Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Vitesse kan belletje verwachten van Napoli

Laatste update:
/
Harun Tekin lijkt de nieuwe doelman te kunnen worden van Fenerbahçe. De Turk, die nog geen international is, staat nu nog onder contract bij Bursaspor. (Sporx)
/
Giuseppe Iglio lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. De middenvelder van AC Milan is in beeld bij Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig. (Sky Italia)
/
Milot Rashica is nog altijd in beeld bij Napoli. Technisch directeur Cristiano Giuntoli houdt de Kosovaarse rechtsbuiten van Vitesse scherp in de gaten. (Calciomercato)
/
Alexandre Lacazette heeft geen principeakkoord bereikt met Atlético Madrid, zo verzekert David Venditelli. De zaakwaarnemer bevestigt wel dat er veel interesse is. (Le Progrès)
/
Didier Drogba gaat zijn loopbaan mogelijk hervatten. De aanvaller, die een kwartaal geleden vertrek bij Montreal Impact, is in beeld bij Phoenix Rising. (Sky Sports)
/
Enes Ünal heeft wel oren naar een langer verblijf bij FC Twente. De van Manchester City gehuurde aanvaller moet echter afwachten wat de Engelsen met hem van plan zijn. (Sundul)
Is Milot Rashica goed genoeg voor Napoli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij blijft! Topper in de maak Rachica! Rendement iets omhoog en zie hem de stap wel maken! Jaartje extra Vitesse zou goed voor hem zijn.

24 maart 2017 om 12:25

Als ik de berichten mag geloven, gaat Vitesse flink doorselecteren komende zomer. Rachica zal wel vertrekken verwacht ik. 1 jaartje extra met hopelijk de Europa league in het vooruitzicht zal voor hem idd goed zijn!

27 maart 2017 om 08:05

Het doorselecteren moet ook, baker,diks, leerdam, nathan gaan zeker weg. Zijn vier basisspelers, voor room, milot, kashia, van wolfswinkel is er veel intresse

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren