Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Zoon van Gheorghe Hagi op weg naar Serie A

Laatste update:
/
Na Tottenham Hotspur heeft ook Liverpool belangstelling getoond voor Fernando Llorente. De aanvaller is bij Juventus geen eerste keuze; hij bokst op tegen onder anderen Carlos Tévez en Álvaro Morata. Bovendien wordt Juventus stevig in verband gebracht met Paulo Dybala en Simone Zaza. Ook Spaanse clubs als Barcelona, Sevilla en Valencia houden de ontwikkelingen rond Llorente goed in de gaten. (Daily Mail)
/
Internazionale dreigt Samir Handanovic te verliezen, maar kan de clubkas spekken én de aanval versterken. De doelman lijkt zijn medio 2016 aflopende contract niet te verlengen en daarom is een vertrek komende zomer waarschijnlijk. AS Roma zou de Sloveen graag in huis halen als opvolger van Morgan De Sanctis en in ruil voor Handanovic zou Inter niet alleen een geldbedrag, maar ook Mattia Destro mogen verwachten. (Corriere dello Sport)
/
Fiorentina wil zich in de zomer versterken met een jonge Roemeen, al is dat op zichzelf geen opmerkelijk nieuwtje. Interessanter wordt het echter als de naam van die speler Ianis Hagi is. De zestienjarige spelmaker is nu nog in dienst van FC Viitorul, de club waar zijn illustere vader Gheorghe werkzaam is als coach. Ondanks zijn prille leeftijd heeft Ianis daar al twee wedstrijden in de hoofdmacht achter zijn naam staan. (Sky Italia)
/
Kara Mbodj staat er goed op in Engeland. De stopper van Racing Genk stond al in de belangstelling van West Ham United, maar schijnt nu ook in beeld te zijn bij Chelsea. José Mourinho ziet de 25-jarige Senegalees als een welkome aanvulling op zijn toch al niet misselijke defensie. Mbodj staat nog tot de zomer van 2018 onder contract in België, maar hoeft slechts vier miljoen euro te kosten. (Daily Mirror)
/
Tegen Oranje mocht hij slechts invallen, maar dat neemt niet weg dat Hakan Calhanoglu buiten Turkije wordt beschouwd als een van de grootste talenten die het land rijk is. De middenvelder van Bayer Leverkusen heeft inmiddels bericht gehad van AS Roma en Juventus, terwijl Barcelona ook vrijwel wekelijks scouts naar wedstrijden van die Werkself stuurt. Een grote transfer kan dus niet uitblijven. (Tuttosport)
Is Hakan Calhanoglu klaar voor een stap hogerop?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hagi, wat een speler was dat zeg! kijken of ie in de buurt van het niveau van zijn pa kan komen...

31 maart 2015 om 15:51

Over het algemeen doen de zoons van... het wel minder doen dan pappie

31 maart 2015 om 16:12

Klopt, maar er zijn uitzonderingen. Zoals Jordi Cruyf bijvoorbeeld

31 maart 2015 om 16:30

Jordi was toch niet beter dan zijn vader! Paolo maldini is wel een van de weinige uitzonderingen, en Ronald Koeman ook.

31 maart 2015 om 16:43

Jordi heeft het haast ook nergens gered

31 maart 2015 om 17:34

nou dan ken jij Paolo Maldini niet haha. zn zoon is 1 van de beste verdedigers ooit geworden en heeft zn hele leven voor Milan gespeeld

31 maart 2015 om 18:01

Er staat toch ook minder dan....?? Nigel de Jong doet het ook beter dan zijn vader.

Verder is dit natuurlijk een gerucht en kan je nooit weten of een 16-jarige het daadwerkelijk gaat maken. Dit bericht is er puur en alleen om zijn achternaam.

Komt Hagi senior zelf dan ook even een balletje meetrappen?

Hakan Calhanoglu kan zeker hogerop, mits hij er mentaal klaar voor is. Speelt af en toe nog wat grillig, maar zie in hem een topper in wording (voor zover hij dat nog niet is).

Calhanoglu moet blijven, Leverkusen is een uitstekende club en doen al jaren goed in de Bundesliga. Roma is geen stap vooruit in mijn opzichte. Moet nog een tijdje blijven en dan wellicht een stap maken als Atletico, niet hoger want daar zijn speelminuten moeilijk tenzij hij zich enorm blijft ontwikkelen... Is al wel op de goeie weg.

Zoon van Hagi gaat tekenen voor Galatasaray. Die jonge heeft niks te willen.

Hakan Calhanoglu is zeker ready voor een stap hogerop. Ik denk dat Barcelona of Real madrid hem zal binnen halen

31 maart 2015 om 18:03

Waarom denk je dat? Dat hij na dit seizoen klaar is voor een stap hogerop, maar ik zie hem niet zo snel gelijk naar de top in Spanje gaan. Genoeg andere kandidaten voor zijn positie.

31 maart 2015 om 19:07

Calhanoglu heeft bijna alles om te slagen in Barcelona of Arsenal, spelmaken, technisch, snelheid, vrije trappen, geef jij is een reden waarom hij dat niet zou kunnen?

Waarom haalt Ajax of PSV geen Kara Mbodj, speelt net over de grens (dichtbij genoeg om paar scouts op af te sturen) voor 4 miljoen haal je niet snel een betere (naast hem zou bijvoorbeeld Veltman/bruma zich goed kunnen ontwikkelen)

Ondanks zijn prille leeftijd AL 2 wedstrijden in de hoofdmacht. Ja vind je het gek... Papa is de trainer... Thuis tijdens het eten: papa...laat me nou spelen. Ik ben 17 en jou naam trekt toch wel een club aan. Dan teken ik voor een paar ton en zitten we (ik) NOG beter dan dat we al zijn. Mocht het niet lukken dan hou ik ze aan het contract. Kijk Adu, die is ook binnen gelopen op een carriere van niks. Papa Hagi: dat is een uitstekend idee zoon! Cruijf deed het... Pele deed het, Zidane doet het, Beckham...zelfs Gudelje! (enz enz...) Komt goed zoon. Het gaat er toch om wie je papa was, wie je kent in dit geval. Daadwerkelijk talent maakt nu niks uit. Zal ik een paar van mn vorige clubs even bellen?

31 maart 2015 om 19:11

Wat probeer je nou grappig te doen? Als je zo praat zou hij elke week moetten beginnen, hij wou hem gewoon een kans geven en die heeft hij gekregen, stel hij speelt de sterren van de hemel dan is het een goede zaak geweest, tuurlijk speelt papa een rol die beslist betekent niet dat hij gelijk de voorkeur krijgt boven een betere speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren