Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal weet niets van rentree in Premier League

Laatste update:
/
Christopher Nkunku gaat Paris Saint-Germain in de komende transferperiode waarschijnlijk op huurbasis verlaten. De twintigjarige middenvelder komt nauwelijks in de plannen voor van trainer Unai Emery. (Maxifoot)
/
Thibaut Courtois heeft de contractbesprekingen met Chelsea stopgezet omdat hij net zoveel wil verdienen als David de Gea. Zijn collega bij Manchester United strijkt 225 duizend euro per week op. (The Times)
/
Louis van Gaal wordt in verband gebracht met een dienstverband bij Everton, maar weet zelf van niets. The Toffees hebben nog geen contract gezocht met de momenteel werkloze Nederlandse trainer. (Daily Mail)
/
Bayern München wil het contract van Joshua Kimmich openbreken. De Duitser, die nog tot 2020 vastligt, kan een nieuwe verbintenis tot 2023 ondertekenen. (BILD)
/
Unai Emery heeft bevestigd dat Paris Saint-Germain bezig is met de komst van Wendel. De twintigjarige middenvelder speelt nu nog voor Fluminense. (Diverse Franse media)
/
Luca Antonelli is in beeld bij Fiorentina en Antalyaspor. De Italiaan vertrekt mogelijk in januari bij AC Milan, waar hij nog een contract heeft tot medio 2019. (Tuttosport)
Zou jij Everton een goede club vinden voor Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 november 2017 om 13:45

Inderdaad. Hij lijkt het ook wel prima te vinden zo. Zie hem niet aan de slag gaan bij Everton

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren