Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: 5-2 zege op Strasbourg kost PSG 180 miljoen

Laatste update:
/
Nacho Fernández geniet opnieuw belangstelling van AS Roma. Hoewel de veelzijdige verdediger van Real Madrid nog een contract tot medio 2020 heeft, zet technisch directeur Monchi in op de zomerse komst van de Spaans international. (AS) (AS)
/
Gennaro Gattuso is zeker niet de best betaalde trainer in de Serie A. De oud-middenvelder staat bij AC Milan voor een jaarsalaris van 120.000 euro op de loonlijst. (La Gazzetta dello Sport)
/
Paris Saint-Germain is na de 5-2 zege op Strasbourg mathematisch gezien zeker van lijfsbehoud. Daardoor wordt de verhuurperiode van Kylian Mbappé omgezet in een permanent dienstverband; AS Monaco krijgt 180 miljoen euro. (RMC)
/
Roberto Mancini is niet bezig met het bondscoachschap van Italië. De trainer zegt dat hij gewoon nog een contract heeft bij Zenit Sint-Petersburg en dat hij zich op zijn club ‘focust’. (Sky Italia)
/
Everton wil zich komende zomer versterken met Josip Ilicic. Het ligt echter niet voor de hand dat Atalanta zal meewerken, daar de spelmaker uit Slovenië nog geen jaar geleden van Fiorentina overkwam. (Corriere dello Sport)
/
Chelsea is onder één voorwaarde bereid om met Borussia Dortmund te praten over een definitieve overgang van Michy Batshuayi. De Londenaren willen dat de Bundesliga-club ook bereid is om Christian Pulisic te verkopen. (Daily Mail)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is in vresesnaam de toegevoegde waarde van zo'n constructie? Zat er daar een grapjas bij Monaco die hoopte dat PSG uiteindelijk toch maar van de koop af zou zien en dus maar degraderen?

17 februari 2018 om 21:06

Ik denk dat je meer moet denken aan de financial fair play regels waar PSG zich aan moest houden. Het liefst hadden ze Mbappã£â£ã¢â© direcht overgenomen maar sinds dit waarschijnlijk tegen de regels was vanwege de aankoop van Neymar hebben ze maar een simpele verhuur constructie gezet met een koopoptie.

17 februari 2018 om 21:23

Die begrijp ik, ik snap dan niet waar die voorwaarde dat PSG niet mag degraderen goed voor is.

17 februari 2018 om 21:34

Ik denk dat je heeeeel veel minder inkomsten hebt in de Ligue 2

17 februari 2018 om 21:43

Heel simpel. Zo kon PSG de garantie bieden dat Monaco die 180 mil zou krijgen. Het is een bijna 100% te behalen doelstelling en dus een bijna 100% garantie voor Monaco op die 180 miljoen.

17 februari 2018 om 23:51

Ja dat klinkt logisch. Maar dan snap ik niet waarom er uberhaupt zo nodig een doelstelling moet zijn. Als ze een koop op een bepaalde datum willen vastzetten kunnen ze dat toch doen? Wie of wat bepaalt dan dat er (dit soort vage) voorwaarden aan vast moeten plakken?

18 februari 2018 om 04:40

Ik denk dat ze gewoon een random reden hebben gepakt die er voor zorgt dat het onder boekjaar 2018 valt. Lijfsbehoud zal altijd pas na de winter bevestigd kunnen worden. Mogelijk lopen andere redenen tegen juridische problemen aan. Met juridisch bedoel ik dan vooral kwa FIFA fairplay regels.

17 februari 2018 om 21:16

Dit was gewoon een makkelijke manier om een verplichte koopoptie in te bouwen, zonder dat die van tevoren al vaststaat. Ze hadden ook een optie in kunnen bouwen dat als Mbappe 10 wedstrijden speelt, dat ie dan verplicht overgenomen moest worden. Maar dan zal je zien dat hij zeer ernstig geblesseerd raakt en dan kan Monaco fluiten naar hun talent en het geld..

17 februari 2018 om 21:27

Maar waarom moeten er dan van die vage 'opties' in worden verwerkt? De deal gaat tussen PSG en Monaco, die mogen met z'n tweeën bepalen wat ze afspreken en dat gooien ze in een contract. Nu hadden ze net zo goed kunnen zeggen 'Mbappe wordt volgend jaar niet gekocht wanneer Nederlandse politicus Geert Wilders z'n haar zwart verft.' Als ze afspreken dat ie volgend jaar gekocht wordt dan kan je dat toch afspreken, ongeacht de omstandigheden?

17 februari 2018 om 23:03

Ja maar misschien (en dat weet ik dus niet zeker) kan een huurdeal met vooraf verplichte optie tot koop, door de FIFA aan worden gezien als een aankoop in hetzelfde seizoen als de aankoop van Neymar. En proberen ze via een niet verplichte optie ervoor te zorgen dat ze geen problemen krijgen met de FIFA..

17 februari 2018 om 23:55

Dat klinkt logisch, zo'n antwoord was ik naar op zoek. Ben benieuwd of het klopt.

Dortmund zoek lekker een andere spits. Batshuayi is nou ook weer niet zo bijzonder. Ik wil liever Pulisic behouden dan Michy

17 februari 2018 om 21:19

Pulisic lijkt mij geen domme jongen. En zie hem dus niet naar Chelsea verkassen. Zou er ook goed aan doen dat mocht ie vertrekken deze zomer een club uit te zoeken waar die veel kan spelen en naast Dortmund zijn dat Tottenham, Liverpool en wellicht Sevilla oid wat een beetje van het zelfde niveau is en graag jonge jongens de kans geeft. Kortom lekker bij Dortmund blijven

17 februari 2018 om 21:35

Bij Tottenham zal hij niet snel een kans krijgen hoor. Daar lopen Moura, Son en Lamela al rond voor de flanken. Daar komt bij dat Eriksen en Alli ook nog op de flanken kunnen. Pulicic is dus overbodig bij Spurs. Bij Dortmund blijven is idd het beste

18 februari 2018 om 06:56

Hallo wakker worden!!!!!+

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren