Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (3/9): Willian creëert boeiend gevecht tussen topclubs

Laatste update:
/
Fernandinho wilde per se naar de Premier League en hij koos uiteindelijk voor Manchester City. Hij had ook naar een andere club uit Engeland kunnen verkassen, claimt de 28-jarige middenvelder. “Ik weet dat er onderhandelingen waren tussen Shakhtar Donetsk en Chelsea. Een jaar geleden sprak ik ook met Tottenham Hotspur, maar dat liep op niets uit”, zegt de Braziliaan. City betaalde veertig miljoen euro voor Fernandinho. (BBC)
/
Enzo Maresca keert mogelijk terug naar de Primera División. De 33-jarige middenvelder ligt in de clinch met Sampdoria en mag daar vertrekken. De Italiaan staat nu in de belangstelling van Levante en Real Zaragoza en die clubs hebben nog twee weken de tijd om zaken te doen. De voormalig international kwam eerder uit voor onder meer Sevilla en Málaga. Zijn contract loopt volgend jaar zomer af. (La Gazzetta dello Sport)
/
Tottenham Hotspur wil Liverpool een loer draaien. The Reds boden dertig miljoen voor Willian en leken hierdoor wel een deal te kunnen sluiten met Anzhi Makhachkala, maar the Spurs komen tussenbeide. Ook Daniel Levy wil aan de vraagprijs van de Dagestanen voldoen. Zenit Sint-Petersburg bood het meest, veertig miljoen euro, maar de Braziliaan wil per se weg uit Rusland. Dinsdag neemt hij een beslissing. (Daily Mirror)
/
Borussia Mönchengladbach gaat spannende tijden tegemoet. Die Fohlen weten dat doelman Marc-André Ter Stegen in de belangstelling staat van menig club, met name Barcelona, en hopen de 21-jarige Duitser te behouden. “We gaan volgende week praten. We zullen er alles aan doen om hem te kunnen behouden”, zegt sportief directeur Max Eberl. “Hij wordt misschien de beste keeper in Duitsland”, aldus Eberl. (Doppelpass)
/
Internazionale hoopt Saphir Taider snel te presenteren. I Nerazzurri werken nu al weken aan een transfer, maar Bologna wil de middenvelder voor minder dan acht miljoen euro niet laten gaan. Inter heeft nu een bod gedaan van zes miljoen en hoopt dat de club uit Emilia-Romagna toch wil meewerken. In Giuseppe Meazza ligt een vierjarig contract klaar voor Taider. De Algerijn kan 800.000 euro per jaar verdienen. (Sky Italia)
Willian komt meer tot zijn recht bij ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik word wel zo ontzettend misselijk van The Spurs, onderhand elke speler waar wij mee in verband worden gebracht of waar mij mee in onderhandeling zijn moeten zij zich ook weer tussen.

Dit is schijnbaar de dag dat Willian de beslissing neemt, ik hoop dat hij voor ons kiest. Maar ik schat de kansen niet heel erg hoog meer in. Zou wel weer een grote misser zijn.

20 augustus 2013 om 11:09

AVB wilde Willian al halen in zijn periode bij Chelsea en afgelopen winter ook al. Nu probeert ie het wederom weer. Dus niks misselijkmakends aan, misschien van Liverpool-zijde nu voor Spurs fans. Ik hoop echt dat deze speler naar Liverpool komt, want wij hebben hem echt nodig, terwijl Spurs al genoeg andere klasse spelers heeft gehaald (chadli, Capoue, Paulinho, Soldado).

20 augustus 2013 om 11:23

Dat klopt, maar het is niet alleen bij Willian voorgevallen.

Lees net dat Spurs ook met Lamela bezig zijn, het zal dus een van de twee moeten worden tenzij ze Bale zo snel mogelijk verkopen. Je kunt gerust zeggen wanneer Tottenham zowel Lamela als Willian aantrekt dat ze dan ook een heerlijk team hebben. Toch denk ik dat het voor hun maar een van de twee spelers gaat worden.

20 augustus 2013 om 11:33

Ja, dat klopt. Hopelijk gaat Spurs voor Lamela, zodat Willian voor ons kan kiezen en zijn beide teams blij toch?

20 augustus 2013 om 11:34

Roma delegatie is op dit moment in Londen..

20 augustus 2013 om 11:46

Klopt, Tancrede Palmeri bevestigde dat net al ja.

Benieuwd of Tottenham aan het bluffen is of echt helemaal doordraaien.

20 augustus 2013 om 12:44

Waar haal je dit soort informatie altijd weg? Ik wil dit ook zo volgen.

20 augustus 2013 om 11:14

@frank_lfc

Maak je maar geen zorgen, ik heb zo het gevoel dat hij voor Liverpool gaat kiezen. Dan krijgt Liverpool echt een te zieke elftal met Coutinho, Sturridge, Suarez en Willian. Wat mij betreft kopen jullie er ook nog een verdediger bij en dan zonder gein kunnen jullie mee strijden om plek 1-3.

20 augustus 2013 om 11:19

Laten we het hopen; een echte sterke verdediger hebben we sowieso nog nodig, want wat als Agger en/of Touré geschorst/geblesseerd zijn. Dan hebben we niet 1-2-3 een sterke vervanger klaar staan. De vraag blijft dan wel, welke klasse verdediger ziet het zitten om naar Liverpool te komen om in eerste instantie op de bank plaats te nemen...?

20 augustus 2013 om 11:24

Zie liever een speler komen die zowel op CVM kan als op CB. Iets wat toch wel een gevaar is wanneer Lucas en Agger weg zouden vallen.

20 augustus 2013 om 11:35

Jammer dat Barcelona wat dat betreft er niet in is geslaagd om Luiz op te pikken bij Chelsea, want dat zou Mascherano overbodig maken en zou die misschien een terugkeer zien zitten. Ideale speler die zowel op CVM als CB kan spelen. Kan verder niet echt spelers opnoemen die het niveau halen, dat Liverpool nastreeft, en bereid zijn om bij Liverpool wellicht tweede keus te worden, die op deze posities uit de voeten kunnen.

20 augustus 2013 om 11:35

Mascherano?

20 augustus 2013 om 11:52

Te duur, ik weet niet of Toure nog steeds als CVM kan acteren want dan zou je alleen maar een nieuwe verdediger hoeven aan te trekken. Van Allen als CVM ben ik nog niet overtuigd.

20 augustus 2013 om 12:25

Laatste gerucht is dat de Spurs een akkoord hebben met Anzhi en hij daar waarschijnlijk naar toe gaat. Enorm jammer, hij had ons zoveel beter gemaakt. Spurs spendeert lekker verder, terwijl Liverpool weer misgrijpt bij een topspeler.

20 augustus 2013 om 13:12

41 miljoen euro wordt er gemeld.....

Bale gaat naar Madrid en Lamela ook nog naar Tottenham. Die gaan voor de titel, top 4 is onhaalbaar op deze manier.

20 augustus 2013 om 13:42

Willian wordt momenteel medisch gekeurd en contract voor Lamela ligt ook klaar. Bovendien wordt ook nog steeds gemeld dat Coentrao in de Bale-deal betrokken zal worden. Krijg je dus de volgende aankopen van Spurs deze zomer op een rijtje: Paulinho, Chadli, Capoue, Soldado, Willian, Lamela, Coentrao... Met zo'n versterkte selectie kun je alleen maar voor de titel gaan, lijkt mij. Liverpool opnieuw geen top 4 dit seizoen. Helaas.

20 augustus 2013 om 14:47

Willian gaat naar Liverpool! Althans ik hoop het

Maar serieus, ik hoop het voor jullie dan, want Willian wou in eerste instantie naar L'pool. Zal wel erg zijn als hij opeens van mening verandert.

Nou, kom op Liverpool, ga over dat bod van Spurs heen! Willian zou trouwens wel slecht nieuws zijn voor een speler als Chadli, maar mocht Bale wegvallen, denk ik dat Willian op Bale's plek gepositioneerd zal worden mocht Spurs de langste adem hebben in deze transfersoap, hoe zeer ik ook hoop dat Liverpool hem aan zal trekken.

Waarom biedt Arsenal nou niet gewoon op Willian? ..

20 augustus 2013 om 12:26

Ik was aan het wachten op deze reactie!
Heel veel mensen noemen de spitspositie en de cvm positie enorm belangrijk, wat zij vergeten is dat we de vleugels moeten versterken.
Theo, is enorm snel, maar mist constante dreiging door gebrek aan techniek.
Podolski, is een hele leuke speler, maar kan niet alles spelen
Ox is geblesseerd.

Ik had graag gezien dat hij vorig jaar naar Chelsea was gekomen. Hij zou Chelsea echt compleet hebben gemaakt

20 augustus 2013 om 11:11

Willian bedoelde ik

20 augustus 2013 om 11:19

Nu heb je er niks meer aan. Je hebt Oscar, Mata, Hazard en Debruyne die op die posties spelen.

Kan iemand mij even vertellen wat voor een speler Willian is? Een echte AM, of toch meer een centrale middenvelder? Sterke/zwakke punten.. etc.

20 augustus 2013 om 11:20

een Cam. Kan zowel uit de voet als 10 of als winger maar wel een type winger dat Ronaldinho dan was. Veel naar binnen komen en acties maken. Is geen speler die de achterlijn haalt.

Is een topaankoop wie hem ook haalt. Laatste jaren was hij echt de absolute ster van de groepsvases in de CL. Niemand drukt meer een stempel op zijn wedstrijd dan deze man. Ik vind hem een topper en hoort ook in de top te spelen van de PL. City, Utd of Arsenal kunnen hem goed gebruiken.

20 augustus 2013 om 11:21

Linksvoor / Aanvallende middenvelder.

Geweldige dribbel, spelinzicht van de hoogste plank en een aardig pass. Minder punten is dat hij nauwelijks mee verdedigd, niet heel fysiek maar dat is Coutinho ook niet.

20 augustus 2013 om 11:31

Thanks beide.

Ben erg benieuwd welke PL-ploeg uiteindelijk aan het langste eind trekt bij deze speler.

Wil city Willian niet meer? Ik bedoel City opende jacht op Willian met een bod van 35mil maar nu hoor je niks meer van hen. Ik hoop nog altijd dat hij naar City gaat aangezien ik Willian veel en veel beter dan Nasri vind. Nasri is en blijft een overschatte speler die niet goed genoeg is voor City, zal het ook nooit worden.

Willian daarentegen zie ik de ideale duo voor Silva. City mist creativiteit omdat ze Nasri hebben en hij dat niet kan brengen. Je kan niet van je spitsen blijven verwachten dat ze het spel maken terwijl je middenvelders dat moeten doen. Als ze niet goed genoeg zijn dan moeten ze gewoon weg.

Willian - Silva - Navas / Aguero - dat zou de beste aanval van City zijn. Je kan natuurlijk anders spelen en met 2 spitsen spelen dan haal je Dzeko erbij. Kortom ik vind Negredo een overbodige aanvaller, Dzeko is véél beter. Jovetic is wel een jongen met toekomst maar hij zal Aguero er never nooit uitspelen. We zullen zien...

Ik hoop dat AFC ook biedt op Willian, komt denk ik eerder naar ons dan naar de spurs en Liverpool.

20 augustus 2013 om 11:45

En waarom dan, omdat het toekomstperspectief zo veel beter is bij Arsenal? Dacht het toch niet, Liverpool en Spurs tonen met hun aankoopbeleid ambitie en dat kan ik van Arsenal (helaas) niet zeggen.

20 augustus 2013 om 12:11

Wenger-CL-eindigen jaren boven spurs èn Liverpool-toekomst is veelbelovend. Een wedstrijd zegt niks...

20 augustus 2013 om 12:21

"toekomst is veelbelovend"

Op basis van wat? Er is nog geen enkele noemenswaardige aankoop gedaan, terwijl Tottenham en Liverpool zich al goed versterkt hebben. Men kan zich niet altijd verschuilen achter het argument dat je al jaren boven een club eindigt. Liverpool is ook jaren boven Spurs geëindigd, maar dat is ondertussen ook al een tijdje niet meer zo en het is misschien tijd dat Arsenal een keer geen top-4 haalt om de ogen te openen.

Het lijkt wel alsof jullie er blind vanuit gaan dat er toch wel weer top-4 gehaald zou worden, maar daar is dus geen enkele aanleiding toe. Spurs is niet ver achter jullie geëindigd en heeft zich ondertussen goed versterkt en is dus makkelijk in staat om dit jaar de vierde plek op te eisen.

20 augustus 2013 om 11:45

En waarom denk je dat?

Wat een verijking voor de BPL als Willian deze kant op komt. Hele mooie speler, heeft een goede steekbal, dribbelt er op los en heeft veel techniek. Perfecte speler om Downing te vervangen, en de nog niet helemaal klaar gestoomde Sterling. Wiilian speelt vaak als ''10'' maar kan ook links of rechtsbuiten spelen.

Als LFC hem weet binnen te slepen vind ik dat met onze selectie het wellis waar moeilijk gaat worden, maar de 4e plek niet onhaarbaar is. Vooral nu Suarez blijft.

Johan Martial van stade brest zou naar Vitesse gaan. het gaat om een gerucht en weet verder niet of het waar is.

Zou een fantastische aankoop zijn van Liverpool hopen dat het rond komt

Werkdag van een Spurs scout: - 8am: google "transfer targets Liverpool"
Hebben de Spurs geen eigen scouting systeem? Het begint nu wel heel droevig te worden..letterlijk elke speler die met Liverpool in verband wordt gebracht verschijnt op het lijstje van Spurs..

Hij is fan van Liverpool en zag dat onze fysio en de receptiedame op Melwood hem sinds gister volgen op Twitter. Blijft nog steeds Twitter dat weet ik. Ik hoop dat hij voor LFC kiest!

20 augustus 2013 om 12:40

De media zijn het ondertussen zo goed als over eens dat hij naar Tottenham trekt die ook nog Lamela zouden willen. Je zou er depressief van worden als Liverpool-supporter.

Dat de Spurs geen scouts hebben, weten we al een paar jaar. Zonder AVB waren ze ook nooit achter Willian gegaan.

20 augustus 2013 om 12:53

Volgensmij zitten we al achter hem aan sinds een paar jaar maar goed wat jij wil. Op de radiozender van Anzhi was vandaag een gast die zei dat hij dicht bij Tottenham is dus ja lijkt erop dat jullie weer niet gaan winnen. Een reliable source volgens vele.

20 augustus 2013 om 13:34

Wat een belachelijke frustratie reactie. Willian is al langer een target voor de Spurs, en zeker voor Avb. Kom maar naar Spurs, daar getuigt alles van veel meer ambitie. Coys

20 augustus 2013 om 14:30

Avb wou Willian al hebben in zijn Chelsea tijd en heeft hem al meerdere malen proberen te halen, ook afgelopen winter dus in dit geval is het eerder andersom.

Sinds Baldini bij Tottenham is, komen er echt goede spelers naar ons toe. Levy onderhandelt goed bij vertrekkende spelers, maar zijn aankoop beleid is niet om over naar huis te schrijven. Baldini is denk ik net diegene die Tottenham naar een top club zal transformeren.

Als Lamela komt vind ik het alleen maar logisch, Baldini had hem naar Roma gehaald en het zou met niet verbazen mocht hij naar Tottenham komen.

Met wie zouden jullie willen voedballen met Soldado die de combinatie zoekt of Suares die je pas weer aankijkt in de kleedkamer. En ik zit toch liever in London als Liverpool, maar ja ben wel een beetje bevooroordeeld.

20 augustus 2013 om 13:11

Suarez is op bijna elk vlak beter dan Soldado. Dat hij niet kan combineren of niet mee kan in positiespel is echt één grote fabel. Hooguit is Soldado meer een klinische afmaker, maar daar houdt het ook wel bij op.

Ach, Londen is natuurlijk een meer aansprekende stad, maar Liverpool heeft ook meer dan genoeg te bieden. Als spelers gaan kiezen op basis van welke stad hun voorkeur geniet, dan houdt het sowieso al op.

Hahaha heerlijk dit. Mocht Willian komen is dit ook geen werk van 1 dag. Zaten al veel langer achter hem aan. Dus al die Liverpool fans die hier hun ongenoegen uiten over Spurs die gewoon spelers spelen... Pure frustratie. En er is inderdaad een delegatie van Roma in Londen om een overgang van Lamela te bespreken. Dan nog eventjes lekker cashen voor Bale en we zijn klaar om iedereen pijn te doen.

Mooi mooi, we zouden 109 miljoen vangen voor Bale en hiervan al 17 besteden aan Coentrao. Top-3 materiaal hoor, en als Lamela dan nog eens komt...

20 augustus 2013 om 14:34

Gaat Bale dan toch weg? Ik vind het eigenlijk wel jammer want Bale is echt van wereld klasse en ik vind het echt jammer als hij een vertrek zou forceren. Avb titlt je naar een hoger niveau en je gaat meteen weg, een beetje respectloos maar ja.

Avb zei dat Bale zou blijven, maar misschien zijn er nu andere plannen gekomen (coentrao, Willian en Lamela voor Bale). Ik vind het eigenlijk wel een win-win situatie, of je hebt Bale, of je hebt Lamela, Willian en Coentrao .

20 augustus 2013 om 14:59

Tuurlijk is het een win-win. Tottenham doet hier gouden zaken. Krijgen echt veel te veel geld voor een speler waarvan ze té afhankelijk waren en krijgen er allicht Coentrao, Willian en Lamela voor terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren