Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter rondt komst volgende grote zomeraanwinst af

Laatste update:

Stevan Jovetic is officieel speler van Internazionale. De Italiaanse topclub maakte afgelopen weekend al melding van de naderende komst van de aanvaller, die dinsdag medisch gekeurd werd. Vrijdag is de deal definitief afgerond: Inter meldt dat Jovetic een vierjarig contract heeft getekend. Vreemd genoeg meldt City dat de Montenegrijn slechts voor anderhalf jaar verhuurd is.

/

Na die anderhalf jaar kan Inter Jovetic definitief overnemen, maar in Milaan gaat men er dus nu al van uit dat dit gaat gebeuren. De aanvaller is reeds tot medio 2019 vastgelegd. “We zijn blij dat we zijn komst kunnen aankondigen”, zegt Erick Thohir, de steenrijke clubeigenaar van Inter. “Hij is een belangrijke speler voor ons team, een dynamische speler die ons nog meer opties geeft in de voorhoede. Roberto Mancini zal het beste uit hem krijgen. Welkom bij Inter, Stevan!”

De 25-jarige Jovetic speelde in het verleden al vijf jaar in de Serie A bij Fiorentina, al miste hij het gehele seizoen 2010/11 door blessureleed. Twee jaar geleden vertrok Jovetic naar Manchester City, maar daar wist de aanvaller geen basisplaats te veroveren. In 44 wedstrijden maakte de Montenegrijn 11 doelpunten; nu keert hij dus terug op de Italiaanse velden.

Het moge duidelijk zijn dat Internazionale komend seizoen, na een aantal magere jaren, weer voor de titel wil gaan. Eerder werden al spelers als Geoffrey Kondogbia, Joao Miranda en Martín Montoya vastgelegd.

OFFICIEEL - Stevan Jovetic mag zich speler van Inter noemen! #mancity #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Stevan Jovetic is een mooie aanwinst voor Internazionale

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn stap naar City was in mijn ogen altijd al een hele onverstandige. Hopelijk krijgt hij nu weer de kans om zich echt te laten zien. Fijne speler.

31 juli 2015 om 18:01

Vind ik ook. Qua kwaliteit van de selectie begint Inter echt steeds dichter naar het niveau van Juventus te kruipen. Ik zou ze nu al de tweede beste selectie van Italië kunnen toeschrijven, met spelers als Montoya, Jovetic, Shaqiri, Guarin, Hernanes, Kondogbia, Biabiany, Icardi, Medel, Miranda, Ranocchia, Kovacic en een aankomend talent als Murillo heb je een heel veelzijdige, maar ook relatief jonge selectie, die een paar zeer goede talenten hebben, in de vorm van o.a Jovetic, Shaqiri en Kovacic.

Als ik er in het bestuur zou zitten, zou ik op zoek gaan naar een nieuwe LW, en een nieuwe linksback. Ik zit dan te denken aan spelers als Coentrao of Sandro voor de linksback-positie, en Herrmann, Nolito, Draxler of Perisic voor de linksvoor positie.

31 juli 2015 om 18:17

Ja, Inter kruipt wel dichter bij het niveau van Juve, maar moet nog een heel weg gaan. Hopelijk hebben we het over een paar jaar inderdaad over de namen die jij noemt, zoals we het afgelopen jaar het hebben over Tevez, Pogba, Vidal, Marchisio etc.

Dat is toch wel een niveau die Inter moet gaan halen, maar het is een lange weg te gaan!

31 juli 2015 om 18:19

Icardi niet te vergeten

31 juli 2015 om 18:26

@ejtnaj

Inderdaad. In de komende 5 jaar zie ik Kovacic, Icardi en Shaqiri zich zeker ontwikkelen tot ze wereldtop/net daar onder zijn. Van Jovetic moeten we nog zien hoe hij zich in Italië kan laten zien.

@koentjuh700

Ik snap niet hoe ik Icardi ben vergeten hahah, heb hem erbij gezet

31 juli 2015 om 19:32

Als ze niet weggaan

Ik denk dat Jovetich heel graag naar Inernazionale gaat.
Hij had het wel gezien bij Manchester City.
Die jongen gaat goals maken in een verjongde en vernieuwde ploeg.
Wellicht kampioenschap????

31 juli 2015 om 19:21

Dit is geen kritiek hoor, maar waarom druk jij zo vaak op enter midden in een zin? Maar je hebt wel gelijk. Kampioenschap is mogelijk. Juve is ook alleen maar slechter geworden door de vertrekken van Pirlo maar vooral Vidal en Tevez.

31 juli 2015 om 21:41

Juventus is en blijft Juventus.Paulo Dybala,Mario Mandzukic,Khedira is ook niet van de poes...Buffon nog steeds in het doel,vertrouwde achterhoede Barzagli,Caceres,Chiellini,Lichtsteiner of een Evra nog steeds intact...Juventus zal blijven winnen en tot de laatste speeldag meedoen voor de titel....

Inter toont dat het ambitie heeft. Veel goede aankopen zijn er gedaan. Met Jovetic hebben ze hun voetballende spits binnen, die kan mooi om Icardi zwerven. De top 3 zal wel een doelstelling van Inter zijn denk ik.

31 juli 2015 om 17:59

Denk je? Tuurlijk is dat de doelstelling.. eigenlijk zouden ze gewoon om de titel mee moeten doen

31 juli 2015 om 18:13

De spelers moeten aan elkaar wennen. Pas het seizoen na deze zal de titel een doelstelling van Inter zijn. Top 3 zal het doelstelling zijn voor komend seizoen denk ik.

31 juli 2015 om 18:18

Je moet natuurlijk wel in stappen terug naar de top. Als je als 8e bent geeindigd, en je versterkt je flink, dan is een gooi naar CL voetbal een goede doelstelling voor dit seizoen.

31 juli 2015 om 18:30

@carletto

Inderdaad, helemaal mee eens. Ik vind het echt mooi om te zien hoe Inter de selectie compleet vernieuwd heeft, en er wellicht nog spelers bijkomen. Nu alleen AC Milan nog, die ook een nieuwe weg is ingeslagen, en de traditionele top 3 is weer compleet!

Ik hoop echt dat de Serie A weer in niveau en aanzien zal stijgen, want qua competitie zelf vind ik het samen met de BPL de mooiste competitie van de wereld.

Zo nu staat er toch wel een sterk team in theorie, ik vind alleen Juventus op papier nog sterker maar verder kunnen we met dit team iedereen wel aan denk ik, ik hoop vooral dat inter weer de "kleine" wedstrijden gewoon gaat winnen en wat constanter gaat spelen dan moet de 1e/2e plek er wel in zitten dit seizoen

31 juli 2015 om 18:02

Ik vind onze selectie inderdaad ook beter dan de concurrentie, op Juve na. Champions League halen is een must dit jaar. Het jaar erna moet de titel dan de doelstelling zijn.

31 juli 2015 om 18:57

Denhaagmauri

Vooral je laatste zin is heel belangrijk. Het team moet leren om wedstrijden uit te spelen in plaats van telkens weer in het mes van de tegenstander te lopen.
Met de selectie die we nu tot onze beschikking hebben moet dat ook mogelijk zijn. We hebben genoeg kwaliteit.

Ben enorm benieuwd of Mancini dit team op volle toeren kan laten draaien. Waar de meesten nogal wantrouwig zijn over hem aan het roer, ben ik toch positief gestemd. Ik heb vertrouwen in Mancio voor komend seizoen .

31 juli 2015 om 19:17

Klopt zo hebben we de afgelopen 2 seizoenen heel wat punten verspilt tegen laagvliegers maar dat kwam ook omdat de selectie gewoon niet sterk genoeg was, met deze 4 spelers en misschien nog 1 echte goede versterking erbij zie ik het dan ook niet meer gebeuren (hoop ik haha) en ja over mancini was vorige week een topic hier op VZ daar gaven inderdaad veel aan dat ze het niet in mancini zien zitten, ik vind mancini persoonlijk ook niet een echt topcoach maar hij heeft bij Inter veel bereikt. Helaas ben ik in laatste periode bij City en zijn periode bij Galatasaray een beetje het respect voor deze man verloren.

31 juli 2015 om 20:25

Ik ben het met je eens dat onze selectie vorig seizoen niet echt sterk was. We misten vooral creativiteit en diepgang. De verdediging hoef ik je ook niet over te zeggen .

Wat Mancini betreft, ben ik ervan overtuigd dat hij lering getrokken heeft uit het verleden. Hij kent Inter daarnaast en weet wat er gevraagd wordt bij Inter. Laten we hopen dat hij het ook kan brengen. Ik heb er (gelukkig) vertrouwen in.

31 juli 2015 om 21:43

Verspild met een "d" asjeblieft,want het wordt in jouw zin als een voltooid deelwoord gebruikt.

Prima aanwinst voor Inter. Verwacht veel van hem

Zeer goede aankoop... als hij een beetje fit wil blijven.

Huurconstructie is alleen vanwege de FFP. Wel een goede aankoop. Inter is nu echt een titelkandidaat en alles minder dan de 3e plek is gewoon een mislukt seizoen. Gelukkig hebben ze met Mancini een clown van een coach dus zie het hem nog wel verprutsen

31 juli 2015 om 18:05

Die '' clown '' van een coach wist wel Inter op de kaart te zetten. Mancini heeft daar geweldig werk geleverd. En de basis gelegd voor een zeer succesvolle Inter onder Mourinho. Hetzelfde geld met City. Hij wist wel spelers te halen als Aguero , Silva en Yaya Toure.

Persoonlijk denk ik dat je Inter te hoog inschat op dit moment. Want zo'n fantastische selectie staat er nou ook weer niet. Ik denk dat Juventus nog altijd de absolute favoriet is. En dat de overige 5 plaatsen verdeeld worden onder As Roma , Napoli , Ac Milan , Inter en Lazio.

31 juli 2015 om 19:25

@ledenis

Met je eerste alinea ben ik het wel eens, maar met de tweede alinea niet echt. Inter heeft na Juventus gewoon de allerbeste selectie, met onder andere de defensie en vooral het middenveld wat enorm stevig is, en met Handanovic heeft Inter misschien wel de beste keeper van de Serie A. En een aanval met Shaqiri, Jovetic en Icardi vind ik ook gewoon zeer goed

31 juli 2015 om 19:29

Inter op de kaart zetten? Nu doe je net alsof Inter een kleine club was voordat Mancini kwam. Inter was altijd al een grote club. Of ben je de successen in de jaren 60 vergeten met Mazzola

31 juli 2015 om 20:25

Inter was altijd al een grote club ja. Maar je kunt niet ontkennen dat Mancini een groot aandeel heeft gehad in het succes van Mourinho in die periode. Ja hij is een aparte man. Maar dat wil niet zeggen dat het een koekenbakker is.

31 juli 2015 om 23:13

Jawel. Het is een koekenbakker die totaal geen coachmateriaal is. Zwaar defensief spelen en dan de aanval de schuld geven dat het niet loopt.. really?

Goede aankoop het gaat weer spannend worden in de Serie A dit jaar.

Inter gaat dit seizoen hoge ogen gooien! Hebben zich fantastisch versterkt deze transfer periode

Wat een aankoop. Het ga je goed Jovetic! Hij zal Inter wat meer flair geven een hoop doelpunten. In het 4-3-3 systeem zou hij bij City geen kansen meer krijgen. Dit is het beste voor hem.

Dit seizoen onder Mancini wordt weer niks. Daarna zsm Mancini vervangen door Sampaoli.

31 juli 2015 om 19:05

Een beetje meer vertrouwen in Mancini is op z'n plaats. Dit seizoen kunnen we hem pas echt gaan beoordelen omdat hij nu een hele voorbereiding heeft meegemaakt met Inter en ''zijn'' spelers heeft kunnen halen.
We kunnen in ieder geval meer dan tevreden zijn met de 'mercato' tot dusver. We zijn enorm vooruitgegaan op kwaliteit en laten we nu hopen dat Mancio hier ook een geoliede machine van weet te maken.

In zijn eerste periode bij Inter is hem dat goed gelukt dus waarom nu niet?

31 juli 2015 om 21:33

Mancini verdient sws een kans met deze spelers ploeg, heeft al veel en mooie prijzen gepakt ookal had hij een beter tesm dan nu.
Er zijn wel betere trainers maar niet elke trainer wilt naar inter.

31 juli 2015 om 22:11

Ja precies. Van de haalbare trainers was Mancini misschien wel de beste, ook gezien zijn (top)verleden bij Inter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren