Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Özyakup kan mooie transfer gaan maken

Laatste update:
/
Trainer Ernesto Valverde van Athletic Club is nooit in beeld geweest bij Barcelona. Althans, als we directeur Andoni Zubizarreta op zijn mooie ogen moeten geloven. “Luis Enrique is altijd onze eerste keuze geweest. We moesten weer wat aanpassingen doen aan ons spel en dat gebeurt onder Luis Enrique”, aldus Zubizarreta. De vijftigjarige Valverde bleef dus gewoon in Baskenland. (El Mundo Deportivo)
/
Tottenham Hotspur heeft een groot deel van de honderd miljoen euro van Gareth Bale verkwanseld aan miskopen als Paulinho, Roberto Soldado, Vlad Chiriches en Étienne Capoue. Daar is voorzitter Daniel Levy totaal niet blij mee en er rollen koppen in Londen. Tal van scouts, analisten en adviseurs worden door Levy ontslagen, omdat de voorzitter vindt dat ze hun werk niet goed hebben gedaan. (Daily Mail)
/
Oguzhan Özyakup kan mogelijk een volgende stap maken in zijn carrière. De in Zaandam geboren Turk maakt indruk in het shirt van Besiktas en staat in de belangstelling van Málaga en Valencia. De 22-jarige Özyakup geldt al sinds zijn jonge jeugd als groot talent: hij maakte onder meer deel uit van de jeugdopleiding van Arsenal. In de zomer van 2012 verruilde hij Londen echter voor Istanbul. (Takvim)
/
De onderhandelingen tussen Juventus en Stephan Lichtsteiner verlopen zeer moeizaam en ondertussen is duidelijk wat het verschil tussen vraag en aanbod is. Juve heeft een driejarig contract ter waarde van twee miljoen euro per seizoen klaarliggen, maar de international van Zwitserland wil meer. Lichtsteiner mikt op drie miljoen euro per jaar en hij dreigt met een overgang naar de Premier League. (La Gazzetta dello Sport)
/
FC Porto-coach Julen Lopetegui houdt zich geen moment bezig met een eventueel vertrek van Casemiro. De controleur wordt gehuurd van Real Madrid, maar door het naderende vertrek van Sami Khedira uit Madrid haalt de Koninklijke de Braziliaan mogelijk terug. “Hij is speler van FC Porto, hij werkt hard aan het herstel van zijn blessure en meer valt er niet te zeggen”, aldus Lopetegui. (A Bola)
Oguzhan Özyakup is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat die lang bij ons blijft en eventueel aanvoerder wordt net een Gerard van besiktas maar als ik eerlijk ben ik gun het hem ook wel een beetje

Mooi kan Az nog een klein bedrag te goed zien.
Jammer dat hij toentertijd vertrok naar Arsenal, maar het is goed gekomen.

En dan zegt men dat je via Turkije niet hogerop kan. Valencia is wel een mooie club voor Ozyakup, laatste Turk die daar speelde was Topal. Die kwam na een jaar meteen terug naar Turkije. Besiktas doet er slim aan om hem nog een jaartje te laten wachten. Ik denk dat hij zelf ook nog wilt blijven.

1 november 2014 om 22:11

Topal speelde 2 seizoenen bij Valencia

1 november 2014 om 23:11

Ja je hebt gelijk. Herinner niet veel van zijn laatste jaar. Een doelpunt tegen Az nog.

1 november 2014 om 22:15

Dat zegt "men" niet, generaliseer niet het is nergens voor nodig, dat wordt door azijnpissers over de eredivisie gezegd.

On: mooie transfer zou voor hem Valencia zijn, weet alleen niet of hij dan veel aan spelen toe komt maar zo ja dan meteen doen, zitten dit seizoen in de lift en ben benieuwd waar ze vorig jaar zijn .

1 november 2014 om 23:10

Een heel groot deel dan op vz.

Ik hoop dat hij nog jaren bij ons blijft spelen en grote successen met Besiktas gaat behalen..

Volgend jaar zal hij in het nieuwe stadion pas echt zien hoe groot Besiktas is..

1 november 2014 om 23:42

Ik hoop dat hij voor heel veel geld verkocht word. Arsenal heeft namelijk een doorverkooppercentage van 35 procent. En daar komt dan ook nog een opleidingsvergoeding van 5 procent bij, dus 40 procent van de transfersom gaat naar Arsenal.

2 november 2014 om 03:56

Mooiste zou zijn als Arsenal hem terughaalt.. Zo goed is dat middenveld van Arsenal namelijk ook niet..

2 november 2014 om 12:15

Voor wie dan? Want Ramsey en Wilshere zijn op de CM beter, en Ozil gaat hij er niet uitspelen op de AM. En aangezien hij geen DM is gaat hij niet veel spelen denk ik.

Zonde dat hij uit de AZ jeugdopleiding zo snel wegging, heeft bij Arsenal (ondanks de lof van Wenger) nooit een echte kans/veel speeltijd gehad. Als hij 4-5 jaar terug een paar jaar bij AZ zijn debuut had gemaakt, had hij wel naar een PSV kunnen gaan daarna en dan naar een topclub.

Bij AZ speelde hij standaard met jongens die 2-3 jaar ouder waren dan hem, net als bij Maher het geval was.

Sowieso heeft AZ een beest goede opleiding de laatste 10 jaar..........nu Luckassen, Hoedt,haye, van Overeem (aan Dordt verhuurd), Lewis (Go ahead verhuurd)

En Olij, Ouwejan, Dos Santos, Weerdenburg etc die eraan zitten te komen

En de afgelopen jaren zijn spelers als Vejinovic, Thomas Lam, Ben Rienstra, Assaidi, Narsingh (allebei) Overtoom, Luiijckx, Ruud Vormer, Ron Vlaar en Jeremanin Lens naar boven gekomen........

Best knap voor een subtopper!

1 november 2014 om 23:41

Maar Besiktas doet echt niet onder voor Feyenoord of Psv, en hij heeft jaren met spelers als Fabregas, Rosicky, Hleb en Song getraind, nogal wat anders dan wat er in NL rondloopt.

2 november 2014 om 11:01

Zie een Strootman, Mertens etc. die hebben ook mooie transfers gemaakt.

Niet om de Turkse competitie te bashen... maar hoe vaak gaat een speler vanuit Turkije naar een topclub in het buitenland? Ik denk dan aan Arda Turan, maar hij ging naar Atletico toen zij nog sub-top waren en groeide mee..

Ajax/psv etc hebben een betere naam wat betreft doorsluizen van spelers naar Spanje/engeland/italie.

Alleen gezien zijn Turkse roots kan ik zijn move naar Turkije begrijpen en misschien financieel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren