat impliceren..? Die naam is puur gebaseerd op het TYPE speler dat hij is, vergelijkbaar met Pirlo dus

23 juli 2016 om 18:41

Zijn eigen spel is wel vergelijkbaar met dat van Pirlo en als ik het goed heb zijn mensen hem ook pas zo gaan noemen toen hij dat kapsel en die baard liet staan. Het is daarom ook een beetje een bijnaam die je met een knipoog moet interpreteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren