Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'In de winterstop gaan we op zoek naar een nieuwe uitdaging voor Ryan'

Laatste update:
/

Ryan Koolwijk vertrekt in de winterstop reeds bij FC Dordrecht. De middenvelder, 29 jaar, maakt gebruik van een clausule in zijn contract om het halverwege het seizoen voor gezien te houden. Aan de Krommedijk kan hij niet rekenen op een basisplaats.

“We hebben besloten dat het op dit moment beter is om verder te kijken en in de winterstop op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging voor Ryan”, laat zaakwaarnemer Revien Kanhai aan het Algemeen Dagblad weten. “Tot die tijd zal hij alles geven voor FC Dordrecht.”

Koolwijk tekende medio september een contract met FC Dordrecht. Hij kwam daarna slechts zes keer binnen de lijnen, waarvan viermaal als invaller. Volgens trainer Ernie Brandts past de ex-speler van Excelsior en NEC namelijk niet in zijn systeem. Koolwijk zat na zijn vertrek bij NEC, afgelopen zomer, lange tijd zonder club. Hij hoopte op een buitenlands avontuur.

Denk jij dat Ryan Koolwijk in januari bij een andere club in Nederland aan de slag gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou toch denken dat hij wel van toegevoegde waarden zou zijn bij dordrecht.

2 december 2014 om 01:04

Naar mijn mening is hij dat ook

Jammer ik vondt hem wel goed als hij er in kwam bij dordt

Denk niet dat hij wat beters gaat vinden

Wat een pannekoeken. Die zaakwaarnemer en koolwijk. Koolwijk moet gewoon zijn centjes pakken bij dordrecht en daarna verder kijken. En die zaakwaarnemer moet al een club voor hem hebben als hun besluiten te stoppen in de winter. Gooi je oude schoenen niet weg voor je nieuwe hebt!

2 december 2014 om 03:19

Welke centen? Bij laagvliegers pak je echt niet veel knaken hoor.
En hij is 29 dus hij heeft niet zo veel tijd meer om te banken.

Enige schapekop die kan uitleggen waarom koolwijk "niet in het systeem past"?

2 december 2014 om 07:10

Bij een club als Dordt zal je moeten buffelen en altijd een stap extra zetten. Te veel moeite voor Playstation voetballer Koolwijk. Brands heeft tenminste de kloten om deze centengraaier op de bank te zetten, bij NEC had men dat niet. Zeker weten dat als men toen Rayn een paar wedstrijden op de bank had gehouden men genoeg punten had gehad om in de eredivisie te blijven.

2 december 2014 om 08:00

100% mee eens. Verschrikkelijke speler met een verschrikkelijke uitstraling. Deze jongen is overgewaardeerd. Het feit dat 'ie gebruik maakt van de optie om vroegtijdig weg te kunnen zegt al heel veel over zijn instelling...

2 december 2014 om 08:05

Ik woon in dordt en zeker vorig jaar als spelers niet 120% werkte dan was het out .... en koolwijk doet dit kennelijk niet . Ik denk dat dordt weet punten gaat pikken als korte er weer is .

2 december 2014 om 08:15

Brands heeft helemaal geen kloten.... Anders had hij die technisch directeur al lang een draai om de oren gegeven. Brands is een prima trainer, maar niet als die Boogers ook nog voor trainertje wil spelen en Brands onrealistisch laat spelen. Ik begrijp niet dat Brands daardoor zijn ,,goede'' naam laat verkwanselen.

2 december 2014 om 17:03

Wat is zijn PSN?

Koolwijk was in het seizoen bij NEC de meest opvallende speler v.w.b. inzet en wilskracht! Volgens mij zijn ze bij Dordrecht na een aantal wedstrijden goed de weg kwijt. Dat zie je wel aan de resultaten. Een technisch directeur die louter onzin uitroept en een zelfs voor trainertje speelt m.b.t. de speelstijl. Dat levert slechts 5 punten op en de rest van het seizoen zal blijken dat het een kansloze missie is. Dan is het toch merkwaardig dat een speler als Koolwijk op de bank zit. Of vind de TD deze jongen ,,te verdedigend''. Ongeloofwaardig en gezien het gemis aan realiteit is Dordrecht ongeloofwaardig in de competitie. Jammer, ik had er na vorig seizoen meer van verwacht!

2 december 2014 om 08:38

Inzet en wilskracht?! Laat me niet lachen! Deze jongen heeft vorig jaar (en de jaren daarvoor) een regelrechte wanprestatie geleverd bij NEC.

2 december 2014 om 09:24

Hahaha. Koolwijk en inzet en wilskracht. Koning pingelen en bal kwijt raken. En dan is het vaak ook nog de schuld van een ander volgens mister Koolwijk.

Hij is daar niet op zijn plek, hij hoort bij een laagvlieger waar lekker naïef voetbal wordt gespeeld. Domweg alles op de aanval en de dood of de gladiolen. Dan kan Koolwijk soms laten zien dat hij wel wat kan.

Koolwijk kan veel meer dan hij laat zien.

2 december 2014 om 17:05

Oke, nou kraam je echt onzin uit. Als er een speler was zonder inzet dan was het Koolwijk wel. Liet altijd als eerste zijn koppie hangen als het minder ging.

Niks voor nac? Wil wel strijden zal mis wel te duur zijn

Wat een stomme verklaring. Je weet toch wel wat voor speler je binnenhaalt. Dan moeten ze geen paniekaankopen doen! Wat een lelijk beleid zeg..

Snap ik niks van, speelde vorig seizoen nog goed mee in de eredivisie en nu zou die niet mee kunnen met Dord. De trainer had hem veel meer kansen moeten geven, is zeker een toegevoegde waarde voor Dord! Speelde als een van de weinige gewoon goed bij Nec, probeerde de ploeg op sleeptouw te nemen. Misschien als NEC weer terug is daar weer gaan spelen?

2 december 2014 om 10:23

Hou eens op! Niks terug naar NEC!

2 december 2014 om 13:28

Niet? Oh ok, dacht serieus dat hij het daar best goed deed?
Dan heb ik er me te weinig in verdiept ;-)

Hoop wel dat NEC volgend seizoen terug is, die horen in de Eredivisie!
Maar ze staat er ook goed voor.

Hij hoort natuurlijk in de basis bij ons, maar telkens wanneer hij er in stond, heeft hij niks toegevoegd. Ado uit bijvoorbeeld lekker ongemotiveerd loopt hij er dan bij. Blij dat die weg is.

Vreemd verhaal. Maanden niet gevoetbald, tekenen bij Dordt er dan na slechts wedstrijden weer vertrekken zonder andere club en weer zonder club zitten? Vreemd verhaal, dat zijn niet echt de meest gemotiveerde spelers lijkt mij. Maar goed, gezien het gebrek aan beleid bij veel Nederlandse clubs zal die jongen wel weer snel een club hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren