Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Willems kan Sneijder en De Jong vergezellen

Laatste update:
/
Het contract van René Adler loopt volgend jaar af, maar hij hoeft niet te vrezen voor zijn toekomst. Hamburger SV is namelijk van plan de verbintenis van de sluitpost te verlengen. (BILD)
/
Alessio Cerci geeft er de voorkeur aan om terug te keren naar Italië. Lazio is een van de opties die de vleugelaanvaller van Atlético Madrid momenteel in overweging heeft. (Corriere dello Sport)
/
Jetro Willems beschikt over een aflopend contract en zou zomaar eens kunnen vertrekken bij PSV. Galatasaray houdt de situatie in Eindhoven goed in de gaten. (Diverse Turkse media)
/
Sevilla is vastbesloten Oguzhan Özyakup over te nemen van Besiktas. De Spanjaarden hebben hun bod inmiddels van twaalf miljoen euro verhoogd naar veertien miljoen. (Sporx)
/
Franck Kessie staat in de belangstelling van een aantal grote clubs, waaronder Manchester United en Internazionale. Atalanta-voorzitter Antonio Percassi denkt echter dat het talent tot minstens volgend jaar zomer blijft. (L’Eco di Bergamo)
/
Carlos Dunga heeft naar verluidt weer een nieuwe baan gevonden. De voormalig bondscoach van Brazilië kan voor twee jaar tekenen bij het Chinese Beijing Guoan. (Sina Sports)
Zou Galatasaray een goede vervolgstap zijn voor Jetro Willems?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoezo zou hij naar galatasaray willen? Is geen stap omhoog dus kan hij beter bij psv blijven

10 oktober 2016 om 15:08

Dat het geen stap omhoog is, is puur en enkel jou eigen mening als je het mij vraagt. Dat klopt dat GS momenteel in een mindere periode zit maar kwa naam is GS zeker geen stap omlaag zoals jij dat noemt, ik schat de Turkse competitie ook hoger in als de Nederlandse. Als jij het baseert op de afgelopen 2 seizoenen dan zou ik zeggen ja ( omdat psv in Europa speelt), maar anders denk ik dat GS een groter club is als Psv. Maar goed ieder zen mening natuurlijk.

10 oktober 2016 om 17:21

Ik vind de Turkse competitie anders niet goed als je bekijkt hoeveel geld erin rondgaat. Of Galatasaray een vooruitgang is, is discutabel. Bovendien spelen alleen Galatasaray, Fenerbahce en Besiktas enige rol van betekenis. Ik zie niet in waarom Willems naar Galatasaray zou willen vertrekken. Gezien zijn interviews mikt hij hoger en zal toch in 1 van de grote competities willen spelen. Dat betekent dus Engeland, Duitsland, Spanje of misschien Italie.

10 oktober 2016 om 18:19

@kartal1

Waar je tegen Feysupporter zegt dat het enkel zijn mening is, doe je daarna volgens mij precies hetzelfde.

Een paar goed onderbouwde argumenten helpen meestal meer in een discussie dan niet gestaafde uitspraken die beginnen met "ik schat dit hoger in" of "denk ik dat".

Wellicht zou je de Uefa coëfficiënten lijst of hogere begroting aan kunnen voeren waarom GS boven PSV te verkiezen is.

Een tegenstander van Willems zijn transfer kan aanvoeren dat in verhouding tot Nl weinig spelers de stap maken naar een van de drie top competities of wijzen op instabiele politieke situatie en (corruptie) schandalen in de turkse liga.

Voor mij zouden de laatste punten zwaarder wegen en hoop dat Willems verlengd bij PSV of een mooie club vind in een betere competitie, misschien wel iets in Portugal.

10 oktober 2016 om 15:09

1 meer salaris
2 betere competitie
3 beter weer
4 avontuur
Genoeg redenen zo lijkt mij maar ik vind dat Willems voor zichzelf moet inschatten wat het beste is voor zijn carriere en wat hij het leukst vindt

10 oktober 2016 om 15:16

1) Ja, maar zoveel zal hij niet omhoog gaan in salaris. Ik verwacht dat een middenmoter uit de PL meer betaalt met de tv deal en dan speelt hij ook nog eens bij een betere club.
2) Discutabel. Ik vind de Turkse competitie in elk geval niet sterker, maar dat zal altijd contentieus blijven.
3) Beter weer klopt, maar daar staat ook veel politieke onrust tegenover. Of de leefomstandigheden daarom beter zijn moet je je maar afvragen.
4) Elke club buiten de Eredivisie is een avontuur. De PL is een avontuur, in Spanje voetballen is een avontuur.

10 oktober 2016 om 16:25

Zelf wel eens gewisseld van werkgever vanwege het weer?

10 oktober 2016 om 17:16

Nog 7 maanden :D

10 oktober 2016 om 16:07

Nou nou vind galatasaray zeker wel ene stap hoger maar ni heel veel hoger maar lijkt mij een ideale stap hij kan wel leuk naar chelsea bijv. Maar dan word die bankspeler dan kan die better naar gala minuten krijgen naar mijn mening

10 oktober 2016 om 18:02

Het zijn profvoetballers dus geld kan een belangrijke rede zijn.

Sevilla is een goede stap voor oguzhan die volgens mij wel zou moeten meekunnen draaien. Alleen is Oguzhan niet stabiel genoeg, daarmee bedoel ik dat hij soms gewoon een dikke 9 (op10) haalt en soms een 6 waarmee hij niet stabiel genoeg is. De piekmomenten moeten langer duren waardoor hij bij grote wedstrijden dient op te staan. Wat betreft de bod van 14 miljoen, ik denk dat 14 miljoen iets aan de lage kant zit, ik had liever 18 gezien.

Denk sowieso niet dat Willems, die vrij ambitieus is, naar Turkije wil op zijn leeftijd. Hij aast op de PL of Spanje. Tenzij hij komende zomer helemaal geen aanbiedingen krijgt, zou hij dit wellicht overwegen. Dan denk ik echter alsnog dat hij liever bij PSV bijtekent.

10 oktober 2016 om 16:07

Willems is nivo psv nog lang ontgroeid. Mag blij zijn daar te spelen. Vreselijk overschat.

10 oktober 2016 om 16:11

Klopt ook. Was veel beter voor zijn blessure. Dat doet echter niks af aan zijn eigen ambities. Hij gaat echt niet in Turkije ballen.

Het is te hopen voor PSV dat Willems het seizoen kan afmaken.
En Galatasaray is nu nog te hoog gegrepen dan moet Willems op het niveau zitten,
voor zijn blessure.

Willems naar Galatasaray, zou een stap zijn die ik niet snel zag aankomen. Had eerder verwacht dat hij naar de Premier League zou gaan gezien zijn aanvallende spel. Hopelijk komen er nog andere clubs bij die interesse in hem tonen want voor Oranje blijft hij mits in vorm een goede toevoeging!

PSV moet zien zo snel mogelijk van Willems af te komen. Hij lijkt uitgekeken op PSV en de eredivisie. Daardoor speelt hij heel nonchalant en lijkt hij zijn hoofd er niet bij te hebben. Dus niet meer verlengen, veel geld krijg je er toch niet voor.

HSV is in goed gesprek met Adler en men zal zeker een oplossing vinden.

Juventus zou ook interesse tonen in Franck Kessié, meldt Sportitalia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren