Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Wenger denkt na jawoord na over 'dubbeldeal'

Laatste update:
/
Lassana Diarra blijft in beeld bij Internazionale-coach Roberto Mancini. De oefenmeester wil het middenrif van zijn kwakkelende elftal fors versterken en als het even kan al in de aankomende transferperiode. De 29-jarige Diarra moest onlangs toezien hoe Lokomotiv Moskou zijn contract liet ontbinden en kan dus transfervrij worden binnengehaald. Mancini ziet de komst van Lass wel zitten. (Sky Italia)
/
Nathan Aké is niet de enige speler van Chelsea die in de belangstelling staat van Besiktas. Als de Nederlander naar Istanbul verhuist, krijgt hij mogelijk gezelschap van Mohamed Salah, die hij nu dus ook al bijna dagelijks tegenkomt. De Egyptische vleugelspeler komt niet in de plannen van trainer José Mourinho voor en volgens voorzitter Fikrit Orman van Besiktas is Salah van harte welkom. De Turken namen eerder Demba Ba al over van Chelsea. (The Independent)
/
Als het aan Yohan Cabaye ligt, vertrekt hij in januari naar Arsenal. De middenvelder is niet tevreden over het gebrek aan speelminuten bij Paris Saint-Germain en heeft daarom zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Engeland. Liverpool en Tottenham Hotspur hadden ook interesse, maar de voorkeur van Cabaye gaat uit naar Arsenal: hij heeft zijn landgenoot Arsène Wenger inmiddels zijn jawoord gegeven. (Le 10 Sport)
/
Arsenal moet het nu nog eens zien te worden met PSG, maar Wenger denkt nog na over de tactiek die hij wil gaan gebruiken bij de onderhandelingen. De coach voelt namelijk ook wel wat voor de komst van Edinson Cavani en heeft begrepen dat PSG bereid is om mee te werken aan een transfer van de spits. Wenger overweegt nu een 'dubbeldeal' en wil proberen om zowel Cabaye als Cavani binnen te halen. (Le 10 Sport)
/
Stoke City nam Marc Muniesa vorig jaar over van Barcelona en in de zomer werd Bojan Krkic gekocht van de Spaanse topclub. Mogelijk krijgt het duo binnenkort gezelschap van een speler die zij goed kennen, want Mark Hughes hoopt dat hij Sergi Roberto in de tweede seizoenshelft kan huren van Barcelona. De 22-jarige middenvelder begon dit seizoen pas een keer in de basis bij een competitiewedstrijd. (Sport)
Yohan Cabaye zou Arsenal sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wordt dan om en nabij 100 miljoen euro wat Arsenal zal moeten gaan bieden voor beide spelers. Alleen voor Cavani willen ze al 60 of 65 miljoen euro hebben.

27 december 2014 om 15:15

Jaa, Cavani is inderdaad niet goedkoop, maar Cabaye moet toch wel haalbaar zijn voor á 20 mil

27 december 2014 om 15:55

Cabaye moeten we mooi in parijs laten. Matige speler en buiten dat hebben we genoeg spelers voor die positie.

Geruchten omtrent Cavani worden steeds sterker. Zou het dan toch?

27 december 2014 om 19:15

Cabaye halen en dan cesc n paar maanden terug laten lopen... serieus? ?

Cavani zou wel geweldig zijn voor Arsenal, alleen hebben ze dan niet teveel spitsen.

27 december 2014 om 15:27

Giroud weg, Arteta weg en van mij mag Wilshere ook weg. Cavani en Cabaye erin plus een CB en CDM want je moet niet denken dat Cabaye je CDM wordt.

27 december 2014 om 15:30

huh hoe wil je dan gaan spelen? Wilshere weg lijkt me niet echt een slim plan.

27 december 2014 om 15:50

Kijk Cabaye is een domme transfer, goeie speler maar niet nodig want je hebt Wilshere al. Cabaye is juist op aanvallend gebied goed, zo is Ramsey en Wilshere ook maar Ramsey is beter. Wilshere is een 10 die te kort komt dus speelt hij een linie terug maar komt daar ook te kort voor dus is eigenlijk te zwak voor Arsenal. Hij speelt alleen maar omdat Wenger hem mag en Arteta er niks van bakt. Arteta moet je zowiezo weg doen, waardeloze speler die gast.

Je hebt een CDM nodig en je moet Flamini altijd houden omdat hij de enige middenvelder is die verdedigend denkt, hij moet de backup van je CDM worden.

Als je Cavani kunt halen,altijd doen want hij is en blijft een geweldenaar, vooral voor dit Arsenal. Giroud is leuk maar Cavani is beter en Welbeck is jong, multifunctioneel en werkt erg goed. Die houdt je zowiezo.

27 december 2014 om 16:15

Mits fit stelt Wenger zowel Wilshere als Arteta op hoor. Het is niet zo dat Wilshere minuten krijgt omdat Arteta matig speelt. Overigens vindt Wenger, in tegenstelling tot de rest van de wereld, dat Arteta het geweldig doet. Wat hij dan in hemelsnaam met Cabaye van plan is, is me volslagen onduidelijk.

27 december 2014 om 17:19

Ja maar wie neemt Wenger nou nog serieus? Bijna niemand, jij nog wel? Die man is de weg kwijt en Arsenal is beter af zonder hem, zelfs per direct.

27 december 2014 om 15:38

Cavani en Welbeck kunnen samenspelen, omdat zij beiden op de vleugel uit de voeten kunnen. Giroud kan eigenlijk alleen als kapstok fungeren en ze af en toe binnenprikken.

Gisteren zag je ook dat Welbeck de punt op zocht, maar vervolgens kon Giroud niets met de bal op de vleugel.

Zou echt magistraal zijn, zeker met Sanchez eromheen en Ozil daarachter.

27 december 2014 om 16:17

Zo bezien hebben we (zoals Wenger dat al jaren ziet) inderdaad in defensief opzicht niets nodig. Gewoon elke wedstrijd 5 of 6 keer scoren en hopen dat de tegenstander niet verder dan 3 of 4 komt.

27 december 2014 om 19:16

Alles 6-4 winnen is wel mooier dan alles 1-0.. maar idd voor t kampioenschap doen ze dan helaas niet mee

Als het aan mij ligt mag Wenger ze binnen vissen, allebei top aanwinsten voor het arsenal van dit moment want tjaa met giroud erin kan je misschien nog beter met 10 man spelen echt een Arsenal waardige speler die kluns!

Ik hoop dat het echt zo is, maar ik ga er vanuit van niet.

Gaat niet gebeuren,arsenal komt altijd met nieuws die nergens over gaat.
Binnenkort zie je ze bij een andere club spelen let maar op.

27 december 2014 om 17:01

Arsenal komt met nieuws....ja natuurlijk.

27 december 2014 om 17:22

In het nieuws, zo beter.

Sanchez en Ozil zijn wel echte versterkingen voor Arsenal. Als ze nog 2 spelers van dat niveau kunnen binnenhalen. Dan hebben ze wel een heel mooi elftal.

Hoe kan je nee zeggen tegen Fabregas en vervolgens wel voor Cabaye gaan? Weliswaar niet precies dezelfde type spelers, maar wel centrale middenvelders.

27 december 2014 om 19:17

Dat zei ik ook al. Niet normaal toch

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren