Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Inbrekers bedreigen Engels international en stelen dure Range Rovers

Laatste update:

De politie van Greater Manchester is een onderzoek gestart naar een inbraak in het huis van Tom Cleverley. De dieven bedreigden de middenvelder van Everton en vrouw Georgina Dorsett vrijdagavond met honkbalknuppels en namen voor 235.000 euro aan spullen mee.

/

Cleverley en zijn vrouw hebben volgens the Sun geschokt gereageerd, zeker omdat hun tweejarige dochter er ook bij was. De buit bestond uit een armband ter waarde van 15.000 pond, een handtas van 10.000 pond, een horloge van 50.000 pond en twee Range Rovers van ieder 50.000 pond.

De politie heeft in een verklaring laten weten dat niemand gewond is geraakt, maar dat er logischerwijs onmiddellijk een onderzoek is ingesteld. Cleverley is zeker niet de eerste Engelse voetballer die het slachtoffer is geworden van een inbraak. Onder anderen Peter Crouch, Phil Jagielka en Steven Gerrard waren eerder de pineut.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook al heb je al het geld van de wereld, wat moet je in vredesnaam met een handtas van 10.000 pond of een armband van 15.000 pond? Overigens gebeuren dit soort dingen dagelijks alleen is de buit bij voetballers nu eenmaal wat groter en komt het sneller in de media. Neem aan dat de kentekenplaten etc. al vervangen zijn en dat de auto's al lang richting de grens gereden zijn of zelfs overgespoten ergens in de garage staan.

7 oktober 2015 om 12:24

Wat maakt het jou uit als ze dat kopen? Als zij dat willen kopen moeten ze dat toch lekker doen. Maarja dan heb je wel kans dat je beroofd wordt.

7 oktober 2015 om 12:29

Het maakt hem niks uit hij vraagt het zich gwn af. En omdat wij hier geen 5 miljoen perjaar verdienen ofzo zullen we (nooit?) weten wrm iemand 15.000 pond betaald voor een armband voor de rest heeft ie gelijk.. Gebeurd elke dag dit soort dingen.. Net als een voetballer die ernstig ziek word of zich misdraagt of beroofd word gebeurd waarschijnlijk nu ik dit type... Bij een doodnormale persoon.

7 oktober 2015 om 13:00

Opzich wel te snappen toch, wij geven waarschijnlijk een groter percentage van ons inkomen uit aan kleding. Er zijn gewoon prachtige spullen die veel kosten maar als de prijs nog steeds maar een miniem percentage is van je vermogen snap ik heel goed dat je het doet. Daarbij behouden horloges veel waarde bijvoorbeeld, veel meer als een range rover.

7 oktober 2015 om 12:34

Ja, wat ik mij afvroeg is waarom iemand een horloge koopt die net zo duur is als een Range Rover haha

7 oktober 2015 om 12:40

Echt he. Als je een horloge hebt van 50.000 ga je toch in een auto rijden van 200.000

7 oktober 2015 om 15:15

Omdat juwelen zoals goud silver hun waarde vaak houden en soms zelfs duurder worden integenstelling tot auto's

7 oktober 2015 om 12:37

Komt dagelijks voor maar dan niet voor 235.000 euro over het algemeen

7 oktober 2015 om 12:46

Vind ik ook, al pak ik de jackpot van 30 miljoen, hooguit een Breitling van 8.000 en dan ben ik voor altijd klaar met horloges. Ook niet zo gek dat veel voetballers erna geen knaken meer hebben.

7 oktober 2015 om 12:54

Zeg je nu, maar zodra je dat geld hebt gaat het waarschijnlijk wel anders. Zo werkt een mens nou eenmaal. Veel mensen zeggen super tevreden te zijn als ze ooit een audi A4 of BMW 3 serie kunnen kopen, maar als ze eenmaal genoeg geld hebben, zullen ze toch voor een S4, Rs4, M3, A6, 5 serie oid gaan.

7 oktober 2015 om 13:01

Horloges blijven juist veel geld waard, kan beter besparen op een auto dat is een stuk grotere afschrijving.

7 oktober 2015 om 12:54

Wat moet je überhaupt met een handtas, armband of horloge?! Je spullen passen ook in je broekzakken als man, een armband heb je ook niet nodig en op je mobiele telefoon kan je ook zien hoe laat het is.

7 oktober 2015 om 13:05

dacht dat er stond dat hij een vrouw had ?

Wat maakt het uit hoe duur zijn spullen zijn. Ze hebben het hem afhandig gemaakt en dat moet vergoed worden.

7 oktober 2015 om 13:05

tja als je er zo over nadenkt, je kan ook wel lopen zonder schoenen en zonder kleding en een huis heeft dan ook weinig zin omdat je ook grotten hebt, tja.

7 oktober 2015 om 13:09

Wat is dat nou voor onzin.
Als iemand daar waarde aan hecht, moet ie dat lekker dragen.
Jij draagt neem ik aan een onderbroek?
Kan ik ook zeggen, waarom zou je dat doen als je toch een broek eroverheen draagt...

7 oktober 2015 om 13:42

Ik had het er misschien nog wat dikker bovenop moeten leggen, mijn fout

Horloge net zo duur als een auto. Wat een wereld.

Wel apart dat deze spelers allemaal bij Everton of Liverpool spelen of speelde.

Verder gun je dit niemand natuurlijk

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren