Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger wendt zich weer tot ex-spits van United

Laatste update:
/
De internationals van Engeland willen dat Arsène Wenger de nieuwe bondscoach wordt. De vraag is natuurlijk of de coach van Arsenal daarvoor open staat; daar lijkt het niet op. (The Sun)
/
Josep Guardiola zet een hernieuwde samenwerking met Thiago Alcántara maar niet uit zijn hoofd. De coach van Manchester City heeft na de uitschakeling van Spanje op het EK telefonisch contact gehad met de middenvelder van Bayern München. (The Sun)
/
Javier Hernández is opnieuw in beeld bij Arsenal. Nu Jamie Vardy bij Leicester City blijft, overweegt Arsène Wenger om ‘Chicharito’ (ex-Manchester United) terug naar Engeland te halen. (Daily Express)
/
Axel Witsel is mogelijk de volgende Belgische international die een mooie transfer maakt. De naam van de middenvelder wordt naast Everton nu ook zeer concreet in verband gebracht met Liverpool, dat hem dolgraag wil overnemen van Zenit Sint-Petersburg. (Daily Mirror)
/
Álvaro Arbeloa is sinds vrijdag officieel werkloos, maar dat zal niet lang duren. AC Milan hoopt de 33-jarige vleugelverdediger snel te presenteren als eerste aanwinst voor coach Vincenzo Montella. (AS)
/
Barcelona bekijkt deze zomer of Jonny Castro iets voor de club kan betekenen. De linksback van Celta de Vigo zou in Camp Nou de concurrentie aan kunnen gaan met Jordi Alba. (Sport)
Zou Javier Hernández erop los scoren bij Arsenal, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waar blijft die topspits !!!! Hernandez is al afgeschreven bij de top .. Hopen dat Arsenal echt een keer een spits zoals Cavani haalt. Ik zie ze dan echt kampioen worden

1 juli 2016 om 22:56

Ja precies. Doet het inderdaad niet echt goed bij Leverkusen. Scoort ook niet aan de vleet dus ja..

2 juli 2016 om 00:07

Wat niet goed bij Leverkussen?
Dan volg je het nieuws en Bayer Leverkussen al helemaal niet!
Scoorde erop los in de Duitse Bundesliga!

2 juli 2016 om 01:26

Sarcasme

2 juli 2016 om 15:52

Leverkussen is geen topclub . Hernandez deed het niet goed bij real en united

1 juli 2016 om 22:56

Hernandez is gewoon een spits die perfect in het arsenal systeem past hij zou wel de pasen van ozil afmaken

1 juli 2016 om 23:58

Arsenal moet gewoon Vincent Janssen halen. Kan hij zich mooi in de schaduw van Giroud ontwikkelen en dan wordt hij absolute top. Denk ook dat Janssen met zijn goede combinatiespel goed bij Arsenal past!

Echt typisch milan om arbeloa aan te trekken 33 jaar, leuke back-up maar that's it. Hoop dat de overname is serieus wordt afgerond zodat ze daar aan het werk kunnen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren