Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal stuurt voormalig PSV'er naar Spanje

Laatste update:
/
Internazionale heeft genoeg gezien van Felipe Melo. De Italianen hopen de middenvelder van de hand te kunnen doen en zetten in op een deal met Galatasaray. Inter wil Alex Telles, die van de Turken wordt gehuurd, namelijk wel definitief vastleggen. Door Melo terug te sturen naar Istanbul, willen i Nerazzurri de vraagprijs voor zijn jongere landgenoot proberen te drukken. (Acunn)
/
Tottenham Hotspur gaat drie topspelers een nieuwe verbintenis voor schuiven. Het gaat om Jan Vertonghen, Christian Eriksen en Érik Lamela. Er zijn al geruime tijd gesprekken gaande met de drie, die open staan voor contractverlenging. Men is vooral blij met Lamela, die na een moeizame start uitstekend op dreef is in Noord-Londen. Uiteraard kan het trio rekenen op een flinke salarisverhoging. (London Evening Standard)
/
Andreas Pereira gaat Manchester United in de zomer verlaten. Het Braziliaanse talent kreeg dit seizoen een aantal keer de kans van Louis van Gaal, maar echt veel indruk maakte hij nog niet. De twintigjarige middenvelder, die in 2012 overkwam van PSV, wordt nu genoemd als mogelijke aanwinst voor Málaga. Coach Javi García ziet Pereira als de spelmaker van de toekomst voor zijn elftal. (Don Balón)
/
Djibril Cissé overweegt een terugkeer in de voetballerij. De flamboyante topspits van weleer stopte vanwege problemen met zijn heup, maar ondertussen heeft hij geen last meer en heeft een dokter verklaard dat de problemen voorbij zijn. “Waarom zou ik dan niet terugkeren? Ik moest stoppen om medische redenen, maar niet omdat ik er klaar mee was”, legt de 34-jarige Fransman uit. (BeIN Sports)
/
Na een sterke start van het seizoen zit er zand in de motor van Fiorentina en de verwachting is dat trainer Paulo Sousa na het seizoen vertrekt. De Portugees hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst, want hij is in beeld als opvolger van André Villas-Boas bij Zenit Sint-Petersburg. Eerder werd al bekend dat de oefenmeester ook een optie is voor AC Milan, waar Sinisa Mihajlovic op de wip zit. (Tuttosport)
Zie jij Andreas Pereira doorbreken bij Manchester United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

tja....sowieso volstrekt dom dat ze Melo uberhaupt gehaald hebben. Vraag me echt af wat een club denkt als ze zo'n speler halen.

7 april 2016 om 16:16

Idd.. als hij nou bij Galatasaray een top jaar had gedraaid ok. Maar daar viel die ook alleen maar negatief op. Galatasaray zal zeker wel happig zijn om Melo weer terug te nemen. Wat volgens mij zeer dom zal zijn.

7 april 2016 om 18:35

We spelen nou al een heel seizoen zonder een echte cvm. Donk is een verdediger die het vorig seizoen leuk heeft gedaan op t middenveld bij Kasimpasa. Hij is Gala onwaardig. Op dit moment zit het financieel ook niet mee, dus als Melo transfervrij terug zou keren zou ik dat alleen maar toejuichen.

Nu willen ze hem in een ruildeal met Telles betrekken. Ik zou het niet doen eerlijk gezegd. Hoe hard we ook een cvm nodig hebben. Telles verhuren aan Inter was echt super dom. Carole bakt er niks van.

Toen ik de titel las dacht ik al, "Spanje, zou over Malaga kunnen gaan", aangezien we veel spelers van grotere clubs huren. Hoop dat hij zijn klasse in ons mooie blauw witte shirt kan laten zien!

Zonde, blijft een talentvolle jongen, moet gewoon eens meerdere wedstrijden achter elkaar de kans krijgen.

Jammer dat ie niet terugkomt naar Psv. Zou voor zijn carrière misschien het beste zijn.

7 april 2016 om 16:18

Psv heeft met Guardado, Propper, Hendrix en vginkel het middenveld prima bezet. Denk dat ze eerder behoefte hebben aan een echte 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren