Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen (vrijdag, 1/2)

Laatste update:
/
Chelsea en Real Madrid vangen voorlopig bot bij Juan Manuel Vargas. De flankspeler van Fiorentina staat in de belangstelling van de beide Europese grootmachten, maar wimpelt de interesse zonder na te denken af. In plaats daarvan voorziet de Peruviaans international een mooie toekomst bij zijn huidige Italiaanse werkgever. “Ik heb gekozen voor Fiorentina en zal hier niet vertrekken als ze niet willen dat ik wegga.” (Sky Italia)
/
Manchester United-coach Sir Alex Ferguson vindt dat het belang van zijn club boven dat van Engeland gaat. Dat zou ook de mening van aanvoerder Rio Ferdinand moeten zijn, aldus Fergie. De verdediger kampt al langere tijd met rugproblemen en heeft de oefeninterland tegen Egypte al afgezegd. Wat Ferguson betreft zet Ferdinand zijn hele interlandloopbaan voor The Three Lions op een lager pitje. (Daily Mail)
/
Sergio van Dijk lijkt op weg naar een langer verblijf bij Adelaide United. De 27-jarige aanvaller denkt serieus na over een verlenging van zijn huidige, zes maanden durende verbintenis in Australië. “De komende dagen heb ik de tijd om wat dingen uit te zoeken en na te denken over de toekomst", hult de Nederlander vooralsnog in nevelen. "Ik moet ook wat zaken bespreken met mijn familie, hopelijk komen we er uit.” (Reuters)
/
Cristiano Ronaldo en Wayne Rooney waren in het verleden bij Manchester United soms niet de beste ploegmakkers, maar wat de Portugees betreft is alles vergeten en vergeven. De aanvaller van Real Madrid zou zelfs graag weer met de Engelsman voetballen. “Ik weet hoe goed Rooney is”, aldus Ronaldo. “Hij is altijd briljant. Ik hoop dat mijn vriend in Manchester en ik weer samen kunnen spelen.” (Marca)
/
Juventus was donderdagavond niet de enige club die de verrichtingen van Gregory van der Wiel in het onderlinge Europa League-duel nauwlettend in de gaten hield. Ook scouts van Napoli, Fiorentina, Olympique Marseille, Hamburger SV, Sevilla en Aston Villa ontbraken in Turijn niet op het appèl. Ajax verlangt vijftien miljoen euro voor de Oranje-international en wellicht meer als hij een goede indruk achterlaat op het WK. (Tuttosport)
/
Hij is met zeventien doelpunten topscorer van de Liga Sagres, heeft in zijn contract bij Benfica een transferclausule van zestig miljoen euro en wordt door menig topclub uit Engeland, Italië en Spanje nauwlettend gevolgd. Toch denkt Saint-Étienne, de huidige nummer zestien van Frankrijk, een kans te maken op de komst van Óscar Cardozo. De Franse club zal binnen enkele weken haar interesse in de Paraguayaan concretiseren. (TuttoMercato)
/
Everton hoopt komende zomer zaken te doen met Molde FK. De Premier League-club heeft liefst drie spelers van de Noorse club op het oog. Voormalig Feyenoord-doelwit Knut Olav Rindaroy liep vorig jaar al stage op Goodison Park en is een degelijke linkerverdediger. Magne Simonsen wordt gezien als een versterking voor de positie van rechtsback, terwijl Vegard Forren in het centrum van de defensie uit de voeten kan. (The People)
/
Bayern München is niet de enige geïnteresseerde club in Jérémy Toulalan. Ook Atlético Madrid heeft meer dan gemiddelde belangstelling in de verdedigende middenvelder van Olympique Lyon. De Madrilenen lopen echter tegen hetzelfde probleem als Bayern aan: de vraagprijs van twintig miljoen euro. Toulalan is bij Atlético overigens een alternatief: men wil eerst proberen Tiago Mendes definitief aan te trekken. (AS)
/
Yaya Touré ziet niets in een overgang naar de Premier League. De middenvelder van Barcelona voelt zich gevleid door de belangstelling van Arsenal en Manchester City, maar zegt nog jaren in Catalonië te willen blijven. "Ik heb gehoord dat die clubs interesse hebben, maar mijn toekomst ligt in Barcelona. Ik heb niet voor niets vorig jaar mijn contract verlengd." Zelfs broer en City-speler Kolo Touré krijgt hem niet op andere gedachten. (Sport)
/
Internazionale zoekt niet alleen in eigen land naar versterking voor de achterhoede. Zo staat ook Mario Fernandes van Gremio de Porto Alegre in de belangstelling van de Italiaanse topclub. De Milanezen zijn niet de enige geïnteresseerde partij, maar hebben als voordeel dat zij al vaker zaken hebben gedaan met belangenbehartiger Jorge Machado. De negentienjarige Braziliaan kost ongeveer negen miljoen euro. (RAI)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real Madrid moet kosten wat het kost ieder talent hebben?

Voor Juventus was het lekker makkelijk, Je speler die je in de gaten houdt komt gewoon eens op bezoek! Ajax heeft het voor het kiezen. Wie word het?
Juventus , Napoli, Fiorentina, Olympique Marseille, Hamburger SV, Sevilla en Aston Villa .

WIe wordt het?
Citeer maar een antwoord :D

@ Sloppesio,

wie het wordt?
Waarschijnlijk de club die het meeste betaald voor van der Wiel..
Hoop voor hem Juventus, Fiorentina of Sevilla.. dat vind ik wel mooie clubs voor hem!

maakt niet uit wie het word.
het is te hopen voor ajax dat hij een goed wk speelt.
dan snel voor een grote zak geld verkopen, want hij heeft nog niet zo veel laten zien in mijn mening.
het is een goede spelen, maar 15 mil... dat is hij nou ook niet waard.
wel mooi als ze het er voor kunnen krijgen iig.

26 februari 2010 om 09:12

Hij is absoluut 15 mil waard.
Spelers uit eigen jeugd moet je koesteren als Ajax zijnde. Het gaat er niet zozeer om hoeveel clubs voor hem willen betalen, belangrijker is in dit geval voor hoeveel geld Ajax hem eventueel weg doen.

Maar wat mij betreft blijft die jongen gewoon ook al bieden ze 15 mil, vd Wiel heeft alles in zich om een topper te worden.
Als je dat klaarblijkelijk nog nooit iets in hem hebt gezien dan heb je wel een meters dik stront in je ogen. En de grote hoeveelheid clubs met interesse in vd Wiel bevestigd dat.

ik vind dat ze hem niet moeten verkopen omdat het een goede speler is er waar we nog veel aan kunnen hebben want het staan sinds lange tijd weer is goed achter.
hij moet gewoon bij ajax blijven en vanzelf komen er nog wel andere clubs want ik zie hem toch meer in het engelse voetbalclub spelen zo als man city

Iedereen praat wel van Greg verkopen maar wie moet hem vervangen? Silva of Ogararu? Van Der Wiel gewoon in Amsterdam houden! De laatste jaren is wel gebleken dat je met geld geen kampioen word!

26 februari 2010 om 09:12

Op termijn kunnen Kappelhof en Van Rhijn hem gaan vervangen maar volgend seizoen kan je die twee beter verhuren zodat ze ervaring op kunnen doen en V.d. Wiel het seizoen daarop kunnen vervangen. V.d. Wiel moet dan dus nog ieder geval één heel seizoen bij Ajax spelen.

hey mensen ik wil opzich niet lullig doen ofzo maar ik vind die van der wiel eigenlijk helemaal niet zo goed maar dat is mijn mening,

gister had ie ook een bal schiet ie van 30 meter de tribune in terwijl Ajax constant druk zette dat vind ik dan een beetje dom en onervaren

maar ik vind hem prima voor Ajax ik zou zeggen nog 1,2 Jaar bij Ajax en dan richting de Italiaanse, Franse competitie want in Engeland als ie dan voor Rooney, Torres, Drogba staat word ie volkomen overklast.

ik vind dat ie nog 2 jaartjes bij Ajax moet blijven en dan een stapje hoger.

@mnh
we hebben onze vervanger van Vd Wiel al bij FC Groningen Verhuurt
zijn naam is Daley Blind.
daarnaast vind ik 15 miljoen wel terecht
van de zomer had Juventus al een bod van 10 miljoen gedaan op Vd Wiel.
dus nu 5 miljoen erbij.
denk wel zo reeël

met een 15 miljoen kunnen we de schulden aflossen
en hoeven we geen Suarez daarvoor te verkopen.

Slim gedacht Morfe! Maar we kunnen ook spelers waar we geen hap aan hebben verkopen
En dan kan onze opleiding mooi doorstromen. Komen toch wel wat sterke spelers uit.

Wiel - 15 Miljoen
Suarez - 30 Miljoen
-------------------------------
45 Miljoen.

Daar kan je wat talenten meekopen.

26 februari 2010 om 09:18

Voor het financiële plaatje is het wel mooi om die 2 te verkopen inderdaad.
Maar wil Ajax ooit weer sportief succesvol worden dan zullen boven genoemde spelers juist langer behouden moeten blijven.

26 februari 2010 om 09:28

Helemaal mee eens. Als ze van der Wiel nog een jaar houden, hebben ze er sportief veel aan, aangezien niet zo'n goede reserve rechtsback hebben wie weet wordt zijn marktwaarde nog hoger ook. Dat zou een dubbelslag zijn. Je moet je spelers nooit te vroeg wegdoen.

26 februari 2010 om 09:33

Geld op de bank en geen kampioen worden, hmm, dan hebben ze weinig geleerd, tenzij Jol het verstandig investeert. En blind zie ik eerder als linksback dan als rechtsback spelen. Maar we hebben ook nog een nathaniel will lopen in jong ajax, die aan beide kanten kan spelen.

Waar slaat dat van Ronaldo en Rooney op? Ten eerste heeft hij dit een paar weken geleden ook al eens gezegd, dus is het oud nieuws. Ten tweede is er één "conflict" geweest toen Ronaldo met Portugal Rooney een rode kaart aannaaide. In het begin van het seizoen was alles echter meteen vergeten. Ze konden het juist altijd erg goed met elkaar vinden...

@johanpsv93

Ook niet lullig bedoeld, maar je kan die jongen niet afrekenen op 1 poging. Ik neem aan dat je meerdere wedstrijden van ajax hebt gezien en dan mag je best constateren dat Van der Wiel 1 van de beste vleugelverdedigers is van de Eredivisie. Voor hetzelfde geldt haalt ie uit en vliegt die bal erin en dan hoor je er niemand over. Als ie zich blijft ontwikkelen dan kan ie net als Vermaelen ook gewoon naar Engeland hoor en die heeft ook week in week uit met de door jou genoemde spitsen te maken en hij blijft gewoon overend dus waarom zou van der Wiel dat niet kunnen?

on: Everton en nog meer verdedigers? Ga is kijken naar wat spitsen. Saha is goed, maar Jakubu valt tegen en Vaughn is nog jong. Vaughn verhuren en op zoek naar een goede concurrent voor Saha

Ik heb natuurlijk het liefst dat V.d. Wiel volgend seizoen ook nog voor Ajax speelt zodat Ajax zijn vervanger uit de eigen jeugd kan gaan halen. Kappelhof en Van Rhijn zijn centrale verdedigers bij resp. Jong Ajax en de A1 van Ajax die beide beter tot hun recht zullen komen als rechtsback en beide op termijn V.d. Wiel kunnen vervangen maar aan het begin van het volgende seizoen nog niet klaar zullen staan. Als V.d. Wiel ook komend seizoen nog voor Ajax speelt kan Kappelhof aan een Eredivisie club worden verhuurd en Van Rhijn bij een Jupiler League club ervaring opdoen.

Mensen die Blind noemen als vervanger van V.d. Wiel rechtsback bij Ajax moeten even goed op gaan letten want Blind is een linksbenige speler die misschien een paar wedstrijden leuk als rechtsback kan spelen maar nooit struktureel goed genoeg voor Ajax zal zijn op die positie. Hij is niet snel genoeg en niet wendbaar genoeg om een echte back te worden, ook niet op links. Hij hoort centraler te spelen of in de verdediging of op het middenveld.

@morfe0

Tot hoelang heeft Van Der Wiel nog een contract??
Heb gisteren namelijk reacties gelezen over een vermeende intresse in affelay.
Daar kwam bij dat er 8miljoen geboden is door HSV maar eerlijk gezegt vind ik dat persoonlijk nogal een beetje laag. Maar waar het dus om gaat is dat het ging om het contract die nog maar 1jaar doorloopt.
Vandaar mijn vraag,

Mvg,

Donny

@johndylan
blind niet wendbaar genoeg?
heb je Groningen-twente destijds gezien ?
blind dolde toch een aantal keer Stoch.
dus hij is zeker wel wendbaar.

@dondejong

Vd Wiel heeft nog een langdurig contract tot de zomer van 2013 dus nu nog een 3 en een half jaar contract
in de zomer nog een 3 jarig contract.
Affelay had nog maar 1 jarig contract +daarbij kwam nog bij dat Affelay een Clausule in zijn contract heeft van 10 miljoen euro.
dat betekend dat ze voor Affelay maximaal 10 miljoen kunnen beuren.
daarbij komt nog Vd Wiel is op Rechtsback de beste speler van heel Nederland.
speelt daar niet voor niks in Nederlands Elftal vast in de basis.
ik weet ook wel dat Affelay in Nederlands Elftal meer concurrentie heeft.
maar dat telt allemaal wel mee van hoeveel een speler waard is enzo.

Waarom denken al die kleine clubs dat ze van der Wiel bij Ajax kunnen weghalen. Alleen Sevilla zou een goede stap zijn maar die hebben volgens mij geen 15/20 miljoen voor een rechtsback liggen.

Sommige mensen vinden van de wiel beter dan hij is, tuurlijk is het een leuke speler en kan hij goed worden, maar vooral aanvallend is hij goed, en prio 1 van een back is verdedigen, daar laat hij nog teveel liggen. In de eredivisie valt dat niet zo op, maar tegen een del piero is het een ander verhaal. Dus ik zou zeggen, blijf nog maar een jaar, ontwikkel je maar door en kijk dan eens verder.

Juan Manuel Vargas is een geweldige speler die je op verschillende posities kan zetten. Hij kan zowel linksback als linksbuiten en waarschijnlijk kan hij ook wel eens een wedstrijd als verdedigende middenvelder speler. Dat hij interesse zou afslaan van een Real Madrid vind ik toch sterk, maar ik denk dat hij zich gewoon wil concentreren op het huidge kampioenschap. Daar moet La Viola nu echt aan de bak om nog een Europees ticket te bemachtigen.

Mooie woorden van Cristiano Ronaldo, het schijnt dat ze ook nog geregeld met elkaar bellen en dat hij soms contact heeft met sir Alex Ferguson. Het zou nogal iets zijn, Real Madrid dat Manchester United in de volgende ronde van de Champions League zou ontmoeten.

Hmm Vijftien Miljoen euro is niet niets voor Vd Wiel, speelde gisteren ook niet bepaald goed en had het alweer moeilijk met Del Piero en met De Ceglie die ook een erg goede partij speelde. Maar deze jongen heeft wel talent en de potentie op een geweldige rechtsback te worden ala Dani Alves of Maicon.

Lekker voor Heitinga, waarschijnlijk wil Everton maar liefs 3 verdedigers van die club kopen hahah

Ajax moet van der Wiel nooit voor het WK verkopen. Want daar gaat hij zijn makrtwaarde enorm opschroeven. JE ziet ook dat veel kleinere Europese clubs daar niet op willen wachten en voor het WK willen toeslaan. Zoals ook Ajax met Lodeiro heeft gedaan. Dat is logisch.

Maar als ik Ajax was dan zou ik wachten tot na het WK en dan eens rustig kijken.

Jeetje mina, het gaat echt nergens meer over..
Van der Wiel heeft nog net 30 wedstrijden fatsoenlijk gespeeld en hij gaat alweer weg..

Nog niet zo lang geleden stonden dergelijke talenten wat meer seizoenen in het 1e voordat ze weggingen.. Daarnaast gingen ze dus ook rijper de deur uit.

Bedenk eens dat spelers als Chivu, Grygera, Maxwell, vd Vaart, Sneijder, vd Meyde, Mido, Zlatan, Babel niet zo lang geleden bij Ajax in de basis stonden; talenten worden nu veel eerder weggekaapt nog voordat ze een dergelijk niveau behalen.
Vandaag de dag kun je alleen dromen dat je een team hebt met spelers als Chivu, Zlatan, vd Vaart etc.

Wat dat betreft kan ik mij prima vinden in het 'conservatieve' 6 + 5 voorstel..

26 februari 2010 om 12:12

Wat mij betreft gewoon het oude 8 + 3 regelement. Alle clubs naar de financiele afgrond zodat ze alleen eigen jeugd kunnen opstellen!

Van der Wiel moet idd eerst een WK spelen, liefst blijft hij nog heel lang natuurlijk maar als ze uiteindelijk heel veel bieden is hij natuurlijk niet meer te houden. Ik vind hem de beste rechtsback van de eredivisie en dus ook Nederland en hij heeft heel veel potentie om een een wereld speler te worden. Ajax - juventus was hij ook zo goed, ze konden hem helemaal niet aan toen. Hij is nog jong en er zijn natuurlijk nog een paar verbeter puntjes maar hij komt er wel.

Off: En we kunnen Blind volgend seizoen weer verwelkomen, hopen dat hij zijn goede spel bij Groningen doorzet bij Ajax!

En idd catch, ik ben ook voorstander van die regel dan kunnen de nederlandse topclubs ook weer een rol van betekenis spelen in Europa en worden clubs zoals Arsenal en Inter (gewoon een voorbeeld) aangepakt worden met bijna geen enkele Engelsman of Italiaan in de basis.

vd Wiel moet nergens heen gaan, misschien over 2 seizoenen ja! Ajacieden die over tranfsersommen praten begrijp ik echt niet, en dan als we 15 miljoen krijgen, voor Vermaelen kregen we ook 12 miljoen, en kijk dit seizoen de linksback positie> Want de vervanger weet je nooit zeker of het een succes word en hoeveel tijd dat kost en dat geld al helemaal voor een talent. Als je vd Wiel laat gaan moet je weer opnieuw beginnen, want hij speeld nu bijna 2 seizoenen in het eerste heeft veel fouten gemaakt, ervan geleerd en daarom is hij nu zo goed maar over 2 jaar is hij nog beter, en beter geschikt voor het buitenland. Nee ik zeg sowieso niet verkopen..

Everton heeft dit seizoen te kampen met een tekort aan degelijke verdedigers en ze hebben niet veel geld. Logisch dus dat ze bij goedkopere degelijke verdedigers in de breedte terecht komen. Ze kunnen misschien een groepsprijs krijgen en van Noren is algemeen bekend dat ze zich vrij snel aanpassen in de Engelse competitie.

Jérémy Toulalan wordt een grote. Dit is een hele goeie verdedigende middenvelder. Samen Ribery en Bombo en Robben wordt het nog leuk voor Bayern.

Dat van Yaya Toure klopt voor geen meter.
Tijdens interviews tijdens de Afrika Cup gaf hij juist aan graag in Engeland te willen spelen!!

Een echte kenner van de Ajax jeugd ben ik niet maar als van der Wiel word verkocht voor 15 mil zou ik gelijk Janmaat van Heerenveen binnenhalen. Misschien nog wel een 'echtere' rechtsback dan van der Wiel.

@wobbo

Sorry dat ik het zeg... maar jij mag je inderdaad echt geen absolute kenner van de ajax(jeugd) noemen!
Ergens moet ik heel hard lachen als je de naam Janmaat noemt, omdat zoiets onderstreept dat je er echt niets van weet! (niet dat ik dat van mezelf wel vind.) Darrtl Janmaat doet echt pijn aan mn ogen... zoveel verdeigende fouten dat hij maakt, niet niotmaal! aanvallend is het vaak wel oke, maar daar zijn verdedigers niet voor! Ik vraag me af waarom hij wekelijk bij Heerenveen speelt, komt duidelijk tekort. Ook vraag ik me af waarom hij altijd speelt bij Jong oranje... een Mark vd Maarel van FC Utrecht heeft in die paar wedstrijden die hij tot nu toe speelde al meer indruk gemaakt, dan Janmaat het gehele seizoen!

On:

Het klinkt misschien raar, maar als Juve echt met een bod gaat komen van rond de 15-20 mil. zou ik Greg verkopen. VD Wiel is een groot talent, en kan zeker ver gaan komen... maar ik vind het verdedigend nog teveel fouten maken. (al word dat de laatste tijd wel minder.) zoals hierboven al ergens aangegeven hebben we de vervanger al klaar staan: Blind, nu aan FC Groningen verhuurd.

Die 15 miljoen kan je gebruiken om (deels) schulden af te lossen/verlies op te vangen of aankopen voor in de breedte die het Ajax-niveau hebben. Want de eerste 11 zijn prima, maar de breedte is niet sterk genoeg. En een echte LB zou ook niet verkeerd zijn!

Ik hoop dat die woorden van Touré op waarheid berusten en dat hij nog vele jaren blijft! hij is echt een controleur van wereldklasse en onmisbaar naar mijn mening in het Barca systeem, als hij niet speelt brengt een andere speler meestal wel minder dan hem en spelen Iniesta en Xavi toch ietsje meer naar achteren en dus onzekerder. van mij mag Yaya dus nog jaren blijven als hij zo doorgaat!

Saint etienne wilt Oscar Cardozo overnemen????
Moet echt heel raar lopen wilt Cardozo verkassen naar deze club. (gaat denk ik trouwens ook op voor Everton, Aston Villa, Tottenham en Blackburn). Benfica heeft een clausule van 60 miljoen in zijn contract gestopt, die gaat echt niet zomaar weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren