Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inter bereikt akkoord met Italiaans international van 35 à 40 miljoen euro

Laatste update:

Davide Frattesi nadert een overstap naar Internazionale, zo weet onder meer transfergoeroe Fabrizio Romano te melden. De centrale middenvelder van Sassuolo is persoonlijk akkoord met i Nerazzurri en is in afwachting van een akkoord tussen de clubs. Dat zal vermoedelijk niet lang meer duren, daar die onderhandelingen zich in een vergevorderd stadium bevinden.

De 23-jarige Frattesi kende een zeer constant seizoen bij Sassuolo. In 36 Serie A-wedstrijden kwam hij tot 7 treffers en bovendien was hij een van de belangrijkste spelers in het team dat dertiende eindigde. Frattesi debuteerde in juni vorig jaar voor de nationale ploeg van Italië en kwam tot op heden tot zes interlands. In zijn meest recente wedstrijd voor la Squadra Azzurra was hij tegen het Nederlands elftal in de troostfinale van de Nations League (2-3) goed voor een treffer en een assist. In Enschede zorgde hij voor de 0-2 en was hij verantwoordelijk voor de assist op Federico Chiesa, die de 1-3 maakte.

De keuze van Frattesi voor Inter kan enigszins opvallend genoemd worden, daar de geboren Romein ook in de nadrukkelijke belangstelling stond van AS Roma. Bij die club vertoefde hij twee jaar in de jeugdopleiding, voordat hij in 2017 voor vijf miljoen euro de overstap maakte naar Sassuolo. Die club verhuurde hem in achtereenvolgende seizoenen aan Ascoli, Empoli en AC Monza, voordat hij zich in het seizoen 2021/22 definitief van een plekje bij Sassuolo verzekerde.

Ook AC Milan werd genoemd als mogelijke nieuwe bestemming voor Frattesi, maar volgens Romano heeft die club andere prioriteiten. Wat Frattesi gaat opleveren voor Sassuolo is nog even de vraag, maar duidelijk is dat de club een veelvoud gaat verdienen van de vijf miljoen euro die het in 2017 aan Roma betaalde. Sassuolo-voorzitter Giovanni Carnevali liet zaterdag tegenover Sky Sport nog weten dat hij zijn goudmijn tussen de 35 en 40 miljoen euro taxeert. "Een eerlijke prijs."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In mijn leven dat ik voetbal kijk heb ik veel Oranje-beulen meegemaakt, waarvan Maniche de eerste was. Maar Frattesi die toevallig lekker speelde tijdens de wedstrijd voor plek drie in de Nations League schaar ik daar niet bij

4 juli 2023 om 19:17

Als ik hier de titels mag geloven, is de postbode van de reserve linksback van Litouwen nog een beul van Oranje, omdat die reserve linksback tijdens de warming-up het gras zo beïnvloedde dat de pass van Kromkamp net niet lekker aankwam tijdens een oefenwedstrijd.

4 juli 2023 om 19:32

Kromkamp heeft 11 interlands gespeeld, maar geen daarvan tegen Litouwen, dus je verhaal klopt niet. Kromkamp heeft tegen de volgende landen gespeeld: Armenie (2x), Kameroen, Mexico, Roemenie, Tsjechie, Australie, Duitsland, Engeland, Zweden en Italie.

4 juli 2023 om 19:39

Al moet ik er wel bij zeggen dat het mogelijk is dat de postbode van de reserve linksback van Litouwen het gras kan hebben beïnvloed tijdens de oefenwedstrijd van Nederland - Italië van 12 november 2005 (3-1 winst voor Italië), tevens ook de enige interland die Kromkamp heeft verloren.

4 juli 2023 om 19:49

Hij heeft het niet gehad over een verloren wedstrijd, wel scherp blijven he!

4 juli 2023 om 20:22

Bedankt Mister_Seal voor de opheldering, ik was al onder de indruk dat het verhaal van AjaxxxLove niet helemaal klopte!

4 juli 2023 om 20:34

Zei ik Kromkamp? Ik bedoelde Sneijder. Die twee haal ik altijd door elkaar.

Deze speler had ik graag bij ons terug zien komen.
Helaas worden we alweer afgetroefd.
Maar gelukkig hebben we Aouar en N'Dicka transfervrij kunnen halen.

4 juli 2023 om 19:14

Niet getreurd. Jullie en inter zijn gewoon goed bezig. Wat Juve en Milan op de tafel brengen is triester..

4 juli 2023 om 20:21

Fratessi komt ook uit de jeugd van Roma toch? Had eigenlijk wel verwacht dat Roma zijn vervolg club zou worden maar met Aouar en Ndicka mag je denk ook al tevreden zijn en volgens mij komen daar binnenkort ook nog Scamacca en die 2 spelers van Leeds bij.

Goede speler, geen type Brozovic maar prima voor afwisseling met Calhanoglu. Er moet echt nog wel wat bij op het middenveld. Brozovic moet opgevolgd worden, Gagliardini is weg en Mkhitaryan is gewoon niet goed genoeg. Moeten zeker nog 2 middenvelders bij, maarja Inter heeft geen geld…

4 juli 2023 om 18:38

Fratessi word echt niet gehaald om af the wisselen met Calhanoglu, volgend seizoen moet Asllani afwisselen met Calhanoglu.

Fratessi komt daarnaast te spelen op Mkhitaryan ze plek.

4 juli 2023 om 20:22

Inter is ook bezig met Samardzic. 21 jarige Serviër van Udinese. Ook talentvolle speler. Zie hem graag komen.

Trieste clickbait titel weer, Voetbalzone is echt het rioolputje van de voetbalnieuwssites geworden zeg.

Dat juve weer niks doet is mij een raadsel. Dit is een erg sterke middenvelder. Tot nu toe een zeer teleurstellende transferperiode. En het ergste is dat Allegri gaat blijven. Compleet waardeloos

4 juli 2023 om 21:49

Nu Giuntoli binnen is ben ik wel echt heel blij. En Allegri mag idd zsm vetrekken

4 juli 2023 om 22:35

Ja maar als dit klopt dan is Frattesi al verloren. Dat zou een erg goede versterking zijn van het middenveld. Verder zeker blij dat Guintoli binnen is. Hopelijk brengt hij wat verstand mee met de aankopen.

Dit zou en topaankoop zijn. Jong talentvol Italiaans en zich al laten zien in de Serie A. Ben echt wel blij met de namen die naar Inter komen maar ook de spelers die gelinkt worden aan de club. Marotta doet echt weer goed werk met de middelen die hij heeft want financieel is het bij Inter natuurlijk op het moment geen geweldige situatie.

Goede speler maar ik had liever Brozovic aan boord gehouden, ben benieuwd wie we nog meer gaan halen, om te beginnen een vervanger voor Dzeko.

4 juli 2023 om 20:49

Die is er al Thuram.

4 juli 2023 om 23:48

Alleen wel op huurbasis las ik, ben benieuwd of we Lukaku dan weer een jaar huren, hebben we straks 2 spitsen op huurbasis.

5 juli 2023 om 08:36

Huurbasis ? Thuram is transfervrij overkomen van Gladbach en heeft getekend voor 5 jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren