Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (9/9): Wenger denkt aan 'shock move' voor routinier

Laatste update:
/
Brendan Rodgers verwacht een drukke transferzomer. Liverpool gaat zich namelijk melden in de Champions League en de manager gaat ervan uit dat er een handvol nieuwe spelers bijkomt op Anfield: “Met 96 doelpunten in de competitie doen we het in die linie wel goed. We moeten wel nieuwe spelers halen en de eigenaren weten welke jongens in het profiel passen. Het zullen er ongeveer vijf, zes zijn”, aldus Rodgers. (Liverpool Echo)
/
Manchester United gaat in de zomer 180 miljoen euro in de selectie investeren. Voor dat bedrag moeten vijf spelers naar Old Trafford komen en Cesc Fàbregas zou ongeveer 48 miljoen moeten kosten. De middenvelder van Barcelona stond een jaar geleden ook in de belangstelling van the Red Devils. Er wordt gesuggereerd dat Barcelona bereid is om mee te werken aan een vertrek van Fàbregas. (Daily Star)
/
Arsenal bereidt een ‘shock move’ voor. De Londenaren hebben namelijk belangstelling voor Rio Ferdinand, die uit zijn contract loopt bij Manchester United. De Engelsman overweegt zijn loopbaan te beëindigen, maar kan nog in de Premier League actief blijven. Er zijn ongeveer 12 clubs geïnteresseerd in de 35-jarige Ferdinand, waaronder Galatasaray, Besiktas, Los Angeles Galaxy, Queens Park Rangers en Al-Gharafa. Maar ook Arsenal wil hem dus hebben. (Daily Mirror)
/
Swansea City heeft interesse in Papakouli Diop. De 28-jarige beresterke middenvelder van Levante heeft nog maar een contract tot volgend jaar zomer en hoeft dus niet veel te kosten. De Senegalees wordt overigens ook door diverse Italiaanse clubs gevolgd. De zesvoudig international was dit seizoen goed voor 4 doelpunten in 31 wedstrijden in de Primera División en speelde eerder voor Racing Santander. (Diverse Spaanse media)
/
De supporters van Newcastle United eisen de hoofden van Alan Pardew en baas Mike Ashley. De manager heeft echter nog een vet contract op St James’ Park, maar als hij vertrekt, is David Moyes de topkandidaat om hem op te volgen. De Schot werd na tien maanden de laan uitgestuurd bij Manchester United. Ook Ronald Koeman zou op het lijstje van the Magpies staan, maar hoe concreet die interesse is, is nog onbekend. (The Express)
Rio Ferdinand zou Arsenal sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
6 mei 2014 om 17:41

En daarna 240

Als dit waar is kan je natuurlijk Wenger voor gek verklaren.
Rio is Ver-vergaande glorie.

48 mln voor cesc? Deal!!

5 mei 2014 om 21:14

Dan gaat 24 miljoen naar Arsenal he.

5 mei 2014 om 22:30

Dan helemaal doen

6 mei 2014 om 00:36

Echt? Als dat zo is hebben ze het wel heel dom geregeld. Verliezen ze net zoals met Ibra ook bakken met geld.

6 mei 2014 om 00:41

Ja Arsenal heeft precies het volgende gedaan ; Arsenal krijgt 50% van de transfersom als Barcelona Fabregas aan een andere club dan Arsenal verkoopt. Arsenal kan Fabregas kopen voor 29 miljoen en heeft de eerste optie. Dus voor Barcelona is het pas interessant als er 58 miljoen wordt geboden eigenlijk. Anders kunnen ze hem liever aan Arsenal verkopen.

5 mei 2014 om 23:26

Denk je nou echt dat Cesc ooit voor een andere club dan Arsenal uitkomt? Hij is emotioneel teveel verbonden aan Arsenal voor dat.

6 mei 2014 om 12:20

Als United met een chequeboekje zwaait tekent hij daar gewoon hoor

7 mei 2014 om 12:27

Ik weet zeker van niet. Niet alle voetballers zijn geld wolven. Cesc is echt een gunner

Ferdinand hahaha. Liever niet.

Fabregas naar United gebeurd denk ik niet. Geloof niet dat hij dat wil door zijn verleden bij Arsenal. Hoop het ook van niet. Daarnaast mag Arsenal hem voor 50% van het geboden bedrag kopen of iets dacht ik?

Mike Ashley gaat Pardew denk ik niet ontslaan. Als Newcastle gewoon 9de of 10de eindigt heeft hij zijn doelstelling behaald en zal hij niet ontslagen worden. Als hij wel ontslagen wordt denk ik niet dat Moyes wil komen. Iedereen in Engeland weet dat Mike Ashley geen ambitieuze plannen heeft met de club. En ik denk dat Moyes wel een club met ambitie wil.

5/6 spelers voor Liverpool?

Richards, Konoplyanka, Kroos/shaqiri/lallana, Rodriguez, Fernando/m'vila

Cesc naar united zou wel leuk zijn samen met: reus, kroos, muller, hummels,lallana en shaw

5 mei 2014 om 22:32

Maar het bedrag dat daar uit zou komen is gewoon niet leuk meer. Dan haal je zowat een heel nieuw team. Dat heeft niks meer met eerlijke strijd te maken.

5 mei 2014 om 22:45

Tuurlijk wel, dat bedrag betaalt United alleen maar in 1 keer, de andere clubs (naast Arsenal) hebben dat over een langere termijn geinvesteerd.

6 mei 2014 om 10:08

ja inderdaad,
alleen zou ik niet snappen wat united met 3 nieuwe middenvelders moet, als je Mata kagawa en Rooney etc. daar ook nog hebt

Zo kennen we Wenger weer.. weer een top transfer die Arsenal dichter bij de Engelse top gaat brengen!

De ene keer moet Fabrègas de vervanger van Xavi worden en de andere keer mag hij weer vertrekken... Volg Barça de laatste tijd niet meer hoor!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren