Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger zet mandekker van United niet uit het hoofd

Laatste update:
/
Isaac Cuenca vindt het niet vreemd dat Barcelona na vorig seizoen besloot om niet met hem verder te gaan. De rechtsbuiten zag zijn aflopende contract niet worden verlengd en verbond zich vervolgens voor één seizoen aan Deportivo La Coruña. “Ik kan Barcelona alleen maar dankbaar zijn. In de afgelopen twee seizoenen was ik steeds geblesseerd en heb ik amper gespeeld, dus mijn vertrek was vrij logisch”, klinkt het. (Sport)
/
Tim Sherwood werd na zes maanden aan de kant geschoven bij Tottenham Hotspur, maar is nog zeker niet klaar met de voetballerij. De 45-jarige manager in ruste hoopt binnenkort weer ergens aan de slag te kunnen: “Voetbal is mijn leven. Maar ik zal wel altijd eerlijk vertellen wat ik ergens van vind, ook als dat niet gunstig is voor mij. Ik verander niet, ik heb bij Tottenham ook altijd de waarheid verteld”, zegt Sherwood. (Daily Mirror)
/
Arsenal wil de verdediging in januari van een nieuwe impuls voorzien en Chris Smalling is een kandidaat. De 24-jarige Engelsman heeft moeite om aan de hoge verwachtingen bij Manchester United te voldoen, maar manager Arsène Wenger ziet het nog wel zitten in de dertienvoudig international. Wenger had in januari 2010 ook al interesse in Smalling, maar een paar maanden later stapte de speler van Fulham over naar United. In de afgelopen transferperiode werd er ook weer gesproken over een transfer naar Arsenal. (Daily Mail)
/
AS Monaco kan Bruma maar niet vergeten. De Monegasken hadden vorig jaar zomer al interesse, toen de speler Sporting Portugal verruilde voor Galatasaray, en hopen de Portugees vanaf januari de rest van het seizoen te kunnen huren. De negentienjarige Bruma wordt echter ook in verband gebracht met Arsenal, Chelsea, Everton en Newcastle United, dus Monaco zal vermoedelijk ver moeten gaan. (Daily Express)
/
Felix Magath werd onlangs ontslagen bij Fulham en de spelersgroep was ook wel uitgekeken op de Duitser. Magath gaf twee jeugdspelers eens allebei een boete van 13.000 euro, omdat zij te laat waren gekomen bij clubverplichtingen. Aanvoerder Scott Parker nam het voor het duo op en sommeerde Magath het boetebedrag te verlagen. Dat deed Magath niet, waarop Parker besloot die 26.000 euro zelf te betalen. (Daily Mirror)
Chris Smalling zou een aanwinst zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha Smalling

Vind dit maar een matige Verdediger

22 september 2014 om 21:44

Wenger houdt wel van een afgelikte boterham. Eerst Welbeck en nu Smalling. Hoe wil je boven United gaan eindigen als je hun afdankertjes koopt?

22 september 2014 om 21:54

Door ook spelers te kopen van wereldklasse als Ozil, Cazorla en Alexis. Als je dan zelf ook speler heb rondlopen als Ox, Walcott, Wilshere en Ramsey moet boven United eindigen niet heel erg moeilijk worden. Ze bakken er niks van.

22 september 2014 om 22:06

Dan moet United dus wel falen. Hun grootste tegenstander zijn ze zelf in de race om de derde plek.

22 september 2014 om 22:09

Sol Campbell, ook een mooi voorbeeld.

22 september 2014 om 22:10

Welbeck is een sublieme zet geweest, vriend. Wat hij nu al laat zien is fantastisch, dat kan alleen maar beter worden.

22 september 2014 om 22:17

Welbeck maakt een beetje een verloren indruk op mij. Wenger kan beter met 2 spitsen spelen denk ik.

Szczesny
Chambers
Mertesacker
Koscielny
Gibbs
Flamini
Wilshere
Ramsey
Özil
Alexis
Welbeck
22 september 2014 om 23:02

En wat worden dan de vleugels @Geert?
Want dan zou je 4-1-3-2 moeten gaan spelen, wil je Ozil er ook inhouden. Dat is veel te aanvallend, dus dan kan een 4-1-2-1-2 opstelling nog, maar dan heb je geen échte vleugels.

22 september 2014 om 23:08

4-2-3-1 wilshere arteta
Sanchez Ozil walcott
Welbeck

Laat die jongen gewoon ff wennen is een goede spits en vooral erg snel!

23 september 2014 om 08:46

bram

De backs zijn nu toch al de enigen die voor breedte en voorzetten zorgen in balbezit. Bij balverlies zou ik Alexis en Welbeck achter de backs aan laten lopen. Özil moet het centrum van de tegenstander storen.

Een speler kopen die te slecht is voor Manchester United. Daar wordt je vast kampioen mee Wenger!

22 september 2014 om 21:20

Welbeck doet het anders goed tot nu toe.

22 september 2014 om 21:42

Is gewoon een goeie verdediger, waarschijnlijk zou hij bij ons ook op de bank zitten, dus dan heb je tenminste een goeie back-up.

22 september 2014 om 21:51

Engels, jong, potentieel. Verder heeft hij al best interessante dingen laten zien.

22 september 2014 om 23:10

Arsenal doet het vooralsnog beter dan Man Utd met al die miljoenenaankopen.

Dit zal wel weer naar het rijk der fabelen verwezen worden, want de verdediging van Manchester United is gewoon drama (werd weer eens te meer duidelijk tegen Leichester city), Wenger kan veel beter gaan voor wat meer stabiele verdedigers dan op het ook matige spelers te halen :P (anders word je inderdaad in geen jaren kampioen van Engeland).

Vindt die Smalling eigenlijk 1 van de betere Cb's bij Utd, snap niet waarom hij niet altijd speelt. Beter dan Evans en die andere kluns. De enige decent one is Rojo en dat is alleen omdat hij een goed WK had. Kijken of hij die lijn door kan trekken.

22 september 2014 om 21:22

Hij was geblesseerd

22 september 2014 om 21:29

Is hij ook, iedereen maakt wel grapjes over hem maar als hij fit is en in vorm is hij verdedigend gewoon een beest. Alleen opbouwend niet bijzonder. Hij is snel, sterk, beest in de luchr, 1 vs 1 goed, veel intercepties. En hij is echt idioot snel, kon Sterling gewoon bijhouden. Welbeck zei dat hij Smalling op training niet voorbij komt op snelheid.

Wel opvallend, Arsenal toont veel interesse in Engelse spelers en heeft er alweer een aantal gehaald en in de basis. Hoe zit het met de 6+5 regel in Engeland? Ik meen daar iets over gelezen te hebben dat er serieus over gesproken is?

22 september 2014 om 21:31

Dat zou toch een probleem zijn voor city

22 september 2014 om 21:33

Je kan nooit teveel spelers hebben die uit hetzelfde land als het team komen. En Arsenal kan sowieso verdedigers gebruiken. Ik ben altijd gecharmeerd geweest van Smalling.

22 september 2014 om 21:52

Ik juich het ook toe dat clubs veel spelers uit eigen land hebben, in ieder geval proberen een 50/50 of 60/40 verhouding. Het blijft mooi wanneer het ook nog zelf opgeleide spelers zijn maar in de PL is dat haast een utopie

Als United hem dan ruilt voor koscielny en jagielka haalt in de winter, hoef je niet eens zo bizar veel uit te geven aan Hummels ofzo

22 september 2014 om 21:36

Arsenal ruilt koschielny niet voor smalling. Jagielka zou welkom zijn

22 september 2014 om 21:38

Koscielny ruilen voor Smalling? Like thats gonna happen!

Smalling, Jones en Rojo zijn voor mij de cv's van United. Evans is leuk voor in de breedte, maar als hij eenmaal moet spelen hou ik me hart vast. Jammer dat Jones en Smalling zo vaak geblesseerd zijn..

Magath gaf boetes van €13000 aan jeugdspelers, wat verdiend zo'n jeugdspeler bij een club als Fulham dan wel niet???

Geweldige actie van Scott Parker om als aanvoerder op te komen voor deze jongens. Vraag me echt af wat er mis is met Magath

Arsenal kan dat wel vergeten nadat vermalen ook niet hebben laten gaan naar manu

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren