Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter laat weer eens zien waarom het koploper is en maakt gehakt van Atalanta

Laatste update:

Inter heeft woensdagavond een verrassend makkelijke zege geboekt op Atalanta. De koploper bleek in eigen huis veel te sterk voor de nummer vijf van de Serie A: 4-0. Door de zege heeft Inter de voorsprong van twaalf punten op naaste achtervolger Juventus weer hersteld.

Bij de thuisploeg was er, net zoals in de meeste recente wedstrijden van Inter, een basisplek voor één Oranje-international: Stefan de Vrij. De voormalig Feyenoorder startte als de middelste van drie centrale verdedigers. Davy Klaassen en Denzel Dumfries moesten genoegen nemen met een plekje op de reservebank.

Atalanta-trainer Gian Piero Gasperini had woensdagavond goed nieuws voor Hans Hateboer. De Groningse rechtervleugelverdediger kreeg zijn eerste basisplek van 2024. Teun Koopmeiners, voorafgaand aan het duel met Inter goed voor zeven doelpunten in evenveel optredens dit kalenderjaar, startte als meest vooruitgeschoven middenvelder. Mitchel Bakker en Marten de Roon namen plaats op de bank.

In de eerste twintig minuten dachten beide ploegen een keer op voorsprong te komen. Eerst was het de beurt aan Atalanta, dat via Charles De Ketelaere de score opende. Zijn treffer werd echter afgekeurd wegens hands van Aleksei Miranchuk in aanloop naar de goal. Enkele minuten later trilde het net van de bezoekers, maar het feestje van Nicolò Barella werd verpest nadat buitenspel was geconstateerd.

Na twee doelpunten die niet de geschiedenisboeken in zouden gaan, bleef de derde goal wél op het scorebord staan. Een steekbal van Lautaro Martínez werd in eerste instantie gepakt door Marco Carnesecchi, maar de doelman van Atalanta liet los, waarna afwerken voor Matteo Darmian een koud kunstje bleek: 1-0.

Op slag van rust wist Inter, dat in de eerste 45 minuten het betere van het spel had, de marge te verdubbelen. Martínez werd door Benjamin Pavard ingespeeld op de rand van de vijandelijke zestien. De Argentijnse spits draaide weg van zijn tegenstander en schoot met zijn zwakkere linkerbeen knap raak: 2-0.

Na de rust - met Dumfries in het veld - vond Inter ogenschijnlijk de volgende versnelling, want de Milanezen liepen uit naar een grote voorsprong. Al snel in het tweede bedrijf kreeg Inter een strafschop. Een voorzet van Federico Dimarco leek achter te zijn geweest, maar de thuisploeg speelde door. Een voorzet volgde, waarna een Atalanta-verdediger hands maakte in de eigen zestien. De scheidsrechter van dienst floot snel daarna voor een doeltrap, daar hij dacht dat de bal uit was geweest, maar na ingrijpen van de VAR werd alsnog een penalty gegeven. Martínez legde aan vanaf elf meter en miste, alvorens Dimarco de rebound binnenschoot: 3-0.

In minuut 71 gooiden i Nerazzurri de wedstrijd definitief in het slot, voor zover dat nog niet al het geval was. Uit een voorzet van Alexis Sánchez kopte Davide Frattesi raak: 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Internazionale is echt een voetbalmachine. Een van de kandidaten voor de Champions League winst. 22 clean sheets dit seizoen (inclusief 4 uit 6 in de Champions League) en bijna 70 doelpunten gescoord in de Serie A. Ik denk dat veel mensen de kwaliteiten van Inter onderschatten, maar ik vind ze nog beter dan afgelopen seizoen waar ze net niet wonnen tegen Manchester City in de finale.

28 februari 2024 om 22:45

Ik vind Inter echt onnoemelijk veel beter dan vorig seizoen. Naar het einde van het jaar was het toen ook wel best goed maar dit is echt een compleet ander niveau.

Zoals je zegt echt een voetbalmachine. Amper tegengoals en zelf heel vlot scoren. En het voetbal is ook gewoon echt goed dit jaar. Jongens als Barella, Lautaro en Hakan hebben echt nog een stap omhooggezet en iemand als Thuram is ook echt geweldig. Daar stond in de plaats Dzeko vorig seizoen…

28 februari 2024 om 22:55

Meeste goals van alle ploegen in de top-5 competities. Tien jaar geleden een meme-team, met alle respect. Ze doen daar goede zaken!

28 februari 2024 om 23:01

Breek me de bek er alsjeblieft niet over open. Echt choquerend slechte elftallen gezien in die jaren 2010.

Maar wat een elftal staat er nu. En dat eigenlijk met totaal niet de grootste namen. Maakt het ook wel mooi.

28 februari 2024 om 23:07

Niet eens de grootste namen of talenten op diverse plekken, maar wel allen spelers die floreren in dit systeem en eigenlijk niemand die door de ondergrens zakt. Erg degelijk.

Ik ben nooit fan van voorspellingen, maar Inter gaat dit jaar de tweede ster wel pakken.

28 februari 2024 om 23:11

Als Interfan leer je heel voorzichtig zijn met je te rijk te rekenen, maar dit mag onderhand niet meer misgaan inderdaad. Zelf oerdegelijk en de tegenstand is ook gewoon niet overtuigend. Als Juve nu nog in de vorm van vorige maand zat dan twijfelde je nog, maar nu lijkt er ook niemand klaar om mogelijke zwakheden van Inter uit te buiten.

Verder volledig eens met wat je zegt. Echt niemand van het basiselftal is een zwakke schakel. En de invallers zijn met Frattesi en Augusto ook echt kwalitatief sterk. Echt ongelofelijk werk van Marotta. En dan komen daar komend jaar sowieso Taremi en Zielinski gratis bij.

28 februari 2024 om 23:13

Hoe zit het overigens qua financiën? Moet Barella, Bastoni of Dumfries nog verkocht worden bij een Scudetto en/of ver komen in Europa?

28 februari 2024 om 23:16

En ik zie dat De Vrij de laatste tijd weer iedere keer 90 minuten maakt. Die is ook weer helemaal terug op niveau of is er een blessure?

28 februari 2024 om 23:23

Acerbi is een beetje aan het sukkelen met zijn fitheid volgens mij. Ik denk dat die nog wel de voorkeur zal krijgen in de toppers, maar De Vrij is ook wel terug steeds beter in vorm. Al had hij het laatst tegen Fiorentina echt enorm moeilijk. De De Vrij van het titeljaar is die toch niet meer.

28 februari 2024 om 23:25

@Zeballos, heb er eigenlijk niet meteen een zicht op. Ik denk niet dat er spelers echt verkocht moeten worden, maar heel veel geld zal er niet zijn.

Ik blijf trouwens wel hopen dat jongens als Bastoni, Barella, Di Marco en Lautaro niet te koop zijn.

28 februari 2024 om 23:26

Hakan Çalhanoğlu is absoluut een grote naam in de voetballerij.

28 februari 2024 om 23:26

Dat hoop ik ook, enkel goed voor de Serie A!

29 februari 2024 om 06:39

Ja natuurlijk, maar dat is Lautaro ook. Ik heb het gewoon over de echt grote namen uiteraard.

Toch echt weeral een heel matuur Inter gezien deze wedstrijd. Natuurlijk zaten de beslissingen van de scheidsrechter niet tegen, maar ze waren wel gewoon te billijken. Wat een vorm van Inter momenteel. Inzaghi verdient echt enorme credits.

Frattesi mag ook wel eens de kans krijgen boven Mkhitaryan momenteel vind ik. Zeker na zijn laatste wedstrijden. Ook Alexis valt steeds beter in de laatste tijd vind ik.

28 februari 2024 om 22:53

Lierse, hoe doet Asllani het?

28 februari 2024 om 22:58

Echt wel goede stappen aan het zetten vind ik zelf. Echt gewoon een betrouwbare vervanger van Hakan de laatste tijd.

Of hij ooit echt gaat uitblinken tot een onbetwiste basispion durf ik te betwijfelen, maar in vergelijking met vorig jaar is er toch duidelijk progressie. Sowieso een heel fijne speler om naar te kijken.

Genoten weer van Inter. Vierde competitie wedstrijd op een rij waar Inter 4 doelpunten scoort. Mooie goal van Lautaro met links.
12 punten los van Juventus. Tweede ster lijkt heel dichtbij te komen.

28 februari 2024 om 22:50

Dit seizoen in de hele Serie A zijn er 15 wedstrijden gewonnen door een elftal met 4 goals of meer verschil. 8 Keer daarvan was het een overwinning van Inter.

28 februari 2024 om 22:53

Bizar. Heel knap. Laat zien hoe dominant Inter speelt.

Het is de grote vraag wanneer Inter definitief kampioen wordt en ik denk zelfs tegen Milan of eerder.
Juve moet deze week uit bij Napoli die sws vol erop gaan tegen Juve voor eigen publiek omdat het de wedstrijd van het jaar is voor hun, en verwacht ook wel dat ze daar punten gaan verspelen.
Milan mag uit naar Lazio waar ze het altijd al lastig hebben en hoop dat ze ons een handje helpen.

Verder moet Inter zelf alles winnen maar die 2e ster komt er, goede wedstrijd en hoop nu dat Fratessi nu eindelijk in de basis komt want hij laat het nu al vaak zien dat hij zijn plek verdient.

Dit Inter is echt wel zeer indrukwekkend. Ze hebben zoveel individuele kwaliteiten dat ze op elk moment kunnen toeslaan en dan kunnen ze ook nog is als het moet de hele boel op slot gooien en hun voorsprong verdedigen. Samen met City en Real de favorieten voor CL winst.

Terechte overwinning hoor, maar de arbiter had hier een heel groot aandeel in.

Bij de 3-0, de rebound van Dimarco, was het in eerste instantie al geen penalty. Toch werd deze zeer goedkoop gegeven door een falende VAR. Dan schiet Lautaro hem niet geweldig in en wordt hij gered. Dimarco is echter attent en als eerst bij de bal en schiet de rebound erin. In de enige herhaling hiervan, lijkt het er wel heel sterk op dat hij te vroeg in was komen lopen en dit doelpunt niet had moeten tellen. Daarna was het ook klaar met Atalanta. Werden de beteren gespaard en kwamen er andere spelers die de kans kregen van Gasperini.

Dus prima overwinning, maar de arbitrage had hier zeker een aandeel in.

29 februari 2024 om 06:41

Bij de live weergave van de penalty was het redelijk duidelijk dat Di Marco niet te vroeg kwam inlopen. Had gewoon een zeer intelligente loopactie waardoor hij op topsnelheid kwam inlopen terwijl de rest van op startsnelheid kwam inlopen.

29 februari 2024 om 07:02

Zeer intelligent is wel heel overdreven. Dit is pure logica en zou iedereen moeten doen.

Ook zit je ernaast met dat het redelijk duidelijk was. Op het moment van schieten leek hij al in de 16 te staan.

Sowieso had Inter in alle opzichten niet te klagen over de arbitrage hoor.

29 februari 2024 om 07:15

Niet iedereen doet het echter. Dus ja zeer intelligent. Zeker als je de enige bent die het doet en daarom zo snel bij de bal bent.

29 februari 2024 om 10:11

Dan verschillen we hierover flink van mening. Zelf kan ik hier niet zo snel van onder de indruk zijn en kan ik logica niet als zeer intelligent bestempelen. Zeker omdat het in dit specifieke geval zeer vermoedelijk ook nog eens in niets had moeten resulteren, mits de arbitrage op had gelet. Jij bent sneller van iets onder de indruk. Prima natuurlijk

29 februari 2024 om 12:07

Zeer vermoedelijk? Hij liep gewoon perfect op tijd in lijkt het op de beelden.

Man wat is Inter goed dit seizoen!

Mag hopen dat Madrid zich deze zomer dan wel volgende voor Bastoni meldt. Die kan zomaar de beste verdediger ter wereld worden.

Eerlijk is eerlijk, geen speld tussen te krijgen dit jaar bij inter. Hopelijk worden ze leeggekocht volgend seizoen 😉 al is dat ook geen zekerheid, want Skriniar vertrok, Onana vertrok en Lukaku, en ze zijn eigenlijk alleen maar beter geworden haha. Nogmaals chapeau

29 februari 2024 om 11:50

Ja inderdaad. Lautaro - Lukaku was een uitstekend duo.
Lautaro - Thuram vind ik weliswaar nog een beter duo zeg! Thuram heeft zich echt laten zien in mijn ogen.

Middenveld zijn de mensen ook opgestaan in mijn ogen.

Skriniar is de enige die ik echt vind dat zeer netjes is opgevangen.

Onana vs Sommer vind ik gelijkwaardig. Sommer is voetballend minder en waarschijnlijk wat kleiner, maar vind ik op de lijn wel weer een meer degelijke keeper dan Onana!

Skriniar is uiteindelijk opgevangen met de multifunctionele Pavard & Bisseck en daarnaast is de Vrij ook een stuk beter in vorm dan vorig jaar...

Wel benieuwd of ze Fratessi echt gaan overnemen. Idem voor Carlos Augusto & Arnautovic.

Als ze Dumfries verkopen, moet er wel nog een jongere verdediger bij. Acerbi De Vrij Darmian zijn toch allen wel aan de oude kant aan het worden. Zeker Acerbi met 36 (!) jaar en Darmian met 34 (!)

29 februari 2024 om 12:09

Frattesi heeft een verplichte koop in het huurcontract staan. Idem met Augusto en Arnautovic.

Verder zullen die oudere spelers op dat moment vervangen worden door iets jongere oudere spelers waarschijnlijk. En dat is best succesvol geweest de laatste tijd bij Inter.

29 februari 2024 om 14:07



Ah okã©. Kon ik mij ook wel voorstellen, zeker bij Frattesi en Augusto. Die zijn nog relatief ''jong''.

Arnautovic snap ik dan niet helemaal. Degelijke back-up, maar ik zou toch proberen verder te kijken.

Zeker als je volgend jaar al Taremi, Thuram, Lautaro en Sanchez zou hebben.

Eens wat betreft dat laatste. Zo'n Bisseck is ook ''al 23''. Maar ik zou Inter wel eens een keer voor een toptalentje willen zien gaan voor erbij. Voor centraal achterin bijvoorbeeld!

Al heb je met Pavard, Bisseck en Bastoni alsnog 3 jonge spelers!

29 februari 2024 om 14:26

Het was gewoon om de FFP-termijn een jaartje op te schuiven. Deden ze afgelopen jaar ook met Asslani bijvoorbeeld.

Een toptalent zou leuk zijn inderdaad. Op een nieuwe Lautaro-achtige aankoop is het toch al even wachten.

Mooie overwinning en Inter is gewoon weer ijzersterk dit jaar.
Ook heel apart om spelers als een Mkhitharyan, Acerbi (normaliter), Darmian en dergelijke gewoon te zien ''shinen''.

Zo'n Darmian speelt gewoon Dumfries eruit, die toch wel aardig goed was hé. Bizar eigenlijk.

En blijft het beleid ook mooi vinden. Althans, de transfervrije spelers. Nog steeds een bloedhekel aan Italiaanse clubs die met lachwekkende boden komen op ''goede'' spelers in het buitenland. En snap dat je goedkoop mogelijk zaken wil doen, maar soms is het respectloos hoor....

Maar dan zie je ze afgelopen jaar o.a. een Thuram transfervrij binnenhalen (die ik graag bij Arsenal had gezien). Huren ze spelers als Frattessi en Arnautovic bijvoorbeeld.

Arnautovic doet het gewoon degelijk. Sanchez een degelijke back-up ook nog. En dan heb je volgend jaar Taremi transfervrij. Is in principe dan de opvolger van de gehuurde Arnautovic, lijkt mij? Of gaat Sanchez dan toch weer weg?

En Zielinski er op het middenveld ook nog gratis bij.

Uitstekend beleid!

Benieuwd of ze toch moeten verkopen volgend jaar? Als, dan gok ik dat het Dumfries gaat worden. Zeker omdat ze Darmian, Cuadrado en Buchanan hebben die op die wingback plek kunnen spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren