Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Özil krijgt gezelschap van bekende uit Madrid

Laatste update:
/
Antonio Cassano zit momenteel clubloos thuis, maar gaat in de zomer weer aan het werk. Na zijn vertrek bij het failliet verklaarde Parma heeft de 32-jarige spelmaker al heel wat aanbiedingen langs zien komen en Torino lijkt het meest concreet. 'In januari hadden ze niemand nodig, maar in de zomer staan de zaken er anders voor", zegt de zaakwaarnemer van il Pibe de Bari. (Tuttosport)
/
Dick Advocaat liet er geen twijfel over bestaan: zijn dienstverband bij Sunderland zou niet langer dan een paar maanden duren. Nog geen twee weken na die uitspraak lijkt hij daar al op terug te moeten komen. Als Magic Dick erin slaagt om de club in de Premier League te behouden, ligt er voor hem een splinternieuw, eenjarig contract klaar. Daarnaast mag hij natuurlijk ook gewoon de beloofde bonus van 680.000 euro houden. (The Sun)
/
Arsène Wenger geeft Álvaro Arbeloa de kans om terug te keren naar de Premier League. De vleugelverdediger mag vertrekken bij Real Madrid, dat zich voor komend seizoen al heeft versterkt met Danilo van FC Porto, en Arsenal schijnt belangstelling te hebben. Zijn oude teamgenoot Mesut Özil speelt daar al. De 32-jarige Arbeloa speelde eerder voor Liverpool en een hernieuwde samenwerking met the Reds is ook mogelijk. (Metro)
/
Pierpaolo Triuzli, de man die belast is met de zakelijke toekomst van Paulo Dybala, heeft een gesprek gevoerd met Maurizio Zamparini. Hij gaf daarin aan dat zijn felbegeerde cliënt het liefst in de Serie A blijft voetballen en een voorkeur heeft voor Juventus, als het van een transfer komt. Zamparini heeft ernaar geluisterd, maar wilde niet akkoord gaan met een vraagprijs van dertig miljoen euro. Hij wil absoluut meer geld zien voor Dybala. (Tuttosport)
/
Carlos Tévez heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij ooit wil terugkeren bij Boca Juniors en in de zomer is het mogelijk zover. De Argentijnse grootmacht bereidt een bod voor op el Apache, al is dat nog wel afhankelijk van wie voorzitter wordt. De strijd om die functie is namelijk in volle gang. Favoriet Mauricio Macri heeft de komst van de international beloofd en heeft daar tien miljoen euro voor over. (La Gazzetta dello Sport)
Álvaro Arbeloa zou een echte aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsjeblieft geen Arbeloa die man is zo dramatisch

11 april 2015 om 18:23

Ja en je hebt bellerin

11 april 2015 om 20:11

Arbeloaaatjee toppertjee

Wat moeten wij nou weer met Arbeloa? Als hij nou 5 jaar jonger was, kon hij een aardige back-up zijn.

12 april 2015 om 10:30

Ik snap niet waarom hij bij real in de basis staat. Arbeloa is ook gewoon vergane glorie. Snap daarom ook niet waar zo n onzin gerucht vandaan komt. Past nog eerder bij een spaanse middenmotor.

Wie bedenkt deze dingen nou weer arsenal heeft een luxeprobleem op rechtsback en dan kom je met een van de slechtste rechtsbacks aller tijden. Bellerin, chambers en debuchy zullen vast knikkende knietjes hebben als ze de wandelgangen lezen

Arsenal is Arbeloa niet waard.

Wat een bullshit gerucht. Debuchy, Bellerin, Chambers. Arbeloa zou niet nodig zijn. En Jenkinson staat ook nog bij Arsenal onder contract.

Ik vind op dit moment bellerin beter hij maakt nog wat schoonheidsfouten maar daarom is hij nog jong

Bellerin, Debuchy en Chambers en dan slaag je er nog in Arbeloa te linken aan Real. Knap. Zeg dan eerder Liverpool als opvolger voor Johnson.

Zamparini mag blij zijn als die nog 30 miljoen euro kan vangen voor Dyabla aangezien hij nog een contract heeft tot de zomer van 2016. 15 tot 20 miljoen euro zou een wat redelijker bedrag zijn voor een uitstekende speler met een kortlopend contract.

Dacht eigenlijk dat het over khedira ging, fijn die titels! Arbeloa lijkt me inderdaad vreemd en onnodig kijkende naar de bezetting op lb

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren