Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger hoopt op aanvallers van Real Madrid en Barça

Laatste update:
/
Gonzalo Higuaín blijft zitten waar hij zit. De 26-jarige aanvaller wordt in de wandelgangen genoemd bij Liverpool, maar is niet van plan om Napoli nu al de rug toe te keren. 'Ik ben gelukkig om in Napels te spelen, dit is een geweldige stad om in te voetballen. Maar ik weet ook hoe het mechanisme werkt: als het goed gaat, is iedereen blij en als het slecht gaat, is iedereen ontevreden", vertelt de Argentijn. (Diverse Italiaanse media)
/
Stephan Lichtsteiner staat in belangstelling van Internazionale, maar ook Paris Saint-Germain zou interesse hebben. Die club zou met Juventus overleg voeren over een eventuele ruil met Adrien Rabiot. "Of ik teleurgesteld ben door die verhalen? Nou, het is de eerste keer dat ik er iets over hoor. Die geruchten ook altijd. Ik focus mij op de competitie en sta ook open voor een contractverlenging", vertelt de Zwitser. (Tuttosport)
/
Arsenal gaf dik honderd miljoen euro uit in de voorbije transferperiode en is niet van plan in de winter de hand op de knip te houden. Manager Arsène Wenger acht aanvallende versterking bitter noodzakelijk en heeft de pijlen gericht op Karim Benzema van Real Madrid en Pedro Rodríguez van Barcelona. De kans lijkt echter klein dat de Spaanse grootmachten die spelers willen laten gaan. (Diverse Engelse media)
/
Andy Carroll en Stewart Downing worden gezien als de grootste miskopen van Liverpool in de afgelopen jaren. De aanvallers spelen nu bij West Ham United, maar Downing is van mening dat hij niet had misstaan in de huidige ploeg van Liverpool: "Brendan Rodgers heeft ontzettend veel spelers gehaald, maar als ik het team nu zie, dan denk ik dat ik daar ook in zou kunnen spelen", aldus de dribbelaar. (Daily Telegraph)
/
Aston Villa wil in januari de selectie verder versterken. Manager Paul Lambert heeft te horen gekregen dat hij het budget dat toelaat: "Ik heb met algemeen directeur Tom Fox gesproken en we zijn het eens: we moeten wat doen. We krijgen de volledige steun van voorzitter Randy Lerner, maar als hij het ergens niet mee eens is, horen we het ook, hoor. We moeten spelers hebben die dit Villa echt sterker maken", zegt Lambert. (Sky Sports)
Aan wie zou Arsenal het meest hebben?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Benzema gaat niet. Die ander ken ik niet. Waar speelt ie?

28 september 2014 om 12:08

Barca

28 september 2014 om 13:07

Pfff lees de tekst is eerst voordat je post... Clown!!!!

Pedro mogen ze van mij zeker hebben enigste reden dat barcelona bij een goed bot het nog niet zal accepteren is omdat ze niemand mogen halen de komende transfer periodes.

28 september 2014 om 12:09

Schuiven zo toch Halilovic door? Pedro past ook helemaal niet bij Arsenal nu, is geen spits. En de vleugels zijn sterk genoeg..

28 september 2014 om 14:06

"pedro past ook helemaal niet bij Arsenal"?
Pedro zou perfect passen in het spelletje van Wenger, maar hij is onnodig. Dat bedoel je vermoedelijk, maar het is vreemd geformuleerd.

Eerst dringend een DM en CV. Dan misschien een echte killer voor doel en Giroud verkopen, maar eerst de 2 prioriteiten bekijken.

28 september 2014 om 15:27

Halilovic is 16/17 ofso? die is echt nog niet klaar voor Barca. Boevndien is hij meer middenvelder

28 september 2014 om 12:10

Tis toch geen hond? Goed bot!

gelukkig alleen wandelgangen wenger moet zich richten op verdedigers van het kaliber hummels

28 september 2014 om 12:29

Ben je gek hummels is veelste duur, die kan zo dortmund inruilen voor een van de grootste clubs ter wereld, als die naar manU, barca real kan gaat hij niet voor arsenal.

28 september 2014 om 12:43

lezen he het kaliber hummels , dat wil nog niet zeggen dat ik hummels zelf bedoel

28 september 2014 om 12:58

Maar wie van het kaliber Hummels is goedkoper en beschikbaar? Kompany, Thiago Silva en Ramos zijn waarschijnlijk nog duurder, terwijl Benatia net de overstap naar Bayern heeft gemaakt. Subotic zou niet misstaan, maar is toch wat minder dan Hummels.

28 september 2014 om 13:16

Het kaliber hummels is thiago silva, kompany, dus ik verwacht ook niet dat dat zal lukken, en wie is dan haalbaar voor arsenal volgens jouw, van het kaliber hummels?

28 september 2014 om 13:25

Naast de prijs moet je wel realistisch blijven. Of denk je nu werkelijk dat Kompany, Silva en Ramos er op zitten te wachten om naar Arsenal te vertrekken?

28 september 2014 om 13:30

subotic vind ik wel van het kaliber hummels maar ieder zn eigen mening

28 september 2014 om 14:00

@isco
Voetbal is geen wetenschap, en je moet wat geluk hebben.

Van Özil had ik het ook nooit verwacht, of Cesc naar Chelsea. Dortmund en Real hebben elk 3 fantastische cv's: Subotic, Sokratis en Hummels en Varane, Ramos en Pepe. Misschien dat de 3e keuze wil (en bij een goed bod mag) vertrekken.

Real zal Varane natuurlijk nooit laten gaan, voor de spelers van BVB wil ik het nog eens zien. Betere competitie, hoger loon, en met een Hummels+ DM doen we mee voor de prijzen. Dortmund is inderdaad niet echt minder dan Arsenal, maar in een competitie met Bayern zullen ze heel weinig prijzen pakken.

Benzema scoort te weinig ik zou eerder voor cavani gaan

28 september 2014 om 12:22

Benzema scoort weinig omdat hij twee geweldenaren naast zich heeft die voor eigen succes gaan.

28 september 2014 om 12:32

En omdat hij veel kansen mist.

Wenger, alsjeblieft zeg. Waarom heb je dan Welbeck gehaald als je interesse zou hebben in Benzema? Natuurlijk zijn het de wandelgangen, dus waarschijnlijk komt er niks van terecht. Haal eerst maar eens een paar verdedigers, want daar heb je een tekort aan. En graag een defensieve middenvelder, lees wel hier en daar dat Khedira zou komen maar geen idee of we dat moeten geloven.

28 september 2014 om 14:03

Dan kan je Giroud verkopen en heb je Benzema, Welbeck en evt Alexis of Campbell of Sanogo als spits. Niet onlogisch, dus je moet Wenger niet direct afschieten.

Maar natuurlijk vind ik ook dat ze eerst voor een DM en een CV moeten gaan, vooraan is het voorlopig voldoende.
Pedro zou wel gek zijn, wingers genoeg, zeker nu Walcott terugkomt.

28 september 2014 om 14:07

Ja klopt, daar heb je gelijk in. Ze hebben inderdaad nog Giroud om dan te verkopen. Maar ik had Welbeck dan gewoon niet gehaald als ik van plan was Benzema te halen, is verloren geld dan voor Welbeck aangezien ik er vanuit ga dat Benzema dan gaat spelen. Ik denk niet dat je 20 miljoen terug gaat vangen voor Giroud.

28 september 2014 om 14:26

Giroud krijg je hopelijk 15M voor. Hij was tenslotte wel topschutter in Frankrijk, 't is geen slechte spits.

Welbeck hebben ze gehaald omdat je anders met Sanogo moet spelen en die jongen is zo slecht dat je dan 6e of 7e wordt. Nu, met Welbeck, worden we hoogstwaarschijnlijk 4e en dan krijg je Welbecks transfersom gewoon terug aan CL-geld. Zo zie ik het toch
Benzema zou natuurlijk 1e spits worden, maar ik heb liever Welbeck dan Giroud als 2e spits.

De waarde van Pedro ligt tussen de 25 en 30 miljoen de laatste jaren. Dit seizoen is zijn start minder en is inmiddels 27 dan kun je nog het maximale eruit halen maar hij heeft in januari nog maar 1,5 jaar contract. Natuurlijk zal Barça het zekere voor het onzekere nemen aangezien ze geen spelers kunnen halen in de volgende 2 transferperioden tenzij ze met het bod van Arsenal tevreden zijn en Munir of Deulofeu volgend seizoen dan weer een stap vooruit hebben gezet.

Met Neymar, Suarez en Messi heeft Barça de beste aanval die er is. Als ze het vertrouwen hebben in hun jeugd moeten ze Pedro verkopen bij een goed bod bv. 27 miljoen want persoonlijk vind ik hem nu geen 20 miljoen meer waard.

De grootste signing voor Arsenal is een wereld klasse coach zoals Jurgen Klopp. Wenger is meer een business trainer geworden die kosten wat kost Arsenal elk jaar naar een plek in de top 4 moet loodsen die toegang geeft tot de CL omwille van marketing. Nog niet zo lang geleden zei Wenger dat een plek in de top 4 is alsof je de titel hebt gewonnen bewijst maar eens de mentaliteit van lé professeur.

Weet niet of ze Pedro nodig hebben met alle opties die ze al hebben voor die positie, maar hij zou er wel perfect passen. Het is jammer, maar het is toch echt zo dat je tegenwoordig moet investeren als je wilt bij blijven..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren