Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Persie krijgt landgenoot als nieuwe trainer

Laatste update:
/
Javier Hernández durft een transfer niet uit te sluiten. De Mexicaanse aanvaller van Bayer Leverkusen zegt dat je ‘nooit kunt weten wat er in de voetballerij gebeurt’. (Kicker)
/
Scouts van Ajax, PSV en AZ waren donderdagavond aanwezig bij de wedstrijd tussen HJK Helsinki en IFK Göteborg. Het is niet duidelijk voor welke speler zij kwamen. (Iltalehti)
/
Frank de Boer heeft nog steeds geen nieuwe club gevonden. Mogelijk wordt hij straks de nieuwe trainer van Robin van Persie, want Fenerbahçe zou in De Boer een kandidaat-opvolger zien van Vítor Pereira. (Ahaber)
/
Steven Pienaar gaat mogelijk aan de slag bij Sunderland. De 34-jarige middenvelder uit Zuid-Afrika zit sinds zijn vertrek bij Everton zonder club en traint mee bij Sunderland. (Sky Sports)
/
Olympiacos werd uit de Champions League-voorronde gekegeld door Hapoel Be’er Sheva en Víctor Sánchez wordt waarschijnlijk ontslagen. Rudi Garcia is een kandidaat om hem op te volgen. (Calcionews24)
/
Édison Flores gaat aan de slag in Denemarken. Zijn club Universitario heeft een aanbieding van Aalborg BK geaccepteerd, zo heeft directeur Germán Leguía laten weten. (Andina)
Moet Fenerbahçe trainer Vítor Pereira vervangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit had je eerder mogen doen zodat hij de hele zomer had om te trainen, voor te bereiden en transfers uit te kiezen.

Maar ik ben een fan van de boer. Veel en veeel beter voetbaltactieken dan pereira

Frank naar Fenerbahce, als hij het durft moet hij het doen, grote club en de buitenlandse topclub ervaring zal zeker helpen om hem te leren hoe om te gaan met andere persoonlijkheden.

Frank de boer gaat voor geen goud naar turkije. Zn avontuur in istanbul is al een keer eerder mislukt

Geen club zit te wachten op frank hoor. Die komt echt niet aan de bak in de top of subtop van europa.

5 augustus 2016 om 10:49

Ik vraag het mij ook af. De tijd begint te dringen lijkt me.

Ik heb het idee dat hij héél graag in the UK wilt maar welke clubs zioeken daar nog een trainer?
Vraag me ook af in hoeverre hij zelf actief zoekt.

5 augustus 2016 om 11:46

Dat ben ik niet met je eens. Ik denk dat er zeker clubs zijn waar de Boer uitstekend zou passen en die ook interesse in Frank zouden hebben als ze niet al voorzien zouden zijn. Clubs als Newcastle (nu even op minder niveau, maar wel club met potentie), Liverpool en Aston Villa in Engeland zouden denk ik best met de Boer in zee gaan. In andere landen schat ik clubs als Schalke, Wolfsburg, Monaco en Villareal in als teams waar een match mee kan zijn. Allemaal toch clubs van Europees subtopniveau.

Ik zou Frank de Boer ook bij Fenerbahce willen zien.

Alleen denk ik niet dat het een groot succes zal worden. De reden waarom ik dit denk is, omdat ik van mening ben dat veel Turkse voetballers de basis van het voetballen nooit hebben geleerd. Een voorbeeld hiervan is, dat ik echt niet begrijp waarom spelers achterin de bal door het midden spelen terwijl er een tegenstander vlak bij staat. Waarom lopen zoveel spelers van Fenerbahce met de bal, terwijl ze zo postbode voetbal spelen en de snelheid eruit halen. En ik denk dat heel veel trainers in Nederland hun stem kwijt raken in t weekend, omdat ze maar blijven schreeuwen '' houdt die bal over de grond' -- iets wat bij ons heel weinig gebeurt. Dit is mijn kritische blik op de club die ik support en al jaren niet goed voetbal zie spelen dat continuïteit toont.

frank frank frank... hmm misschien ajax A1.. nu Kluivert er niet meer is

Ik weet wel dat mevrouw de Boer met haar winkel stopt in Edam, dus misschien heeft hij wel al een club gevonden....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren